Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. května 2021 15:33

Tabea my na pisaku!!!

rasaNori jak otuzily, dyk bylo skoro 30

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 10. května 2021 15:37

Evaeva já mám ten doběh nějaký delší a než doběhnu, už je zase zima  Ale ne, v zimní bundě už nechodím, jen jsem ráno v 9 vyrazila v džínách, tričku a tenké plátěné bundě a bylo mi vedro.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 10. května 2021 15:38

711990 dítě ať si klidně modrá, když je mu to jedno, ale představa, že bych ho musela jít z tý vody tahat, se mi vůbec nelíbí!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. května 2021 16:00

Kokoskamy sme se taky koupali, bylo to prijemny:))

Online Tabea
8215 příspěvků moje polička 10. května 2021 16:24

Evaeva hele i jsem tam na tebe myslela, jak jsme se bavily o běhání za dětma.  Seděla jsem tam, děti buď ve vodě po levé ruce nebo na hřišti po pravé ruce, nosily si pěkně vodu v kyblíčku. Celé hřiště stojí v pískovišti. Z okýnka jsem si donesla nealko pivo. Kromě rozhoupání po mně nikdo nic nechtěl. Úplně marieu den. Dcera se dvakrát vymázla na stěrku na kole, ale bez následků. Dneska se mi do práce moc nechtělo. A od zítřka bude pršet...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 16:51

Tabea

Já právě uvažuju, jestli jsou tak velký, že s nima mužů vyrazit k vodě sama. Asi jsou, ale já si moc nezaplavu.

Offline Karja
44871 příspěvků moje polička 10. května 2021 17:17

Evaeva No to si nezaplaves vůbec:-D. Jedna moje známá chodila coby babička s dětma na koupacku. Ale většima teda. A střídali se. Oni šli do vody a ona je hlídala ze břehu, pak šla ona a oni museli být na dece, ale fakt na dece, jak jim končetina přesáhla na trávník, tak je z vody sekyrovala. No ta teda plavala. Sambo docela plaval uz když byly dceři dva, ale nelíbilo se mi to teda vůbec, nechtěla jsem je pouštět samotné. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 10. května 2021 17:46

Karja tyjo, to bych měla taky strach. U ty vody staci mzik a tragédie na světě. Netroufla bych si ani teď se 4letym. Když jsme šli sami, neplavala jsem vůbec. Ani jsem nerada hlídala víc jak dvě děti najednou ve vodě. Když jsme šli se ségrou, střídaly jsme se a zatímco plavala jedna, druhá na dece vybalila svačinu nebo hru nebo šli na houpačky. Ve vodě se vsema dětma jen ve dvou. 

Offline tv
4285 příspěvků moje polička 10. května 2021 18:20

711990 to je hezká fotka!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 18:29

Karja se starším bych se nebála, ten je fakt ukázněný, kdybych mu dala zmrzlinu nebo něco, z deky by se nehnul. Navíc se bojí dál než po kotníky. Tak si říkám, že bych mladšího připoutala se svačinou do kočárku. A samozřejmě tak, abych na ně pořád viděla. Hlídat dvě děti ve vodě bych se taky bála, určitě bych trvala aspoň na rukávkách.

Edit: jako dvě cizí děti, svoje bych zvládla, starší do vody zatím moc nechce.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. května 2021 18:31

Ja sem rada, ze Tondu uhlidame ve dvou...je to docela zahul. Sama bych s nim nesla.

Offline slniecko admin
19612 příspěvků moje polička 10. května 2021 18:35

žluťásek ateliér pana Šulce by som v takejto literatúre nečakala

Offline dzizisketa
9015 příspěvků moje polička 10. května 2021 19:29

711990

Hezký! Ale na mě by byla asi ještě studená voda, já si ještě chvíli počkám, loni jsem chodila s Rosťou a s Bonnie a to byl taky nápor na pozornost. 

Online Tabea
8215 příspěvků moje polička 10. května 2021 20:05

Evaeva tak takový ambice já nemám, že bych si zaplavala.  Vedle domu máme vybetonovaný potok, voda tam teče dost rychle a je mi po prsa. Tam jsem teda v létě s oběma s rukávkama šla, ale vleze se do vody po žebříku, pak tě voda nese, projedeš pod silnicí (obytná zóna) a je další žebřík. Pak se jde kousek po zdi a přeleze plot nahoru na silnici. Tam jsem měla adrenalin, kdybych nestihla oba včas připlesknout k žebříku, tak by to bylo blbý, pak už nejde vylézt a je tam nějaký přepad nebo cosi. Plavání to teda moc není, ale když jedu třetí kolo, tak jsem zralá na horkou sprchu, voda je tam ledová, i když má vzduch 30 stupňů. 
V bazéně se oba mrskali kolem mně, že bych fakt plavala, tak to taky ne. No tak třeba letos, jestli syn od podzimu nezapomněl plavat...  

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 10. května 2021 20:13

Konečne pekné počasie! Na ihrisko sme išli až o pol 6 a pohoda

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 20:29

Tabea ty jo, to zní zábavně, ale drsně:) Já si pod pojmem zaplavat představila maximálně deset minut (spíš pět) sama ve vodě za celý ten den. Větší ambice bych fakt neměla:)

Online viktorka_od splavu
49412 příspěvků moje polička 10. května 2021 20:34

Tabea  uplně jsem se orosila, seš statečná matka!

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 10. května 2021 20:45

Tabea Přepad? to zní děsivě :)

Online Tabea
8215 příspěvků moje polička 10. května 2021 20:54

Tabea  uplně jsem se orosila, seš statečná matka!

​otupělá je to správný slovo  je to jen kousek, tak 100m, na fotce je skoro celá trasa. Vzadu je ten mostek/silnice a úplně vzadu ten dům přes potok je to přepadlo. 

Online viktorka_od splavu
49412 příspěvků moje polička 10. května 2021 20:58

Tabea asi už jsem vyměkla věkem, ale vypadá to dost nebezpečně - s jedním bych se do toho pustila s chutí, ale dvě malý naráz to ani omylem. chtěla jsem napsat: "chtěla bych tě za maminku" - ale já právě přesně takovou maminku mám vždycky když ostatní matky volaly "pozor slez dolů z toho stromu ať si neublížíš" tak ta moje: "lez vejš, posero!":-))