Karja myslím ze ta dovychova bude lepšia ako nevychova :-) Ja teda nevychove fandím a pomohla mi, ale čo mi najviac pomohlo byť zenovy rodič, bolo zapracovať na sebe vo vzťahu k sebe, keď ta neznervoznuju rôzne vonkajšie okolnosti mimo deti, potom sa aj s tými deťmi oveľa ľahšie ovláda
Vše o těhotenství a dětech
betsey a to je tiež pravda. Pre mňa 99% nervozity pochádza od mojej mamy a s tým nič spraviť neviem ![]()
Prosím vás ako sedia sandále keen? Aké sú rozdiely medzi seacamp a newport h2? Tie druhé sa zdajú, že majú širšiu špičku ale inak nevidím rozdiel. Na zalando sú mínus 10percent plus s kódom ďalších 25 percent dole, to už by sa dalo. Ale vôbec netuším na akú nohu su vhodné. Chcem skúsiť kúpiť obom, každý má nohu samozrejme úplne inu.
Já po obědě uspala dítě a odjela jsem pryč, vrátila jsem se teď v půl osmé, takže uspávám, ale muž už byl v plné polní i k této činnosti. Jupí! A zítra jde dítě na celý den k babičce. Jupí na druhou!
DruI Jo Binga znám velice dobře, ale už mi docela lezou krkem, a kolib priznavam, že jsem toho dost převzala:-D Dcera bohužel taky, píšu bohužel, protoze on je ten Bing docela moc uknapanej někdy:-D Tak to já jsem docela respektující rodič, ale už asi jakoby čerpám z nejakejch zásob co dávno nemám a dneska jsem byla plná, ale fakt plná pasivní agrese a celkovyho neštěstí. I ty děti to že mě cejtej, jsilou se mnou věčně narvany a ujeceny, pak přijde taťka a úplně jiný deti. Gatita S muzem to máš moc hezkou zásadu;-)
betsey To já snad ani nejsem nervózní, já jsem docela v pohodě, ve srovnání s ostatníma matkama jsem víc v pohodě, ale někde tkví nějakej problém a ten musím najít! letfenixa No přesně, já se nechci rouhat, ale já si tu připadám trochu jak v toxickým prostředí, myslím, že mu taky hodně přidávám, protože si spoustu věcí asi vykládám jinak nebo zbytečně k nim dochazi, tak se těším na stehovani, tam aspoň budu vědět, zda to celý prostředí nevytvářím jen já;-)
Karja podle mě když už je v tobě nastřádáno hodně únavy a frustrace, je těžké ten výchovný styl změnit. To dá práci, ze začátku to bude spíš vyčerpávající a potrvá než to ponese ovoce. Nepřemýšlela si o té terapeutce, ke které si chodila, jestli by ti nepomohla?
Zuzuli díky, asi to vyzkouším. Dneska proběhl ten trávník. Nejdřív se usilovně snažil plazit, to moc nešlo, tak se povaloval a jedl trávu.
Mrakoplas já mám naopak pocit, že ty newport by měly být užší. Taky jsem nad nimi laborovala, ale nakonec muž řekl, že další sandály nepotřebujou. Ale nedá mi to a kouknu na tu slevu. Myslím že na modadeti.cz měli ty rozdíly popsané.
Karja ta zasada je super a vubec nemam problem se ji drzet. Je fakt, ze za tech 10 let jsem parkrat nejakou primitivni zranujici poznamku na jazyku mela, ale vzdycky jsem ji spolka a byla jsem si za to pak vdecna. Muz mi taky nikdy nic hnusneho nerekl, i kdyz si kolikrat musel myslet neco o skotu
. Ne ze bychom se o problemech nebavili, ale nepoustim to v okamziku nejvyssi rozžhavenosti. S detma ale bohuzel jo a neni to dobry, to je jako s dospelejma - jak se ten vztah dostane jednou na sikmou plochu, uz se to veze. Musim na to hodne myslet a moc mi to nejde, rozciluju se strasne moc. Ted to jde, ale jak jsme byli vsichni dlouho doma, bylo to hrozne tezke. Ted jak je aspon ta skolka, tak mam vic energie celit vyhrocenym situacim:)
Dneska jsme sestěhovali děti, tak nám držte palce. Jsem zvědavá, jaká bude noc. Každopádně nám skončí ranní vyspávání, starší vstává o hodinu dřív než mladší, obvykle si hraje, ale teď bude asi mladšího budit.
