dzizisketa Jen si to nech na druhé;-). No já bych ji asi měla spíš koupit i nějaké capáčky, když z 90 procent ještě leze. Jestli ji ty botky nevadi
Vše o těhotenství a dětech
DruI To už mě napadlo, ale to mi doma nikdo nevyrobí a spřáteleného truhláře, co nemá do čeho píchnout taky nemám:-D. žluťásek continuity Díky, já si právě představují velké, klidně 5 cm a víc, spíš ty hranolky chci to dat mezi trámy houpačky.
Keď to čítam, som rada, že syn sa včera s nadšením prezliekol do kraťasov a obul si nové (ružové) sandále.
KarjaMáte doma nějaký trámek? Máte pilku? Máte vrtačku? Jdi do toho sama! Však to nemusí být nijak extra přesné a úhledné ;o) Ale mně se to mluví, mně by tohle manžel vyrobil s radostí, protože miluje práci se dřevem, akorát to nemáme kam dát.
Ale když o tom tak přemýšlím... Děkuju za nápad, vyrobíme to v létě u našich na chatě! I tu houpačku tam na to máme :o)
DruI ehm.. me teda zrovna napadlo, ze to bych zvladla vyrobit i ja, ale proc by(ch) to delala? ty holky snad maji v baraku dedu a otce.. kdybych sotva zvladala uvarit tak nebudu rezat spaliky
jo byt to treba vnoucata nebo mit na materske havaj, tak s chuti:-)
viktorka_od splavu Já bych teda nejradši šla řezat špalíky a domácnost bych nechala ostatním ;o) A když Karja psala, že jí to doma nikdo nevyrobí (ale teda jestli vyrobili houpačku, tak tohle by zvládli taky ;o)
DruI skoro bych rekla ze ostatni se do toho dvakrat nehrnou
jinak naprosto souhlasim:-))
letfenixa moja dcera tiez nadsena uz vcera ze konecne mohla byt vonku v kratasoch a tielku a chodit naboso a dnes s velkou radostou odbehla do skolky, dnes pojdu do lesa. Uz od vcera sa ma pytala ci tam moze chodit naboso a ci sa budu cvachtat v potoku ![]()
Já mám další dotaz hodný emimina
musím dnes k domtorovi, vychází to na odpoledne, kdy bude zase kolem 30 stupňů. Malou bude mít manžel, bude trvat kolem 2 hodin než dorazí domu. Normálně to vydrží a doma se ohřeje mléko z lednice, ale včera v tom teple chtěla malá kojit snad co půl hodiny... Já vím že kojeným dětem stačí mléko, ale když nebudu po ruce, mám jí dát do flašky s sebou vodu nebo čaj? nebo jí prostě nechat? Minimálně hodinu a půl bude muset vydržet, muž musí cestou také něco zařídit, takže rychlý přesun domu není možný ![]()
Potrebovala bych si tu odlozit. Z rezimu, kdy mam doma manzela a o peci o dite se dost delime, jsem rovnyma nohama skocila do rezimu, ze mam doma manzela, co ma prace nad hlavu, a tak maximalne jednou tydne me necha rano chvili dospat a jednou tydne vyrazi na hodinu s kocarkem. Do toho mladeti rostou zuby, kvuli tomu uz vic jak 2 mesice dost place, ted 2 zuby vylezly, ale naladu to moc nezlepsilo. Kojim ho pres den co hodinu, v noci co dve hodiny, a protoze je uz hodne velky a s prikrmy teprve zaciname, je to pro me uz hodne narocne ho uzivit, zvlast kdyz pres den sama moc nestiham jist. Takze se tu vyslovene motam unavou, aspon ze venku ted sviti to slunicko, to mi trochu pomaha. A opakuju si "je to jen obdobi"... a vazne obdivuju matky, co maji muze porad nekde v prachu a doma vic nez jedno dite, jak to proboha delate? ![]()
MPLee dala bych mu rozhodne s sebou tu flasku
MPLee dej klidně do flašky vodu nebo čaj. Když bude chtít, bude to pít, když ne, tak ne.
MPLee já bych jim dala převařenou vodu do flašky.
MPLee k té lahvičce přibal lžičku, některé děti tu láhev ignorují, ale na lžičce si vezmou.
Díky všem, na lahev je malá zvyklá, tak to snad zvládnou ![]()
DruI Ehm, víš co jde o to, že bych to asi musela dělat o půlnoci, já jsem celý den s dětmi nebo když mám hlídání tak nemám čas na tyhle věci, mne tu visí věci akutnejsich:-D.
No víš co tyhlety věci jsou nejhorší, tyhlety ,,drobný,,. To nám tu visí pořád, sambo udělal holkám domeček na hraní, teď je na jim jen tak hodina práce, a už se k tomu nemůže dostat. Zabíleni fleku na zdi, dvacet minut a taky nic:-D. To teda někdy udělám o té půlnoci no...
MPLee určitě to zvládnou, možná ani nebude ty tekutiny tolik vyžadovat, když nebudeš na blízku.
Evaeva no kéž by. Ale včera ani dnes není přes den schopná usnout. Nevím, jestli je to tím horkem, nebo se to sešlo s něčím jiným, ale budu klidněší, že jsou vybaveni a neumře žízní ![]()
MPLee to je jasné. Já tohle nikdy řešit nemusela. Kromě toho, že kluci nepili ani v těch největších vedrech, tak první léto vždycky už byli částečně na příkrmech - jsou podzimní.
Karja uz jsem tu popisovala jak jsem vedle malovala strop? V 9 jsem uspala deti a o pulnoci bylo hotovo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY