Pinot Noir uf, ty popáleniny u děti jsou strasny, kamarádky malej chlapeček sahnul na svíčku a bali se poškození hybnosti ruky, měl popalenou celou dlaň
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir no, právě:-) a navíc, jak jsou věkově u sebe. jako beru to mnohem raděj než stádo holčiček, to by mi oblezla hlava, ale ti borci to je masakr:-P jsem měla předtím zkušenost jen s kombinací kluk+holka a to je klídek úplně nesouměřitelný
Evaeva já bych horký kamna nepokoušela, kolegyně syn kolem kamen běžel, zakopl a připleskl na ně celou dlaň. ![]()
dzizisketa dekujeme! Kdybych nemela mladsi dite, ktere je povetsinou takove tiche, nenarocne a usmevave, tak bych nerekla, jaky rozdil muze mezi zpusoby materske byt!
Potrefenáhusa no mne sa dieťa popalilo o plotenku, bola som pri ňom, fakt je to zlomok sekundy. Našťastie ruka zostala bez následkov, svokra bola sestra na kožnom, každodenne sa jej o ruku starala
Jsem taky přemýšlela, jak jsem to dělala s tím wc. No, mám doma přebalovací pult na dosah ze záchoda i od umyvadla. Takže to bylo tak, že jsem šla přebalit, nechala rozbalené dítě, rychle odbyla svoji potřebu, umyla ruce a pokračovala s dítětem. Dítě jsem celou dobu mohla jednou rukou jistit. A pokaždý si v duchu říkala to s těma vlaštovkama (ženský jsou jako vlaštovky, že... a se... za letu).
Od 16,00 dieťa upratuje 0,5 m2 svojho pracovného stola. Zatiaľ si dôkladne poreval, zakázala som mu televízor, rozzurila som sa do biela a veci zo stola porozhadzoval po izbe. ![]()
Svým naprosto laickým pohledem na té fotce vidím šikovnou malou holčičku. Když jí to nebude klouzat, určitě to bude pro její vývoj lepší. Bránit v lezení po 4 určitě není potřeba, někdy jsem měla pocit, že je to z celého dětství to nejdůležitější. Moje děti totiž moc nelezly, tak se to hodně řešilo. Já osobně jsem nelezla a jsem majitelkou nepěkné páteře... Jestli ty jsi chodila v 7 měsících, tak má slečna nejvyšší čas, aby s tím lezením začala a měla něco nalezeno, než se postaví ![]()
My si někdy zatopíme až večer, když děti spí. Pak u toho sálavého tepla vytuhneme, takže si to ani neužijeme. Výjimečně jsme párkrát zatopili, protože si to syn přál, ještě před spaním, a to jsem pak policajt a fakt hlídám, když mají kolem kamen projít. Když vím, že nebudu moci hlídat, tak to prostě zatrhnu, topení se nekoná.
Malá má teď taky dost uřvané období. Když něco chce, když něco nejde, když něco není hned, tak kňourá až brečí. Je to na hlavu. Mám úplně pocit, jako by si to teď vybírala za dobu, kdy se narodila a byla na druhé koleji, protože takhle nějak si pozornost vynucoval syn. Ona byla to miminko, které bylo tím pádem samo v postýlce, v kočáru, na podložce. Plus ještě nemá venku všechny zuby, tak asi někdy i něco bolí. Už aby z toho vyrostla.
dynda já před tou chůzí taky nelezla a mám problémy s páteří a kyčlemi. Toho bych se u ní ráda vyvarovala. A vlastně asi ani nepotřebuju aby mi tu v 7 měsících běhala ![]()
Asi ale stejně nezbývá než doufat, protože je nezastavitelná. Otáčet na břicho se umí už nějakou dobu, ale skoro to nedělala. Jak ale zjistila, že se může přemístit, tak nevydrží ležet ani u přebalování ![]()
dynda raz si napísala, že dieťa pohltí všetky človekohodiny, ktoré má k dispozícii. Často na to myslím, u nás to platí na 100%, a keď som takto doma na OČR, tak proste je to 24h, lebo v noci sa má drží ako kliešť. A cez deň neexistuje, aby bol v inej miestnosti.
Garfie Náš šáhl na horká dvířka krbu a druhý den si to šel zkusit zase Jinak přežili oba chalupu s kamny v každé místnosti ve zdraví. Naštěstí.
MPLee to otáčení a zdrhani u prebalovani je strasny peklo!!!!
brrr Jo, jsou takové děti, co to zkusí víckrát, ale myslím, že jich zase není tak moc (a do života je to super vlastnost!), ale 2x je ještě pořád málo, to je jen ověřovací metoda! :-)
Potrefenáhusa je! Já myslela, že tak půl roku bude klid. Teď se pořád otáčí, odráží patama od podložky a děsně se tomu směje ![]()
![]()
Gatita No přesně, je to na palici. Taky si to vůbec neužívám, kolikrát si říkám, jak přežiju den. A jako občas mi z toho taky lupne v bedně, že tu dost kricim a tak. Nejhorší je, že jsou tak nějak všichni k těmto mým stavům už dost imunní. Že si jako zvykli, že jednou za 14 dní už dojde trpělivost a jede to. To je dost smutný, už ani ty děti to nějak zvlášť neregistrují. Ale teď se hecnu, nebude žádné nošení, prvně proste povinnosti a pak zábava. Dneska jsem už začala, že jsem ji prostě nechala ječet, než jsme normálně ráno neudělaly všechny věci, co se ráno dělaj a až pak jsem se jí věnovala. Tak uvidíme.
Tak z naseho pristupu by vas tady kolektivne mrsklo. Kamna tu jedou cely podzim, zimu a i ted obcas pritapime, nasi maji normalne kachlaky s plotnou primo v pruchodu do obyvaku atd atd. Starsi si jednou zkusila ze sklo fakt pali, tyden jsem ji to mazala hemagelem. Mala chodi okolo kamen a hlasi au uz preventivne. Co hlidame fest je behani okolo ohne, ucime je ze kdyz se chteji nahanet a delat blbosti, tak nikdy mezi zidlema a ohnem, ale zvenku. A mit dve deti a psa a dum neustale v rekonstrukci je teda taky na palici. Dnes jsem vecer uspavala za zvuku vrtacky![]()
Tak po 4 hodinách upratal polovicu. To je bilancia.
letfenixa Ty jo,jsi dobra,zes to vydrzela. Kde se vyucuje tenhle level zenu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY