letfenixa loapy v jeho čísle už neboli, jedine take čo mu nesedeli dokonale, ale zobrala som aj tie ako rezervné, na zničenie na záhradu. Ten popis u keen rozosmial aj mňa:)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Objednala jsem je, nakonec jsou to punčochy, to využijeme i kdyby to nefungovalo. On na ty kolena jde často, péruje, přeleze překážku. Už to dělá dlouho a žádný posun, jenže tak to má se vším. Na te travě včera se teda vyloženě válel, zadek zvedl snad dvakrát.
My jsme v soukromí, na hřiště bych si troufla leda prázdný. Copak se tam děje?
Potrefenáhusa jsi krkavčí matka, že pokládáš dítě na zem? ![]()
Je zajimavy, co vsechno jde ve vychove mimina delat spatne (ve zkratce - vsechno). A je jeste zajimavejsi, ze kdyz jsem si vybrala zrejme mensinovy zpusob vychovy (v pul roce ho porad kojim, nenechavam ho plakat v postylce, nosim ho a chovam...), tak jsem evidentne ztratila pravo si na cokoli postezovat, nebo jenom rict, ze je to narocny, protoze si za to muzu sama. Ach jo, jesteze to muzu napsat aspon sem. Aneb vikend s sirokym pribuzenstvem... ![]()
Myrtila per to sem,je to děs. Mně se nevyplatilo si myslet svoje a nereagovat na ty jejich rady. Poslouchám ty kecy do teď. Zvlášť po tom, abych ho nechala řvát, jedna příbuzná touží a pořád to poslouchám![]()
Myrtila mne nedávno svokra povedala, že dúfa, že nebudem otrokom druhého dieťaťa tak ako som bola pri prvom. Tak som sa spýtala, že ako to myslí. No ze dúfa, že ho nebudem kojiť, kedykoľvek bude chcieť. Myslela teda novorodenca
INCOM1 No, ohledne toho rvani jsem si toho vyslechla, nejvic me pobavilo, ze se tim dite vyjadruje, a ja kdyz ho konejsim, tak mu branim v projevu
to jsem se opravdu smala. Dlouho jsem byla vuci tem recem imunni, ale ted jak je to koncentrovane, uz me to dost stve. Navic neverim, ze kdybych na to sla jinak, bylo by dite spokojenejsi, spis by jeste vic brecel. A zacinam si dost hnusne myslet, ze nektere deti z pribuzenstva by byvaly byly mene urvane a rodice min zoufali, kdyby se neridili tema radama typu odkladat/nechovat, at si nezvykne/nacpat kasi, at spi (stejne nespaly)... a tak.
betsey jasně, novorozenec potřebuje přesný rozpis kojení stanovený matkou (nebo ještě lépe tchýní) a přísně ho dodržovat ![]()
Myrtila hlavně klid!! Příbuzenstvo vypusť z hlavy a jeď si dál po svém. Já měla úplně nenáročné miminko, dělala jsem to co ty, a nevyžádané rady byly úplně totožné...![]()
betsey Presne tahle slova s otrokem pouziva tchan, pri kazde navsteve se me pta, jestli mu uz nechci radsi dat flasku a prestat mu otrocit. Uz jsme si to nejak vysvetlili, proc to tak nebude, ale porad jsem v jeho ocich otrok ditete.
Prosím vás, máte niekto doma takú tú Montessori knižnicu, ale z IKEA, čiže polička s paličkou? Koľko kníh sa tam vojde?
Myrtila to není hnusné, taky by mě to asi napadlo. Mně nejvíc radí ti bezdětní příbuzní,nebo co měli děti před 30 a více lety
Mužova rodina je super oproti mojí, fakt jsou tolerantní. O něčem si třeba myslí svoje, ale nevyžádané rady nedostávám. U nás to jede.
Mohučanka No ja si v dusledku myslim, ze syn taky neni zas tak narocny, vzdycky, kdyz place, tak k tomu ma duvod, coz ale hlavne ta starsi generace nejak nechape, nebo fakt nevim.
Myrtila ty jo, kdyby do mě kvůli kojení ryl nějaký cizí chlap opakovaně, to bych asi nedala, to mi přijde až úchylný. co na to manžel?
betsey Jo já vím, že jsi sem ty sladkosti jednou psala. No moje rodina to taky neřeší, ale fakt téměř všichni mají výraznou nadváhu až obezitu. Ale klidně radi, že to moc hrotime, když jsem zakázala jen tak dávat kinder mléčný řez a celkově sušenky vydávat jen tak. Celkově v mém okolí znám osobně pouze jedno dítě, co jí méně sladkosti než naše holky. Jedna kamarádka klidně vezme na výlet do mističky mix bonbónů:-D No ber to tak, že teď budeš na MD a ohlidas si to, pak bude chodit do školky a tam snad nic nedostávají.
viktorka_od splavu Manzel u toho nebyl, a zase ja si dovedu tchana zpacifikovat, on je veterinar, ja biolozka, tak jsem mu naservirovala priklady z zivicisne rise, az nakonec sam argumentoval proti sobe, byla to spis takova vtipna konverzace
ale ma to v hlave proste zakoreneny, ze dite se koji mesic a pak flaska, protoze za jeho mladych let to tak asi bylo bezny, takze pri dalsim setkani jedem zase odznova.
Ja na to, ze jeste kojim rikam, ze jsem lina matka a navic je to kojeni levny
. Jidlo porad s sebou a navic zadara proste.
Myrtila tak argumenty jsou celkem irelevantní, mě spíš překvapuje, že se do toho takhle pustí, vždyť mu po tom nic není. připadá mi to hodně osobní, intimní věc, už od tchyně mi to připadlo dost mimo natož od chlapa. já teda nemám problém na tvrďáka to dát najevo, bohužel jsou teda i lidi, kterým ani to nestačí. uff
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY