Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline barbucha blogger
36029 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 21:16

Kokoska 

No však až ta banda povyroste... už bych se začala bát! Ale zas bude aspoň veselo! 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 21:19

barbucha no, nikdy nerikej nikdy, ale....

Online Tabea
8201 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 21:42

Když jsem odpoledne přišla do školky pro děti, přišla ke mně synova učitelka, že se mě musí na něco zeptat. Že prý syn vykládal, že jsme byli minulý týden o prázdninách u prarodičů v ČR, a jestli je to pravda. Já vytřeštila oči, protože kdyby to pravda byla, tak bychom teď všichni museli sedět doma v karanténě. Naštěstí se syn začal smát, že učitelku nachytal, a netvrdil to nadrsno dál.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 12. dubna 2021 22:20
Reakce na letfenixa:

Ignis tú záhradku sme kúpili len kvôli tým narcisov

​Tak tomu naprosto rozumím

Offline Gatita
8659 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 07:02

Karja

Vcera jsme taky meli den na nic. Pritom deti byly hodne, mladsi nebrecel a starsi si skoro cely den stavel lego, dokonce si vytridil cast kosticek a postavil nekolik kompletnich modelu, cimz se umensil neporadek. Jentze jak bylo venku hnusne, tak jsme byli jen na mini prochazce a vetsinu dne trceli doma, porad o sebe zakopavali a  prislo mi, ze mam tech deti aspon deset. Dnes jdu k zubari, protoze mi o Velikonocich vypadla plomba, kdyz jsem se rvala karamelama, co zbyly po kolednicich. Ja se k tomu zubari tesim jak nikdy.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 09:09

Gatita u zubárky som bola včera dve hodiny, plus cesta pešo tam aj späť po 20 minút

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 11:40

Já jak nemám zkušenosti ani s kým moc srovnávat - může být, že si naivně představujete, jak budete celé těhotenství aktivně cvičit, chodit každý den na dlouhé procházky, zdravě jíst (hlavně žádné sladkosti), a podobně, a v realitě byste pořád jenom spal (nespíte) a cpal se sladkostmi, který normálně nikdy nejíte (a zuby nehty se snažíte to nedělat)?

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 11:49

Rhaenys ja se hlasim! Mela jsem v planu co nejdyl behat a chodit cvicit, nejlip drzet preventivne cukrovkovou dietu, aby vsecko klapalo....haha:D zvladla jsem to presne do konce 4mesice, pak jsem se zacla zadejchavat, to sice asi za mesic prestalo, ale zacaly me bolet zebra, zaclo bejt teplo, byla sem rada ze se doplazim z prace domu

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 11:52

Rhaenys tak to je, no 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 11:55

711990 ježiš, jak člověk nemůže dejchat, na to jsem už úplně zapomněla, to bylo děsný!

(my byli asi tejden před porodem v ZOO v Ústí nad Labem, mám ošklivé vzpomínky, jak se tam sotva plazim do těch kopců)

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 11:58

Díky, hned je mi líp. Asi na sebe nesmím být tak přísná

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 11:59

Rhaenys buď na sebe hodná, fakt, a ono to platí i pak po tom porodu, to zvlášť 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 12:02

Rhaenys já k tomu nemám co dodat, jako bys popisovala moje těhotenství je to asi normální

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 12:04

Potrefenáhusa Ano, to je mi jasné. Budu se snažit, prostě je to všechno nové . A divně krásné a občas otravné zároveň

Online Karja
44836 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 12:24

Gatita Nerouhej se, takhle hodne děti! Já už dneska úplně vytekla, chtěla jsem si aspoň trochu uklidit, protože mi přijde paní vyčistit gauč. Takže ho odtáhnout, zamést pod ním a tak celkově posbírat hračky. Taková blbost, ale s maloumalou naprosto neproveditelné. Z toho, že jsem se jí deset minut nevěnovala chytla asi tak 20minutovej hysterak. Jako já když se jí věnují, tak mě to stve, že nic neudělám (rozumej ani nějakou ranní hygienu na průměrné úrovni), a když ji nechám brečet, tak mě to její řvaní úplně vytočí a jsem na ni fakt ošklivá. 

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 12:46

Když jsem Rosťu houpala, odlétla mu holínka. Jsou mu trochu větší. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 12:49

Karja ty jo ona je fakt hustá, já bych ti tak přála, aby ji to už přešlo, nebo se to aspoň významně zlepšilo, tohle je děs.

Online Karja
44836 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 12:54

INCOM1 No je fakt hustá, fakt. Ale když jsme někde venku a může si tam hrát, tak je relativně v pohodě. Nebo mezi dětmi.  Ale doma na mne pořád visí, pořád, pořád, pořád. A to já se jí fakt věnují, tu stavíme kostky/lego/puzzle, knížky ji čtu, různé hračky pořád predstavuju. Vařím s ní, umejvam s ní nádobí, prostě nekaslu na ni, že bych si dělala svoje a chodila okolo. Ale prostě pověšení prádla je problém, kdy bud se na to vykašlu nebo to dělám na ctyrikrat nebo se vytočím tím, že ji nechám řvát:-D. A dneska ji velkamala říká ,,Nano nic se neděje, všechno je v pořádku, nemusíš přece brečet,,. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2021 12:57

Rhaenys úplně normální těhotenstvíMožná tě potěší, že já měla horší první část než konec. V prvním trimestru jsem se strašně zadýchávala, spala asi 12 hodin (a pořád to bylo málo), rozhodně nejedla zdravé a bylo mi pořád trochu špatně. Záda mě hodně bolela v pátém měsíci (pak teda začala žebra:)). Takže máš šanci, že následující měsíce budou lepší.

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 13:00

Karja ježiš mně je tě tak líto, syn byl úplně stejnej. Venku relativně v klidu, nebo někde na návštěvě, kde bylo něco nového. Doma pořád mručel, brečel, visel mi na noze.

Já fakt obdivuju, že v tom dokážeš obstarat i domácnost, uvařit denně čerstvý jídlo, věnovat se starší dceři. Já jsem jela full time jen to dítě, nic kolem nešlo nebo u toho hrozně řval a mě to nervovalo.

Dneska je to nejzlatější kluk pod sluncem, vydrž, bude to lepší