Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 22:11

Topánky neponukam, syn ich dokáže zrasovat pri prvej návšteve ihriska. Predvlani bola akcia "topánky pre Tibora", keď sa posielali nosené topánky do rómskych osád na vych.Slovensku, pretože (vraj) nové topánky deťom rodičia predali. Vtedy som sa všetkých zbavila. Vďaka covidu sa táto akcia zastať, tak sa mi to tu hromadí

A už som spomínala, že milujem upratovanie skríň a políc, a teda aj prehrávanie oblečenia. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 22:17

dorota Evaeva ďakujem Vám obom za tip prehrávať audiorozpravky na starom mobile. Dnes, v rámci dozoru nad synovym upratovaním, som si upratala prác.stol (hľadám prácu.zosit) a našla starý mobil, ktorým sa už nedalo ani volať, ani smskovat, ale v pohode na ňom aj bez SIM karty ide internet cez wi-fi, tak ten budeme na tie rozprávky používať.

Offline dorota
1233 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 22:21

letfenixa To je fajn. Verím, že sa budú synovi nové audiorozprávky páčiť.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 22:25

žluťásek ja by som si tipla ze je to rocnym obdobim. Tie velkosti su totiz pre deti co na narodia zaciatkom jari pripadne zaciatkom roka

Online Pinot Noir
29986 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 22:58
Reakce na Evaeva:

Gatita já myslela, že reaguješ na to rození, co zmínila continuity protože starší dneska říká, že až vyroste, bude mít miminko, v bříšku:)

​Ríša dnes rodil několikrát. Želvu, protože je želví maminka. A taky se sám několikrát za den narodí = vykutálí se ze stanu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2021 23:11
Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 23:37

Starší chlapeček řekl, že u nás nemůže přespat, protože v noci vstává k miminu

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 23:40

Kokoska

Náš dnes babke tvrdil, že v škôlke nemali obed, lebo si kuchárky nedoniesli recept. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 23:40
Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 23:44
Online Pinot Noir
29986 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 23:46

Evaeva Mrakoplas nějak ho ty porody chytly, no. A hra na rodinu obecně. Teď máme ty želvy, minulý týden jsme byli pavoučí rodina. Rozdělil role, on byl pavoučí chlapeček Štíhlonožka, Viktor pavoučí miminko, táta byl tatínek Křižák a já prý Stará pavoučice

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. dubna 2021 23:50

Pinot Noir . Tak lepšie ako ten náš. Dnes sa vraj hrali v škôlke na mŕtve mačiatka

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. dubna 2021 00:06

Rhaenys 

Já myslím, že nejdůležitější je odpočívat. To ostatní se dělá, až když už nemůžeš víc odpočívat

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 14. dubna 2021 00:31

Pinot Noir prosimte, to vaše kolo, kupovali jste 16 nebo 20? To beany je prej menší než ostatní, že jejich 20 odpovídá 16?

Já jsem dnes vyzvedla jiný odlehčený a zdá se mi strašně těžký zlatej firstbike, ještě budu prstickem hrabat, aby jezdil na odrážedle co nejdýl

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. dubna 2021 00:45

žluťásek haha to ja by som zas chcela, aby začal na bicykli. Odrážadlo má drevené, to nosiť je váha a keď ho dám na kočík, tak ho preváži

Inak fakt vďaka na tip za Kvaka a Čľupa, ja som to vôbec nepoznala, syn na tom fičí a ja vlastne tiež. Dnes som musela tri krát po sebe čítať o stratenom gombíku. Asi preto, že ja viem to Čľupove rozčuľovanie veľmi dôveryhodne podať

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 14. dubna 2021 00:48

Mrakoplas já ty knihy miluju, jsou senzační. Velmi podobné jsou Myš a krtek, autor Wong Herbert Yee. Ty teď pořád čteme se synem, strašně se u toho směje. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. dubna 2021 00:51

žluťásek o ďakujem, pozriem či majú u nás v knižnici.

Edit. Tak nič a dokonca v slovenčine ani nevyšla ale to by nevadilo, keby nebola aj v češtine vypredaná. 

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 14. dubna 2021 01:11

Mrakoplas a ty další knihy od Lobela znáte? Máme moc rádi ještě Pana Sovu. Česky vyšla ještě Myška a pohádková polívka, Sedm pohádek pro malé myšky, Prasátko na útěku a Strýček slon. Některé máme doma, můžu ti vyfotit ukázky. Klidně i celé, ale číst to bez knihy ztrácí kouzlo :(

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 14. dubna 2021 01:53

žluťásek mne se to nakupování dopředu ještě nikdy nevyplatilo, buď jsme to vůbec nepotřebovali, nebo jsme to potřebovali jinak nebo jinak veliky. Teď zvazuju softshellovou kombinezu, ze bych ji v ni davala na zahradu, ale co když se udela během 14 dnů vedro jako vzdycky a na podzim ji to bude malý? A jak vlastne bude velká na podzim? Takže bych teď zimní kombinezu už vůbec nekupovala, ale ty větší děti už asi tak rychle nerostou 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. dubna 2021 07:22

ja som mala včera marieu deň. Bola som ráno u doktora a vybavila som sa behom pol hodiny, s čím som vôbec nerátala, malá bola u babky a muž spal po nočnej, tak som išla od doktora domov, dala si dlhé pokojné raňajky, potom hodinu cvičila jogu a potom si hodinu čítala, až potom som išla po malú :-) U doktora všetko ok, a totálne ma šokol, pretože mi povedal, že nepotrebujem brať železo, že mám všetko v poriadku. To je snáď prvýkrát za 37 rokov, čo nemám nedostatok železa. Minulé tehotenstvo sa mi infúziami vyhrážali, tak som bola na tom zle.

No a poobede som išla s malou ku kamoške, s ktorou som sa už nevidela strašne dlho, malá sa dve hodiny hrala a my sme kecali. A večer bol muž na nočnej, dieťa zaspalo už o siedmej a ja som pozerala seriál