Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8667 příspěvků moje polička 10. května 2021 22:29

viktorka_od splavu Karja ty jo, tolik bot a obleku! Zacinam byt rada, ze syn bojkotuje obleceni a vystaci si s jednemi kalhotami a dvema tricky. Nic vic se nepripousti. Ale ne ze bych usetrila, protoze nakupuju uplne zbytecne, aby mel vse v dostatecnem mnozstvi, abych pak prala dokola ta 2 tricka a zbytek se tise rozkladal na prach ve skrini.

Uz jsem se ale poucila a ukazovala mu nejake obleceni na internetu, jestli mu to smim koupit - z 10 trik si vybral jedno jedine, a to s komentarem, ze i u tohohle tricka mu bude tak mesic trvat, nez si na nej zvykne. Takze jsem nekoupila nic, protoze nez jsme vybrali, meli ho jen ve velikosti 164

Offline continuity
43487 příspěvků moje polička 10. května 2021 22:31

Evaeva no pokud budou Viktorciny děti studovat, tak vyživovací povinnost přetrvává. Ve chvíli studii na VS v jiném meste je cena nových bot prakticky zanedbatelná položka. 

Fakt ty malinké děti stojí zlomek toho, co velkáci. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 22:33

continuity proto píšu, že buď vydrží a nebo nic dalšího nekoupíš (=nejdou na VŠ)

Offline continuity
43487 příspěvků moje polička 10. května 2021 22:36

Evaeva prosím tě,jak dlouho vydrží jedny boty tobě? Protoze ja si myslím, že když je budou nosit, tak dlouhá leta nevydrží ( ne maturitní lakýrky, ale ty ostatní, co jim taky musíš koupit). 

Offline viktorka_od splavu
49412 příspěvků moje polička 10. května 2021 22:37

Evaeva jojo, ja to pochopila radsi teda budu kdyz budem kupovat dal..

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 22:46

continuity no dvoje celoročky za sezónu nepotřebuju:), většinou mi boty dvě tři sezóny vydrží. Mladší chodí tři měsíce a už má troje boty. Ono to hlavně vypadá špatně, když je to takhle naráz.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 22:46

viktorka_od splavu doufám, že to potomkům vyjde tak, jak chtějí.

Online Karja
44871 příspěvků moje polička 10. května 2021 22:53

žluťásek Nakonec jsem objednala nějaký ty farebare, uvidím, kdyžtak vrátím. Ona už snad za měsíc chodit bude. Starší dcera měla právě na první chození úplně bezva protetiky, ale už je nevyrábí;-( Teď ty první sandálky dělají jen na hodně širokou nohu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. května 2021 22:55

Bože ste mi pripomenuli, že ja nemám stále tie sandále pre deti. A taký to bol pekný večer, že ja sem leziem.

Online Karja
44871 příspěvků moje polička 10. května 2021 22:55

žluťásek Ale když tě tu mám na drátě, nevíš kde by se daly koupit levné nějaký velký dřevěný korále, jakože bych jim udělala venku něco jako veliký dřevěný počítadlo, nebo něco co by za to mohlo vydávat. Klidně to nemusí být kuličky, ale třeba kostky, cokoliv. Navlaknu to na nějaké lano nebo hodně silný provázek mezi takové dva trámky.

Online Karja
44871 příspěvků moje polička 10. května 2021 22:56

Mrakoplas Jo, no já už to všechno teď objednala, velikosti mizí:-D. 

Offline dzizisketa
9015 příspěvků moje polička 10. května 2021 23:01

Karja

AA jakou velikost sháníš? Mám z loňska Freycoo vel. 21 a bosé pegres 22. Obojí vydržely měsíc. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. května 2021 23:01

Karja no ale ja ešte ani neviem aké! :) 

U nás zrušili predajňu protetiky, obchodov je tu nula nula nič, to bude zas na dva dni hľadania na nete, už teraz mi je z toho nanič

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 23:15

Mrakoplas já chtěla sandále koupit "na živo", v obchodě mi sdělili, že jim váznou dodávky a nemají. Tak jsem objednala, dnes přišly a oběma byly aspoň jedny

Offline continuity
43487 příspěvků moje polička 10. května 2021 23:23

Karja jak velké to potřebuješ?

Detoa

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 10. května 2021 23:25

Karja my máme velké korále Woody, můžu ti je zítra změřit, jestli je to dostatečná velikost. Asi teda jen jako tip, syn je bohužel asi nedá

Zkus kouknout na eshop Gamewa, mají korále i velké, ale nevím jak moc velké si představuješ. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 10. května 2021 23:26

Karja Nařežte dřevěné hranolky a provrtejte do nich vrtačkou díry... a holky si je můžou v rámci tvůrčích činností sami omalovat ;o)

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 11. května 2021 08:15

Stardi dnes rano vyfasovala kratasy, a desny hysterak ze je ji zima, ve 22 stupnich ve stinu. Pak ze nechce ksiltovku, pak ze nechce sandalky. Tak se ji ptam a do skolky chces? NE! Vcera byla uplne nadsena, deti, tety, k segre se chovala odpoledne hezky, porad ji objimala a sarinka sem sarinka tam. Tak ten navrat k normalu nebude jednoduchy:(

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. května 2021 08:38

rasaNori myslím, že se jí školka spojila s těmi sandálky...Aspoň u nás to tak funguje. Mimochodem já jsem taky dneska dceru na sandálky nepřesvědcila, ale 26 jsou jí malé a 27 ještě přece jen velké, tak jsem jen tak oťukávala, že už je jako teplo, že už se sandálky budou nosit...

"NÉÉÉÉEE"

No, pro zbytek týdne stejně impregnuju kožené celoročky.

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 11. května 2021 08:55

Tak u nas takhle:)