Myrtila to je dobrý nápad, každý nechť si tam najde tři věci, to dám![]()
Edit: mám kojení, psychomotorický vývoj a barefoot
Myrtila to je dobrý nápad, každý nechť si tam najde tři věci, to dám![]()
Edit: mám kojení, psychomotorický vývoj a barefoot
Evaeva bezva, my máme kojení, barefoot a merino! ![]()
A ještě z toho může být druhá hra: složíme na parfu dohromady ideální matku?![]()
Mit instagram, mam depku. I kdyz jak ten vycet ctu, tak hodne z toho jsou uplne obycejny veci, ktery jsem v nejaky mire delala taky, i kdyz nijak vedome a propracovane. Treba to blw, rohlik do ruky jsem jim davala casto. I nejaky obrazek jsem jim jiste nekdy ukazala. Takze asi dobry!
Ja to mela jednoduchy, kdyz jsem zjistila, ze cekam dvojcata, moje ambice se smrskly na Prezit! :-D a i tak jsem mezi kamaradkami za hustou hrdinku, takze dobry. :-D
Karja můžeš sázet. Některej rok by mohlo být už pozdě, ale letos to myslím v pohodě projde.
ještě jsou podle mě fakt malinkatý na to vaření. Já jsem s nima začla nejdřív péct, hlavně moje máma, ta měla na vselijaky vykrajovátka a balení listového těsta s nima trpelivost. Je to pro ty děti asi takový hmatelnejsi výsledek.
Jedna vaří i peče ráda, klidně uvaří i pro segru a ta starší vůbec, maximálně venku - na stautovi a tak. Takže výchova s tím nemá co dělat.
continuity u nás péct šlo tak, když jim bylo 2 a 4. Ale chce to dobře vybrat recept a smířit se s moukou a kakaem všude
Mladší peče vyloženě rád, ale běžné vaření moc nezajímá ani toho.
Evaevano asi tak nějak. Já jsem teda zadelala testo každé rozvalela jeji placku a vykrajovaly.
Pro ty, co nechodí po nocích zakopávat formičky, můžu doporučit pracný, protože to tam i deti nahnacaj tak, že je z toho použitelný vytvor.
Loni už pekly uplne sami, letos nějak víceméně úspěšně hubnu, takže to minim zopakovat
.
continuity v tom malém věku se mi osvědčily ty crinkles, já dělala kuličky, oni obalovali. Vykrajovat jim jdou jen perníčky, ale různé ty muffiny nebo hrnkové buchty, to akorát chystám suroviny. Teď nedávno kompletovali minidortíky a to jim taky šlo (akorát moje estetické cítění zaplakalo
)
continuity jo, pracny zní jako dobrej nápad.
My zrovna dneska náhodou pekly medovník muži k narozkám a na rozmazávání těsta do placek se dětská práce taky osvědčila
.

(Mladší teda byla naštěstí venku s tatínkem)
Karja tak stavias a zariadujes dom, tam nemas zatial moc priestoru na vlastne zaujmy. Teda az na randicka s kurierom ![]()
Anema tak zrovna tohle by u nás asi nedopadlo, resp. dopadlo by to uměleckým dílem po celém tom papíře nikoliv dortem![]()
continuity rada kraji brambory takovým tím vlnkovacem, ale musím dávat mimoradnej pozor na prsty
Koupila jsem i to dětský nářadí z ikey, nuz a skrabku, ale vypadá to jako nejostrejsi předměty v naši domácnosti, tak jsem to ještě nevybalila
Vari ty ses nejhustší hrdinka
Tento týždeň som premýšľala, že aký vzor dávam synovi, keď nemám žiadne koníčky. Ja zo mňa cela Karja máma.
Čítanie kníh sa zvrhlo na čítanie v mobile, cudzie jazyky nič.
Ak nebude zajtra hnusne, pôjdeme sadiť jahody Karja Pinot Noir Ale zahradka nie je moje hobby.
Potrefenáhusa já je ve třech letech už nechávala krájet malým nožem, říznutí máme na kontě jen jedno a to u toho soustředěnějšího. Ale mladší je s tím nebezpečný do teď, hlavně pro své okolí. Ono není úplně na co čekat, staršího už to nebaví, chce akorát okrajovat houby v lese.
Potrefenáhusadětský nářadí jsme neměli, tak vůbec nevím. prostě nože nějak postupně pod dohledem, spíš s tatínkem než v kuchyni.
Já jsem je to učit moc nemohla, jsem levák a oni si to neuměly otočit, fakt to hrozilo úrazem. ![]()
Ja bych s detma varila a pekla i rada, ale mam fobii ze syrovyho masa a z vajicek, takova ta videa, kde batole rozklepne syrovy vejce do misky, me neprestavaji fascinovat.
letfenixa tak o vzor myslím ani nejde, knížku čtu půl roku, to je absolutně nehodno následování, a čmárání na kamení, focení flašek a občasné brnkání na klavír podle YouTube tutoriálu nejsou žádné ušlechtilé koníčky. Spíš prostě potřebuju mít něco svého, pár minut právě bez dětí a nejlíp i bez myšlenek na ně, takže jestli jim dávám nějaký vzor, nad tím nepřemýšlím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.