Mrakoplas ony i ty newporty nekonec dost změknou. Na začátku to vypadají takove pevné boty, po sezoně vyhazuji doslova hadr.
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas my právě taky plánujeme hory, oscilovala jsem mezi keeny a lidlem a pak muž řekl, že je to zbytečný. No budu to ještě promýšlet. Ale teda zničit boty za 14 dní! To jsem myslela, že největší ničitelé jsou ti moji:)
žluťásek prosím tě, jak ty keeny sedí okolo kotníku, resp. drží správně patu? Syn s tím má problém.
Evaeva ty Keeny jsou nezničitelný mi přijde. Já jsem s nima moc spokojená, pohodlnější sportovní sandály jsem nikdy neměla a hodlám je kupovat už na věky věků. Snad je nepřestanou vyrábět, musela bych naplnit komoru krabicemi od každého čísla jedny do foroty ![]()
Evaeva já úplně asi nevím na co se ptáš, ale můžu ti je zítra vyfotit na noze i vyzuty. Na užší kotník se docela dotáhnout dají myslím. Pata je plná, noha nikam nevrklá.
žluťásek to vypadá dobře. Synovi ty kotníky vpadávají dovnitř a ideálně by měl mít zpevněný opatek.
Evaeva toto ma problém aj starší, tak keď ich vyskúša, dám vedieť (len mi to pripomeň prosím, som hlava deravá)
Edit. Teda on nemá problém s členkami ale s úzkou patou a keď nemá vhodné topánky, vtáča ľavú nohu dovnútra.
Sairon ano, rostou právě tímto způsobem, ale problém je opačný, že větším dětem můžou být úzké, protože jsou užší právě proto, aby seděly i té kategorii 9 - 15 kg. Ale říkala jsem si, že to u nás asi nebude problém ani za pár let, naše děti asi budou jak nudličky dost dlouho.
Mrakoplas díky
Evaeva určitě keeny, fakt vydrží. Delaji i trekové sandály pro dospělé a obecně trekove boty. Můžou do vody, prezijou všechno. Já ty naše posílám dál, možná jsem řekla ten hadr blbě, jsou mekkounke, ale nezničene.
Mrakoplas ony i ty newporty nekonec dost změknou. Na začátku to vypadají takove pevné boty, po sezoně vyhazuji doslova hadr.
aha tak super, vďaka za info. Mladšiemu by som moc tvrdé topánky nerada dávala, predsa len bude mať (jezisikriste za tri týždne! Nemám darček!) len dva roky.
continuity jo to já vím. Ale zase ta cena, že jo. Pro ně to budou druhé sandály a příští rok jim nebudou. Sobě je asi pořídím, po nějakých takových jsem koukala už loni.
continuity presne toto, do vody, v lete budú v každom horskom potoku.. len tá cena bez zlavy bola pre mňa vysoká.
Inak ségra kupuje deťom sandále kamik, je s nimi spokojná, sú o niečo (aj keď nie o moc) lacnejšie ako keeny. Ak nesadnú keeny, vyskúšam tie.
Sairon Díky, no hele tak já potřebuji asi to pro rodiče. Protože velkamala teď docela funguje, respektive dá se s ní jakžtakž domluvit;-). Teď do toho věku dorůstá malamala, ale budu doufat ve stejný vývoj:-D.
continuity No my jsme se teď docela rozjely, protože jsme se roznakupovaly v posledních týdnech:-D. Jinak velkamala měla lízátko asi 10krqt v životě a malamala dvakrát, ale teď to ty poslední týdny nabralo nějakej spád. Tak já se nad tím zamyslím, no jenže ony už v tom obchodě dobře vědí a ne vždy je s nima dobrá domluva. Ty pezzky si tam ta dcera vyhmatla sama, jednou to viděla někde na návštěvě a už teď vi. No ale tak to jsou holky dobre teda, že v jejich věku je nelakaji žádné cokotyčinky po samoskach. To my jsme už chodili. A já v první třídě určitě snědla nějaké dvě Deli denně určitě.
Sairon nezkoušela ses na ty konkrétní věci, co nefungujou, zeptat na tom jejich fóru? Tam mi přijde, že fundované dovysvětlení získat jde, nebo aspoň tipy a podněty, jakým směrem o tom přemýšlet.
Karja starší na to sladké není vůbec, ona si kolikrát myslím dá, jen aby nezaostala za ségrou.
S mladší je to tezsi, ale ona je na ty bonbóny a cukr nebo med.
U vás už je šídlo z pytle venku, to je každá rada drahá. Já bych se snažila postupně odbourávat ty rituály, že v nějakých situacích je automaticky sladké a nevytvářet nové. Rozhodně je sladkým neuplacet. ( když byly děti takhle malinké a trochu větší bylo to tak, že si sladké museli fyzicky odmakat, takže třeba bonbóny dávám bez řečí na výletě, když opravdu šlapou nebo byvalo kindervajíčko na lyzich). Ale treba za zubaře, že něco udelaly dobře jsem sladké nedávala a nedávám.
INCOM1 nam protiskluzovy puncochace moc nefungujou, já nakonec poridila koberec, ale ona se teda na kolena už zvedla, ale porad to bere po loktech. Ale poslední dny už se zacala zvedat konečně i na čtyři, tak ty ruce asi brzo naposiluje
a venku je to dobrý, trávník nebo piskoviste. I když musím rict, ze ten materiál stran rodičů na hřištích je teda dost vyzivnej...
Prosim vas, znate obchod s detskou obuvi v Praze, kde se dobre parkuje a kde poradi spravnou velikost? Taky se mi moc nechce do nejakeho velkeho oc...
Mladsi dite ma trochu jinou nozicku nez starsi, tak mu podedene boty moc nepasuji, zdaji se mi uzke, i kdyz na delku ok...tak by to chtelo asi fundovane premerit.
Karja kiežby moja jedla len toľko sladkého ako tvoje deti. Keby tu napíšem co pojedla napríklad včera (boli sme u našich a u babky), tak neveríte. Ja mam pocit, že už jej musí kolovat v žilách cukor namiesto krvi. Ale v očiach mojej rodiny som trápna hysterka, čo dieťaťu trochu nedopraje.
Ale tak to bolo od začiatku, čo som sa na počúvala, prečo tomu chudatu dávam čistú vodu a ako ju tyram a podobne. A muž je kapitola sama o sebe, to už som tu písala.
Najhoršie je, že ona od rána až do obeda fakt nezje nič iné, iba sladké. Ale keď je muž na dennej dvanástke, tak paradoxne si na sladké ani nespomenie, to ma za celý deň tak jeden sladký jogurt
Mrakoplas som veľmi rada, že som bola synovi v piatok vyzdvihnúť sandále v Sportisime, Loap, to má akože outdoor, plus má fare bare kožené. A tie keen, to sú sandále na chodenie? By to človek asi nečakal. No, to je ale popis.
Edit: som veľmi rada v zmysle, že už nejdem špekulovať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY