Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 16:11

Vy co více nosíte,  poradite mi prosím nějaké nositko tak od velikosti 80? Nepotřebuji nic extra, plánuji nosit spíš občasně,  a tak max do 2 let, starší dite v tom tahat nebudu. Do ted jsem měla manducu,  příšerce vydržela až do roku a půl, ale krtkovi už začíná být malá. 

Edit. Jsem členkou různých nosících skupin, ale nemám teď vůbec kapacitu to nějak víc procházet a porovnávat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2021 16:37

Garfie tohle u nás neplatí. S mužem je to obvykle mnohem jednodušší. Možná je to tím, že on absolutně nemá ambice do toho vnášet něco svého. Akorát vykonává moje pokyny a drží se zavedeného scénáře. Jediné, co zhoršuje, jsou odchody, to bývá obvykle dost nervózní.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 16:44

Jedna dnešná, to dokedy bude zima?

Online Garfie
28602 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 16:56

Evaeva No to on v podstatě taky, jen býval doma málo, přijel třeba tak akorát na večerní koupání nebo ukládání do postele. A jak byl na ty děti celej natěšenej, tak je jenom rozjuchal, rozdováděl, ale uklidnit už je pochopitelně nedokázal...se staršíma už to bylo lepší, to je jasný. Ale někdy mám chuť praštit ho po hlavě ještě teď, když s nimi do devíti kouká na Cimrmany, pak se s nima pere, totální blbiny, pak si všimne hodin, otočí o 180 stupňů a začne na ně hartusit, že okamžitě do postele... jen už se do toho nemíchám, jejich boj. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 17:17

letfenixa jeej krásne narcisy! 

A má sa ochladiť, od utorka u nás cca 2 stupne

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 17:30

Sairon

Od 80 to bude chtít nosítko označované většinou toddler, ale ne Tula Toddler Vim, že je dělají určitě značky Kavka, MartyS a Aloe. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 17:38

Garfie presne, neznášam keď príde muž z prace 18.30. Rozblazni dieťa a potom problém. Ale keď ide na nočnú dvanástku, vypadne z domu už 17.15, to je božie a voľný večer k tomu..

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 18:41

Mrakoplas som rada, že na víkend vyšlo 'lepšie' počasie.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 18:43
Reakce na Garfie:

Karja Hele, model "tatínek k večeři" mi ve věku tvých holek vyhovoval absolutně!!! Nevnášel do toho režimu žádné novosti a všechno šlapalo, jak hodinky...Nejlíp nám bylo, když byl na služebce, protože to jsem si ještě večer uspořádala podle svýho...

​Ježiš to je přesný. A nejhorší byl večer po návratu ze služebky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2021 19:06

Garfie no jo, těsně před spaním je to blbé. Muž je nejpozději do šesti doma, navíc má na starosti koupání, v osm už je vyčerpaný:)

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 19:18

A ja si dneska malem domu na mesic nastehovala svagrovou i s klukama. Nakonec se stehuje svagr ze spolecneho bytu a tak to neni nutne. Tak uvidime jak to cele dopadne. Ale je to desne smutny:(

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 19:32

Sairon mám doma Sestrice carrier plus, má být od 80, ale zdá se mi obrovský. Synovi je ještě velký, jestli jste z Prahy, můžu ti ho půjčit na vyzkoušení. 

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 19:34

Sairon zkusila sem Tulla Toddler a to fakt rozhodne neber. Pak ty Sestrice Plus jsou dobry, ale Tondovi i ted, s velikosti 86, hrozne siroky. Takze vlastne nevim co doporucit....:( 

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 19:42

Sairon kibi

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2021 19:46

rasaNori uf, snad to dopadne dobře (a rychle) pro všechny zúčastněné.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 20:25

letfenixa

Zahradník je samozřejmě roztomilý, ale ten narciskový záhon! Ten teda závidím

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 20:27
Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 20:31

Sairon já mám kibi a zvažuju ho už prodat. Nejsem ještě úplně rozhodnuta, ale kdybys ho chtěla aspoň zkusit, ráda půjčím. Černý prouzkovany. 

Online Karja
44828 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 20:47

viktorka_od splavu Přesně, jako ony ty starý pořádky taky k něčemu byly. Nebo jsem prostě buchta? A baví mě přemýšlet, co budu varit, co si kdy uklidím? Asi jo:-D. 

Sairon Ale tak víš co, o tom nemá cenu přemýšlet. Tak mě taky stve, že sambo tady nervuje, když holky náhodou jecej, a je mi líp, když tu není, ony si jecej, a já si v klidu umeju nadobi. Ale za rok budou ve školce a já v práci, budou starší a zase to bude jiný! Navíc mi teď psala kamarádka, co má nějakou manželskou krizi (přesně, muž doma, do všeho ji kecá, a výchovne ji nevěří), že ten jejich rozchod už dost ,,nastudovala,, a došla k závěru, ze v koroně se lidi nemaj rozcházet, že je to úplně jiná situace, než za normálu. A to je tak! 

Online Karja
44828 příspěvků moje polička 11. dubna 2021 20:51

Dneska jsme měli úplně boží marieuden! Všechno bylo tak v pohodě, ráno jsme byly na stezce procvičovat to odrážedlo, přes poledne jsem navarila rajskou na dva dny, pri odpoledním chystání se ven velkamala z vlastní iniciativy uklidila nepořádek a pak jsme jely do výdejního okna a přes dvě hodiny strávily ještě s přáteli v lese a u vody. Paráda, nejvíc boží!