Ja jsem totiz zapomnela napsat, ze jsem vcerejsi den hodnych deti chtela vyuzit k tomu, ze proberu veci. Vyradim male, neco vyhodit, neco schovat pro mladsiho,vytahnout pytle s vecmi po starsim a najit par pouzitelnych kousku pro sezonu spring/summer 2021
. No tak asi nemusim popisovat, ze je tam vykramovane vsechno doted, plus mladsi roztahal kde co kolem.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita ja mam porad plnou susicku peri...
Gatita tohle já dělám postupně. Když zjistím, že jsou synovi malé nějaké tepláky, tak proberu ty a ještě kalhoty. Nahoře ve skříni mám jednu krabici větších věcí, tu občas projdu.
Gatita tahle výměna oblečení je strašný peklo. Já to přehrabování v oblečení úplně nesnáším. Neustále tu mám nějaké hromádky a tašky, vrátit, odvézt kamarádce, nabídnout za odvoz, nabídnout k prodeji. Na polici mi už od podzimu stojí boty, co jsem chtěla prodat, ale asi to nezvládnu, možná zas na podzim :D
Rhaenys moje životospráva se v těhotenství smrskla na zmrzlinu a mandarinky, usnula jsem v práci s hlavou na klávesnici a doma jsem se jenom válela na gauči. Procházky 0, byla jsem ráda, že jsem došla do práce a z práce, a pak jsem si stejně musela domluvit 3x týdně HO. Nakonec jsem si řekla, že si prostě budu dělat, co chci, protože s dítětem už to nebude možné. Kolem 5. a 6. měsíce to bylo trochu lepší, což bylo super, protože to vyšlo na vánoce. Vydrž! Narodilo se mi úžasné miminko, model pro hodně slabé kusy (= spinkalo, plakalo jen málo). Tak moc uklizeno jako prvních 9 měsíců s miminem jsem v životě neměla ![]()
žluťásek tyjo, toto taky nesnáším, tak to nedělám. Sestra takto prodáváa vyměňuje téměř vše, to by mě kleplo.
Věci po tatarce sunu sestře pro její holky, věci po tatarovi sunu bratrancovi pro jeho kluka. Ať si s tím dělají co chtějí. Nějaké focení, přidávání předávání na druhé straně města za 50 kč ![]()
Prodala jsem jen monitor dechu, odsávačku a nepoužitý šátek (sambo mu říkal opona z národního divadla). Nevím jak to děláte že prodáváte třeba boty, po našich tatarech jsou tedy neprodejné.
žluťásek take to nesnasim, ale uz jsem do toho musela hrabnout, protoze mladsi povyrostl a nema co na sebe. Je to des, mam mezi detmi 4,5 roku, takze ty veci tu lezi dlouho ladem, jsou tu porad mraky hromadek, presne jak pises. A i kdyz mam plus minus system, tak to mam takove nevyvazene. Pri jednom vyrazovani treba z lenosti schovam skoro vsechno, abych pak zjistila, ze jsem si uskladnila derave a nepouzitelne hadry, nebo naopak schovam jen drazsi bundy a softshellky a marne hledam neexistujici teplaky.... Pred obedem jsem odnesla plnou pilulka tasku obnoseneho obleceni jedne pani v sousedstvi, jsem moc rada, ze si to vzala. Mam hrozny blok tyhle veci vyhazovat, podle me by to nechteli ani v klokanku, kdyz je to hodne nosene, i kdyz funkcni. Mam tu ale jeste par veci, za ktere bych rada neco dostala, treba skoro novy columbia perovy overal, jenze to abych ho tu susila do pristi zimy
.
Priznam se, ze pokazdy, když nandavam nějaký zatracený body přes hlavu, diteti se v tom zasekne hlava a já se to snazim co nejsetrnejc pretahnout a nevytrhat ji pri tom žádný vlasy ani neulomit hlavu, vzpomínám na Evaeva jak ty geniální zavinovaci body nejdriv zapne a až pak pretahuje přes hlavu ![]()
Karja já s tebou moc soucitim, já za toho řevu nejsem schopna dělat taky vůbec nic, já to všechno dělám na etapy ve chvilich pohody. Pokud něco musím, skončí to většinou blbě, já naštvaná ve velký tenzi, dite uplakany a práce pokazena/oběd spalenej apod.
my teď taky měli takovej vyzivnejsi tejden, asi jak se učí novou dovednost, taky jsem pronosila aspoň půlku dne
nepomohlo by ti to nositko a dat si ji na zada? Já obdivuju, ze s ni tohle všechno děláš, u nás je to fakt pro vzperace už teď
Potrefenáhusa
když ta tvoje má obří hlavu (promiň). Já měla zavinovací tak tři, hrozně mě to zapínání zdržovalo. V desíti měsících už stáli, takže jsem jim to natahovala ve stoje. Než bych to zapla, dávno by zdrhli![]()
JankaM
včetně stavu bot. Já se věcí teda nezbavuju, jen je půjčuju a doufám, že to jednou celé odevzdám sestře. Ve sklepě mám krabice od banánů popsané podle věku. V plánu mám akorát prodat velké věci jako autosedačku nebo kočárek.
JankaM nase boty jsou take nechutne. Mame skoro vyhradne superfity, ktere diky tomu semisi vypadaji oblyskane a spinave hned druhy den. Tak si tady ty boty susim, abych je pak za 3 roky (mozna) pouzila jako nahradni pro mladsiho. Mam tu 3 velke krabice...
. Ja bych je nejradsi prodala, ale je mi to blbe.
Zapomněla jsem, že je dítě ve školce a má jít po obědě. Myslela jsem, že je se ségrou v pokojíku. ![]()
![]()
Evaeva no to mně taky zdrha (po brise), akorat ma u toho ještě tu uvězněnou hlavu uvnitř
Lamicka Stane se, no. Takže půjde po spánku?
(Závidím školku
)
Potrefenáhusa no, to neznám. Já to natáhla jedním pohybem:)
JankaM po mých klucích jsou boty jak nové, a to i když je nosili oba. A stejně je nikdo nechce. Ani za stovku. Už jsou v kontejneru. Na ty prodeje taky nemám nervy. Nejlepší byl prodej monitor dechu a dva velké kusy od Fischer Price, a jedna paní to vzala všechno!
Mohučanka vedela jsem z instrukci, ze je nebudou davat spat (predskolaci), tak jsem zazvonila a dobry :)) 10 min zpozdeni. Stydim se jeste ted :)
Lamicka šiš
Hele, ale kamarádka jednou zapomněla na dítě ve školce úplně a odjela na služebku, přes noc, manžel v zahraničí....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí