Karja Šikovná :-)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa plenky se zapínáním na zadku fakt existujou, látkovky, přijdou mi geniální. A teda viděla jsem v diskuzích, že pár matek dávalo v klidu naopak i tu normální látkovou plenku, prostě to zaply na zadku. Já bych z toho byla celá nesvá, že to není tak jak má bejt :-D
Gatita hoď péřovku na bazar hned, než ji zazimuješ. Já zimní kombinézy kupuju na jaře, buď když chytnu výprodej novou nebo koupím z druhý ruky a pak jsem ráda, že na to nemusím myslet na podzim. I softshellovej overal, zimní bundu, vždycky po sezoně rovnou větší velikost. Třeba je víc takovejch matek, na začátku sezony je to pak všechno probraný a když to nechci kupovat za plnou cenu, jsem ráda když seženu do zásoby dřív.
Karja
Ta je skvělá!
Garfie Jako velkamala je fakt šikovná, já na ni nemám teda vůbec čas a energii, ale snažím se teda na ni aspoň hodně mluvit nebo ji zapojovat do péče o maloumalou, aby nebyla úplně odstrčena. Ona si teda chudák všechny svý emoce projektuje do plysovyho pejska a živý kočky. S tou kočkou si hraje tak dvě hodiny cistyho času denně a ten pes je její mimino, prostě cokoliv co řeknu malymaly se pak někdy dozví i pes:-D. Má vlastní přebalovací pult, kočárek, i deku, dáme je ven spát, pak si je vyzvedneme a jen slyším ,,Hmm pejsi nebyla ti zima? Nebyla, ručičky máš teploučky,,. Prostě úplně můj repertoár, to je takový zrcadlo a dobrý. Dneska pejsi zase hodně rval a dozvěděl se ,,co se děje pejsi, všechno je v pořádku,, a ne třeba drž klapacku:-D Tak dobrý:-D
Karja myslim, ze jsi moc dobra mama a z holek urcite vyrostou taky skvely zensky. ![]()
Karja já si myslím, že to takto má i být, žádný chudák
. Casto holčičky takto pečují o panenku a dělají všechno, co náma dělá s miminkem. U nás se teda i hodně rodilo, už jsem to sem psala. Prostě všechno!
continuity Jo jasný, to je běžná věc zrovna, to byl jen příklad:-D.
continuity nejen holcicky. Dnes jsem neco delala venku, deti se popelily v pisku. Vydrzely to docela dlouho, ale mladsi pak zacal plakat. Starsi me pak prisel poucit, ze uz je bratr pretazeny, pac moc nespal a takhle to dopada. A ze ho mam dat odpocinout do kocarku a dat mu do ruky rohlik
.
Gatita já myslela, že reaguješ na to rození, co zmínila continuity protože starší dneska říká, že až vyroste, bude mít miminko, v bříšku:)
žluťásek jo, uz tu kombinezu asi14 dni inzeruju. Ale ted jsem koukala, ze jsem tam dala uplne rozmazane fotky, tak zkusim zitra znova.
Ja ted vubec delam jednu blbost za druhou. Porad neco hledam, ale opravdu neustale, az se mi chce brecet. Pak to nachazim na divnych mistech. v tom hluku, chaosu a neustalem reseni konfliktu a predchazeni sebevrazednym manevrum nejak neumim fungovat. Treba uprostred vareni jdu pro nejakou ingredienci a do kuchyne ji vubec nedonesu. Po mrtvicnem hledani ji najdu nekde mezi botama, protoze tam byl nejaky ryk s detma. Kdybych nedavno nebyla na MR mozku, tak uz si myslim na nejhorsi. Takhle to pricitam materske demenci, co tak slysim kolem, je to bezne.
Evaeva ne to ne, tak progresivni jeste nejsem.
Gatita ja som ponukala zimnu kombinezu a plysovy overal zdarma. Nikto to nechce a je to vo velmi dobrom stave ![]()
![]()
Evaeva krásne ![]()
Karja tak tomuto sa hovorí Montessori prístup! Dieťa zabavene, práca hotová.
Áno, syn je šikovný. Dnes 3, slovom TRI hodiny upratoval, čo počas dňa roztahal ![]()
letfenixa bylo to moc hezké. Takže zítra očekávám saigon;) Abych jim nekřivdila, tak si začínají spolu hezky hrát. Dneska jsme o nich celé dopoledne skoro nevěděla, to si teda hráli každý sám.
letfenixa Ty kráso!!! Ale tak to je to samostatné hraní, prostě že něco dělaj samy a je jedno jestli jezdej s vláčkem nebo si hodinu navlikaj kalhoty;-).
eless ja se ted zbavila (zdarma) trech tasek veci, ale pres mistni fb skupinu, takze prakticky slo o sousedky. Jedna mi pak psala, ze super, ze casto koupi pres e-bazary mnohem horsi. Citim pri pohledu do uprazdnene skrine uplnou fyzickou ulevu
. Tu kombinezu ale zkusim prodat, na to nejsem dostatecne velkorysa.
Karja samostatne to nebolo, som pri ňom celý čas bola
eless tyjo, já když něco nabídnu za odvoz nebo čokoládu, hned mám X zájemců, čím to je?
Máme tu lokální darovací skupinu, tam udám úplně všechno. Nošený boty, oblečení pro děti i dospělé, domácí potřeby, miminkovský haraburdí... I úplně bizarní věci jako víko k rozbitý zapékací míse (co když třeba má někdo mísu a naopak rozbil víko? Zkusím to vyfotit. Za hodinu zpráva, přesně tuhle mísu mám už roky bez víka :-))
Já mám ale ráda i ten swap, dokud jsem na to měla na mateřský čas, vyměnila jsem všelicos. Navíc program na dopoledne, vejlet s dítětem MHD, matky swapujou hodně :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí