MPLee já jsem mimino ve vedru oblikala cca jako sebe, jen jsem ho stinila
nase dite nosi na sluníčku taky cepici, lnenou s ksiltem, strašně to dneska pere
MPLee já jsem mimino ve vedru oblikala cca jako sebe, jen jsem ho stinila
nase dite nosi na sluníčku taky cepici, lnenou s ksiltem, strašně to dneska pere
Potrefenáhusa kluci šli taky rovnou z čepice do klobouku/kšiltovky.
MPLee klidne jen body nebo overal treba kratasovej. Tonda nosil ty kratky pyzama z lindexu normalne na ven:) ten kocar je ohrejva dost
Potrefenáhusa tak to nepovažujem za čapicu, klobúčik alebo šiltovka v lete je super ale dnes to boli fakt echt čapice. Otec v tričku, dieťa v bunde a čapici :)
711990 to máte v Prahe až taký hic? U nás je tak na mikinu. Tu ten veter tuším nikdy neprestane fucat ![]()
Mrakoplas dneska je tu vyloženě léto, 28 stupňů a sluníčko. Zdrhli jsme z hřiště do stínu.
Mrakoplas tady je dnes 28 stupňů, fakt vedro. Ale skok, v pátek jsme byli v tenci zimní bunde, v neděli v sortkach.
Mrakoplas docela jo![]()

Nedávno tu byla debata o leporelu Kdo tu bydlí, tak už je na světě nové vydání
https://www.albatros.cz/tituly/63169640/kdo-tu-bydli/

711990 koupat? Jo vy jste ti otuzili:D
rasaNori u nás koupačka (čvachtání, sezení ve vodě..) včera. Jen děti teda. Mně umrzly nohy, když jsem tam vlezla do půlky lýtek. ![]()
Tabea ja jim to asi napustim zitra az:)
rasaNori my byli u přehrady ![]()

Je fakt krasne, dnes jsme byli ve Veltrusech, ja bezela a mama tlacila kocar. Parada! Nekdy se uplne stydim, jak se na te materske mam. Jo a jeste padl super obed z indicke restaurace...
A blby dotaz - lezl ted nekdo z vas nekam do OC? Jsou tam mraky lidi? Chtela bych vzit zitra syna rano na otviracku do obchodu, aby si vybral letni garderobu, ale nevim.
Gatita být tebou počkám do středy, až to opadne:) Já byla akorát u nás v hodně lokálním oc, fronta byla před kikem:)
711990 já mám kadeřnici ve středu, až bude ten déšť;) Já už se fakt těším, ty vlasy mě už hrozně otravují.
Tabea ty jo, závidím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.