A ještě otevřu jedno téma, my se vůbec nemůžeme dohodnout se sambem ohledně sladkosti. On je v takove své nelogické zdravovyzive. Takže by rád, aby holky nejedly žádné sladkosti mimo návštěv, tam se to nedá uhlídat a dělat vlny, plus teda třeba občas na zmrzliny. Max s námi teda jim dá čtvereček horké čokolády nebo nějaké zdravosusenky z DMka, ale rozhodně to už není třeba Bebesusenka. No a samozřejmě narazíme. Já si teda myslím, že patřím k té lepší polovině rodičů, možná i třetině teda, ale jemu je to nějak málo, jakmile je s něčím vycapne, hned má řeči, ale prostě jako od těch sladkosti je těžko asi odvrátim. A to ještě musím říct, že mám dost pravidel, co ano a co ne. Většinou dostanou něco když jdeme na nákup, vetsinou piticko, nekdy teda malé pezz bonbónky nebo lízátko a to je jejich jedina sladkost ten den. Takže když to shrnu, tak třeba denně mají dvě deci sladkého pití (to piticko, nebo nějaká podebradka, co vycapnou u prarodičů), dvakrát či trikrat do týdne nějakou tu zmrzlinu nebo ty pezzky, obden ochucený jogurt nebo tvaroh. Plus jim odpoledne násypů třeba pár běžných piškotů nebo nějaké dětské tyčinky ,,slané,. Jako to mi přijde dost v pohodě, protože jedi jinak pěkně a hlavně hrozně moc zeleniny a ovoce, ale to je furt a furt nějaká připomínka k tomu.
Evaeva No já se asi vyjádřila nejasne. Já mám asi dobrej výchovnej styl, i velkamala je už dost v pohodě, ale vnitřně mě to stojí dost úsilí a když se to pak nesejde ten den, tak dost trpím! Na tu terapeutku to není
Karja Vynechala bych sladká pitíčka, lízátka nebo lipo jsou na hraně. Nejsem nějaký bojovník proti sladkostem, u nás teď jedou fest, ale tvoje holky jsou ještě docela malé.
P.S.: Mám pocit, že od urciteho věku odmítat dětem sladkosti v rozumné míře je kontraproduktivní. Jak se pak k něčemu dostanou, tak absolutně neznají míru. Prostě jdou po sladkostech jak slepice po flusu.
Karja u nas dostanou semtam piskoty, nebo lipanka, kdyz mame neco jako zakusek tak jim dam kousnout...
Gatita Jo, já myslím, že je to moc hezky a že určitě ti to půjde importovat i do dětského vztahu. A hlavně si ani nemyslím, že bys jim něco ošklivého nebo zranujiciho říkala, ten křik to je jakoby odlišná věc.
Karja mě to přijde v pohodě. Starší syn denně vypije cca dvě deci džus+voda nebo šťávy, někdy kakao, má ochucený jogurt, po obědě kousek čokolády. Jako mls jim dávám sušené ovoce nebo nějaké ty "zdravé" sušenky. Sem tam zrmzlinu nebo koupím gumové medvídky nebo lízátko, buchty jedí jen na návštěvách, tak jednou týdně koupím nějaký koláček. Podle mě je hlavně důležité, aby to neovlivňovalo jedení normálního jídla. Pokud jí hezky, tak proč jim občas něco nedat. Měla jsem spolužačku, v její rodině nejedli opravdu nic sladkého, na prvním a druhém stupni utratila kompletní kapesné za sušenky, fakt jsem zírala, kolik toho nakupovala.
Karja mě to přijde v pohodě. Starší syn denně vypije cca dvě deci džus+voda nebo šťávy, někdy kakao, má ochucený jogurt, po obědě kousek čokolády. Jako mls jim dávám sušené ovoce nebo nějaké ty "zdravé" sušenky. Sem tam zrmzlinu nebo koupím gumové medvídky nebo lízátko, buchty jedí jen na návštěvách, tak jednou týdně koupím nějaký koláček. Podle mě je hlavně důležité, aby to neovlivňovalo jedení normálního jídla. Pokud jí hezky, tak proč jim občas něco nedat. Měla jsem spolužačku, v její rodině nejedli opravdu nic sladkého, na prvním a druhém stupni utratila kompletní kapesné za sušenky, fakt jsem zírala, kolik toho nakupovala.
brrr Jo to slepice po flusu, to je přesný a to už naše holky teda dělají. Ta malá teda ne, ta jde jakoby po všem, ale velka jo a na návštěvách by se těch sladkosti uzrála nebo když někdo něco má, co ona ne, úplně jde vidět, jak trpí a fňuká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY