JankaM Pinot Noir Boty opravdu netahnou, ani skoro nove. Na prodej mensich veci uz nemam nervy, bud si to rozeberou kamaradky nebo to venuju do bazaru kousek od nas, beru to jako podporu mistniho kramku, ktery mi casto vytrhne trn z paty.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusaja na Evaevamyslim pokazdy, kdyz se pokousim Tondovi cokoliv navliknout ve stoje
plina, triko, kalhot....to proste nejde!!!
711990
mne by se aktuálně hodily pliny se zapinanim na zádech, všechno ostatní jsem schopna nějak poresit, ale ta plina se v pohybu zapíná na brise fakt blbě
Potrefenáhusa Tak nosítko jsem jedno obdobi zkoušela a nelíbilo se jí to. A teď hlavně ji uz je 16 měsíců, ta má běhat, hrát si sama a nenosit se na máme jako opice!
žluťásek Tak mě vaření baví, to neberu jako žádné příkoří, o víkendu většinou nevarim a hlavně já jsem v téhle domácích činnostech hrozně rychlá a umím dělat deset věcí najednou:-D. Já vím, že to přejde a hlavně jsem ráda, že jsou zdravé, to jen někdy jsem fakt z nich psychicky úplně vydeptana!
Zapomněla jsem, že je dítě ve školce a má jít po obědě. Myslela jsem, že je se ségrou v pokojíku.
![]()
711990 Potrefenáhusa
u nich byla větší šance, že postojí než že budou ležet. Hlavně starší na zádech prostě odmítal ležet, i třeba v bazénu nebo při cvičení. Mladší se teď už položit nechá, ale já už jsem líná ho zvedat na pult, i mi to ve stoje přijde jednodušší. Pleny kupuju ty pants, to je základ.
Potrefenáhusa hned ako to bolo mozne som zacala davat pants ako pise Evaeva . mne to dost pomohlo aj v tom ze som nikdy nevedela klasicku plienku zapnut dobre. bud to bolo natesno alebo moc volne a tym padom nehody na obleceni ![]()
eless jo, chci je zkusit, až dopotrebujem klasicky, co máme doma
Lamicka tak to by se mi stát nemohlo. U nás jsou děti pořád slyšet. Když chvíli slyšet nejsou, tak musím zkontrolovat, jakou nekalou činnost páchají....
Potrefenáhusa no ja som používala látkové plienky, s ktorými som prestala hneď ako sa dostala Alica do tohto obdobia. Jediný spôsob ako ju dostať do plienok, boli pampers pants, vďaka bohu za ne
Tabea To vyprávěl někdo tady, jak dítě (setrvale zpívající na pokyn tatínka, který se chtěl ujistit, že se při koupání neutopilo) vytopilo během večerní koupele sousedy? ![]()
Rhaenys ja sa s prvym hlasim k ozaj hroznej zivotosprave, zmrzlina s ovocim a cestoviny s tvarohom. Všetko ostatné mi spúšťalo strašné pálenie záhy. ale aktívna som bol, do cca 7 mesiaca 2x v týždni cvičenie a každý deň dlhé prechádzky (bývalý doktor bol z toho na prášky), ešte deň pred odchodom do nemocnice som bola na 4km prechádzke (ale teda fučala som ako slon).
Nechci to zakřiknout, ale tataři si tak poslední týden pravidelně čtou. Kůstka, ty nově vydané naprosto boží Rychlé šípy a teda mladší aktualně Malého poseroutku, ale i blbá literatura se počítá.
Dneska jsme asi padesát metrů po chodníku šli tak, že já vedla za ruku staršího a on držel mladšího
Mladší z toho byl tak hotovej, že se bráchu pokusil obejmout. Kluci nejsou moc kontaktní, takže tohle je u nás velká věc.
My jsme asi začli období marieu-dopolední a Karja -odpolední. Velká začla včera chodit po půl roce do školky, začli jsme vstávat ma budík, vyzvedáváme po o a malá už odpoledne nespí. Po 2 dnech jsem KO. Včera jsem v práci půl dne strávila na sále, to jsem vždycky utahaná a navíc na dnešek jsem se nevyspala. Malá vydržela celý dopoledne hodobóžová, stihly jsme vyprat, usušit, lehce poklidit, něco rychléhi uvařit, přečíst skoro celou Trnkovu Zahradu, ještě v pohodě dojít do školky a ze školky, pak hodinka pohádek a od té doby peklo. Včera i dnes odpoledne jeden velký řev. Malá, velká kvůli malé, nebo obě tahající se dohromady. Malá je zničená únavou a nezvladatelně vyvádí. Do léta daleko, počasí mizerie, možnosti, jak si vorazit nula- stejně jako to ostatně mají skoro všichni.
marieu lituju te, unaveny dite, ktery ale odmita spat, je hrozny. Unavou zlobi a řve kvuli kazdy blbine a neda se s tim nic moc delat.
Karja že hrať sa sama! To syn teraz občas zvládne ![]()
Kokoska vybavuju si to s tou velkou, když přestala (velmi brzy) spát ve školce. Období na houby. Malá by mi i usnula, ale stačí 45 min a večer neusne v příčetný čas- ergo ráno vstane po zadku. A pak je karja-dopoledne, spánek a možná (a možná taky ne) marieu-odpoledne. Veskrze blbý období. Dneska se nicméně chystám na kutě v brzku hlavně já...
letfenixa Prosím tě, vždyť zvládá celou večerní hygienu sám a ještě po sobě uklidí, tak neříkej, že nejakym autíčkem nepojezdi:-D. Já teda za hrát si sama nepovažuji, že si bude výlučně nebo většinu dne hrát sama. Ale že ji třeba něco ukážu, začnu s tim a ona zvládne u toho pár minut být? Třeba i jen deset minut.
Dneska mi velkamala vyčistila takové ty podlahové puzzle. My je myjeme občas ve vaně, takže ví, jak se to dělá. Já dnes stihla jen napustit vanu a dát tam mýdlo, pak jsem musela odejít. Pak jsem slyšela, že tam něco šudlá a u toho nějak mručí, ale spíš jsem si říkala, že tak bude bordel jako blázen. No tak ona všechny ty puzzliky umyla houbičkou a pak je i narovnala do koše na prádlo a dala k topení. Voda ve vaně zůstala špinavá a puzzliky čisté, takže precizní práce;-)
marieu Tak si hlavně pospi. my Karji v Karja dny máme výhodu, že nás nejzodpovednejsi úkol mimo péči o děti je neztratit penezku a žádná jiná zodpovědná práce, natož ve špitále se nás netýká:-D. Takže můžeme být zhuntovany nebo prekofeinovany a nic se neděje;-). Tak dobrou a zítra všichni vstaňte správnou nohou;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí