Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Gatita
8677 příspěvků moje polička 09. června 2021 19:14

katkas rekla bych, ze jestli dcera videla toho chlapecka plakat a jet do nemocnice, tak si snad da priste pozor, kdyz videla ty nasledky.  

Offline Potrefenáhusa
38987 příspěvků moje polička 09. června 2021 19:14

Karja ji a naše dite, jak má spoustu vlasu, tak má po par dnech tu hlavicku takovou...na umytí

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 09. června 2021 19:56

katkas Klid, můj nejoblíbenější bratranec po mně mrsknul šutr, byly mi asi čtyři, jemu šest. Taky do hlavy, na šití to nakonec nebylo, ale šupa pořádná. Byl jinak hodnej, měl mě rád, neubližuje lidem ani mouchám a dodnes jsme dobří přátelé. 

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 09. června 2021 19:56

Gatita Doufám. Ona teda tvrdí, že si hráli a nenapadlo jí, že by mu mohla ublížit. Ale vlastně nevíme, jak to bylo. Ach jo

Garfie Děkuji

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. června 2021 20:04

A ja mám vzteklouny dva, mladšiemu práve začalo nervacke obdobie. Našťastie už to viem zvládať lepšie ako pri prvom, som poučena. Takže dnes ako začal hádzať veci o zem a vyhadzovať moje knižky z knižnice, som nás zavrela do spálne a čakala kým prestane kričať, búchať. Za 5, minút to prestalo, ako čarovným prútikom sa otočil, zobral knižku a išli sme si s úsmevom čítať. Kiežby som toto kedysi zvladala pri staršom!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2021 20:05

katkas já si myslím, že to neudělala s úmyslem mu ublížit. Prostě v zápalu hry nedomyslela důsledky. Můžeš se s ní zkusit domluvit na nějaké formě omluvy.

Offline Tabea
8228 příspěvků moje polička 09. června 2021 20:16
Reakce na katkas:

Nevím kam s tím, tak se omlouvám, ale potrebuju si postěžovat. Moje skoro 4 letá princezna dneska ve školce hodila po spolužákovi kámen tak, že musel na šití s ránou na hlavě.  Nevím co s tím, je mi to líto a vůbec je mi z toho strašně. Ona je teda cholerik po mně, ale vždycky chápala, že nesmí nikoho uhodit ani mu jinak ubližovat a teď tohle.

​A jak na to reagovala? Příště už bude vědět, co se může stát.

Offline Tabea
8228 příspěvků moje polička 09. června 2021 20:21

katkas Tenhle týden jsem telefonovala s videem s tátou, vjížděli zrovna s jeho bratrem do jejich zahrady. Kamerou mi zabral roh zahrady a říká: tady bylo dřív to pískoviště, co jsi na něm zaútočila na M (bratrance. Bratranec je o 2 roky starší, pleskla jsem ho tenkrát lopatkou.) Oba se tím dobře bavili. Stalo se před 35+ lety

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. června 2021 20:55

DrowRanger 

Odpor k mytí rukou jsme překonali zakoupením dettol dávkovače na mýdlo. V nějaké té dětské řadě byly nálepky, kterými se ten stojan dal polepit, to syn vybral a mytí rukou si oblíbil. Pro mě je to další krám v koupelně, ale budiž. Je to fuška někdy. 

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 09. června 2021 21:20

Tabea skoro vůbec. Jak jsem pochopila, tak se na místě nic moc nedělo, chlapeček skoro neprská a tak. Na druhou stranu, ona ví, co je to jít na šití, takže chápe důsledek.

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 09. června 2021 21:23

Evaeva Taky myslím. No, vysvětlíme si to ještě párkrát, chlapeček dostane knížku, kterou měla dostat ona a zkusím ji naučit lépe pracovat se vztekem. Jen mne to proste mrzí kvůli tomu chlapečkovi a vlastně i jeho rodičům.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. června 2021 21:29

Karja 

Na seboreu jsem vyzkoušela řadu preparátů a nakonec se to vyřešilo úplně jinak - po mytí hlavy je vyfénuju a seborea je pryč. Vadí asi to zapaření vlasů, když jsou delší dobu mokré. Takže mytí vlasů teď nesnáším ještě víc, protože pak musí následovat ještě krok B, ale naštěstí to aspoň oba dobře snášejí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2021 21:42

katkas to je jasné, že tě to mrzí, je to blbá situace. 

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 09. června 2021 21:56

katkas nápad s knížkou se mi zdá fajn, chlapečka dárek určítě potěší. Rodičům bych řekla, že je mi to líto, víc asi není potřeba myslím. Jinak je to těžké, jsou malí, těžko říct, co se tam stalo. Viděl to někdo přesně? Mohlo to být omylem v zápalu hry, mohla ho po něm hodit schválně, oni z toho ještě nemají rozum a domyslet důsledky vůbec nehrozí. To mi takhle došlo, že jsem moc náročná na skoro 4leteho (ve smyslu, jak by měl předvídat důsledky svého chování ve vztahu k bráchovi miminku ), když pak chudákovi mnohem starší kluk cca 7 let rozsekl pusu do krve, když mu podal na hřišti takový ten kotouč od lanovky stylem, že to po něm silou z metru mrskl, i když viděl, že to má ve výši obličeje. Prostě nechápou, no. Netrap se tím, chlapec bude určítě v pořádku. 

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 09. června 2021 21:58
Reakce na dynda:

DrowRanger 

Odpor k mytí rukou jsme překonali zakoupením dettol dávkovače na mýdlo. V nějaké té dětské řadě byly nálepky, kterými se ten stojan dal polepit, to syn vybral a mytí rukou si oblíbil. Pro mě je to další krám v koupelně, ale budiž. Je to fuška někdy. 

​Loni měl syn podobnou nechuť mýt si ruce a začalo to bejt zrovna extra důležitý. Tak jsem koupila taky tenhle dávkovač a výsledkem byl strach vůbec vstoupit do koupelny syn se ho děsně bál, tak jsem ho zas sbalila a následně vyměnila za sklenici medu

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. června 2021 22:03

žluťásek 

Jé, brouček. A ruce už dobrý?

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 09. června 2021 22:22

dynda jak přišlo, tak odešlo. Stejně jako s tím sprchovanim, asi se bál odtoku. Měsíc pláč každej večer, teď už úplně v klidu. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 09. června 2021 23:44

žluťásek já si sedím na vedení fakt, přemýšlela jsem co jste s tím medem na umyvadle dělali

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 10. června 2021 00:07

Malenge Nějak se to ve mně dost mele. Nikdo to neviděl, malá tvrdí, že to bylo v rámci hry, že se jí chtělo a zapomněla, že nemá po lidech nic házet. tohle jí věřím, lhát ještě neumí. Pokud něco udělá ze vzteku, umí to pojmenovat. Rodičům jsem se omluvila. Asi prostě jedem dál a budeme se některým věcem víc věnovat.

Každopádně díky.

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 10. června 2021 00:16

INCOM1 já tady brečim nad Libuškou, ale teď jsi mě fakt rozesmála