Tabea my na pisaku!!!
rasaNori jak otuzily, dyk bylo skoro 30![]()

Evaeva já mám ten doběh nějaký delší a než doběhnu, už je zase zima
Ale ne, v zimní bundě už nechodím, jen jsem ráno v 9 vyrazila v džínách, tričku a tenké plátěné bundě a bylo mi vedro.
711990 dítě ať si klidně modrá, když je mu to jedno, ale představa, že bych ho musela jít z tý vody tahat, se mi vůbec nelíbí!
Kokoskamy sme se taky koupali, bylo to prijemny:))
Evaeva hele i jsem tam na tebe myslela, jak jsme se bavily o běhání za dětma.
Seděla jsem tam, děti buď ve vodě po levé ruce nebo na hřišti po pravé ruce, nosily si pěkně vodu v kyblíčku. Celé hřiště stojí v pískovišti. Z okýnka jsem si donesla nealko pivo. Kromě rozhoupání po mně nikdo nic nechtěl. Úplně marieu den. Dcera se dvakrát vymázla na stěrku na kole, ale bez následků. Dneska se mi do práce moc nechtělo. A od zítřka bude pršet...
Já právě uvažuju, jestli jsou tak velký, že s nima mužů vyrazit k vodě sama. Asi jsou, ale já si moc nezaplavu.
Evaeva No to si nezaplaves vůbec:-D. Jedna moje známá chodila coby babička s dětma na koupacku. Ale většima teda. A střídali se. Oni šli do vody a ona je hlídala ze břehu, pak šla ona a oni museli být na dece, ale fakt na dece, jak jim končetina přesáhla na trávník, tak je z vody sekyrovala. No ta teda plavala. Sambo docela plaval uz když byly dceři dva, ale nelíbilo se mi to teda vůbec, nechtěla jsem je pouštět samotné.
Karja tyjo, to bych měla taky strach. U ty vody staci mzik a tragédie na světě. Netroufla bych si ani teď se 4letym. Když jsme šli sami, neplavala jsem vůbec. Ani jsem nerada hlídala víc jak dvě děti najednou ve vodě. Když jsme šli se ségrou, střídaly jsme se a zatímco plavala jedna, druhá na dece vybalila svačinu nebo hru nebo šli na houpačky. Ve vodě se vsema dětma jen ve dvou.
711990 to je hezká fotka!![]()
Karja se starším bych se nebála, ten je fakt ukázněný, kdybych mu dala zmrzlinu nebo něco, z deky by se nehnul. Navíc se bojí dál než po kotníky. Tak si říkám, že bych mladšího připoutala se svačinou do kočárku. A samozřejmě tak, abych na ně pořád viděla. Hlídat dvě děti ve vodě bych se taky bála, určitě bych trvala aspoň na rukávkách.
Edit: jako dvě cizí děti, svoje bych zvládla, starší do vody zatím moc nechce.
Ja sem rada, ze Tondu uhlidame ve dvou...je to docela zahul. Sama bych s nim nesla.
žluťásek ateliér pana Šulce by som v takejto literatúre nečakala ![]()
Hezký! Ale na mě by byla asi ještě studená voda, já si ještě chvíli počkám, loni jsem chodila s Rosťou a s Bonnie a to byl taky nápor na pozornost.
Evaeva tak takový ambice já nemám, že bych si zaplavala.
Vedle domu máme vybetonovaný potok, voda tam teče dost rychle a je mi po prsa. Tam jsem teda v létě s oběma s rukávkama šla, ale vleze se do vody po žebříku, pak tě voda nese, projedeš pod silnicí (obytná zóna) a je další žebřík. Pak se jde kousek po zdi a přeleze plot nahoru na silnici. Tam jsem měla adrenalin, kdybych nestihla oba včas připlesknout k žebříku, tak by to bylo blbý, pak už nejde vylézt a je tam nějaký přepad nebo cosi. Plavání to teda moc není, ale když jedu třetí kolo, tak jsem zralá na horkou sprchu, voda je tam ledová, i když má vzduch 30 stupňů.
V bazéně se oba mrskali kolem mně, že bych fakt plavala, tak to taky ne. No tak třeba letos, jestli syn od podzimu nezapomněl plavat...
Konečne pekné počasie! Na ihrisko sme išli až o pol 6 a pohoda
Tabea ty jo, to zní zábavně, ale drsně:) Já si pod pojmem zaplavat představila maximálně deset minut (spíš pět) sama ve vodě za celý ten den. Větší ambice bych fakt neměla:)
Tabea
uplně jsem se orosila, seš statečná matka!
Tabea Přepad? to zní děsivě :)
otupělá je to správný slovo
je to jen kousek, tak 100m, na fotce je skoro celá trasa. Vzadu je ten mostek/silnice a úplně vzadu ten dům přes potok je to přepadlo.

Tabea asi už jsem vyměkla věkem, ale vypadá to dost nebezpečně - s jedním bych se do toho pustila s chutí, ale dvě malý naráz to ani omylem. chtěla jsem napsat: "chtěla bych tě za maminku" - ale já právě přesně takovou maminku mám
vždycky když ostatní matky volaly "pozor slez dolů z toho stromu ať si neublížíš" tak ta moje: "lez vejš, posero!":-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.