Lamicka Jo, to on ví a i to dělal, ale prostě to chvíli trvalo.
Vše o těhotenství a dětech
barbucha umí, i ten menší. Jsem ráda, že má tvoje soukromá školka takové tvrdé podmínky pro přijetí, aspoň se tam nedostane jen tak někdo
Syn si jednoho kamaráda našel tak, že na něj houkal.
No to víš, přísná kritéria... ale se to vyplatí! Mně ty dva na hlídání úplně stačej!
Příští lekce bude válení sudů. To by mohli dát oba... včera se ještě hodný dědeček snažil naučit Olivera kotrmelec, což hrozilo ulomením hlavy ale Oliver byl nadšenej. Naštěstí jeho opatrná sestra tuto akrobacii odmítla s poznámkou že je to moč nebežpečný, takže jsme vrátili aspoň jedno dítě bez ploštic ve vlasech.
barbucha na tebe jsem si vzpomnela, vnucka se jmenuje Ema a druha bude Adelka, ze pry urcite!
Vítej, sestro! ![]()
Já bych byla uvítala nějaký jiný jméno, ty Adély jsou tady už dost provařený a k Oliverovi se mi nehodí... no ale neni špatný v zásadě. A mamina pravila že to měla rozmyšlený už před početím, takže hotovo.
A vlastně Adéla byla jedna moje prababička, tak je to aspoň v rodině!
barbucha u nas byla puvodne rec o Anne, ale ted ze pry ne, ze Adela. No jsem zvedava, Ema nemela jmeno jeste tyden pred porodem. Resp. mela jich asi 5 a Ema v tom vyberu nebyla ![]()
Annu jsem dala já kdysi, a Jakuba k tomu - mají svátek hned vedle sebe a stejnýho původu, tak aby je to jakože sblížilo (ha ha
).
Zřítelnice vyfásla tu Emmu skoro před patnácti lety, kdy jich eště nebylo taky tolik, a strašně jí sedla hned od začátku ![]()
Tak hlavně ať se maj holky k světu, že jo.
barbucha amen!
barbucha kormelec starší umí. Adéla je teda na hlídače přísná![]()
Kolik ty jich už budeš mít vlastně?
Hlavně je to strašná rozumbrada a drbna. Žvaní furt.
Dneska klasickej karjaden. Malamala celej boží den brečí, přes oběd teda aspoň hodinku a půl spala. Dokonce i máma se nabídla, že ji bude vozit (to by bylo počtvrté za 16 měsíců:-D), ale bylo hnusne, takže mordor doma pokračoval. V pět to korunoval sambo, že ,,má asi hlad nebo žížu,, za což se mu moje ségra hrozně vysmala, já teda už jen klasické dvouvterinove ustrnuti s myšlenkou v hlavě ,,je tohle možny,,. Hlavně člověk by ji choval, nosil, ale nic jí není dobry, vzteká se, plácá mě a že to umí i pěkně sednout.
barbucha Naše velkamala taky furt žvaní a taky dost kecá. Tuhle jsme šly do obchodu a ona ženský před obchodem řekne ,,ahoj, no mamka zapomněla roušky, jeji i mojí,, . Byla to pravda, ale že to musí takhle kdakat:-D. Ale líbí se mi, že má furt tendence maloumalou všude představovat. Kdekoliv kamkoliv přijdeme a někomu ulpí na nás zrak, dozví se žee ,,to je Náňa,,.
barbucha s Adelkou to budou 4 od mych deti a 3 mame pres manzela ![]()
barbucha :-D Jo tak to dcera je schopna říct, že jsme potkali krokodýli, takže moje aktivity jsou nedohledatelne
Kokoska no teda ![]()
To máš dobrý. Adéla vyslepičí i nákupy k jeho narozeninám.
barbucha Catherinne doufam, ze se to tu nesejde najednou ![]()
To se ti eště nestalo? Já bych teda utekla...
barbucha tak to posledni teprv bude, zatim jsme meli max ty tri tygry nebo dva "moje" kluky. Ema je jeste mala na nejaky hromadny akce, navic kojena, takze ta jeste visi na mame. Tu jsem s jejim brachou hlidala zatim jen 2x kdyz musela maminka k doktorum.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí