u nás je to s hygienou čím ďalej tým horšie. Včera keď dojedla termix, tak som jej chcela ísť umyť ústa a dostala som odpoveď: Načo, veď mám jazyk, ten to umyje
Vše o těhotenství a dětech
betsey mate doma kočku? ![]()
Zas lepší, než kdyby řekla, že si to nechá umýt od psa ![]()
Tabea práveže nemáme ![]()
dynda u neho tie ruky su skor prejav nespokojnosti, ze to musi ist spravit ked sa mu nechce. Vcera mal dobru naladu, povedala som mu, ze ideme umyt ruky a on na mna s usmevom volal spred umyvadla, ze na mna uz caka. Ja celu tu hygienu riesim uz tak dako stoicky, no co, tak si chvilu pokrici. Len tie vlasy su horsie, pevne verim, ze sa mi casom podari dosiahnut lahnutie do vane a zaklonenie
.
DrowRanger věřím, že ano, u nás tato dovednost osvojená zhruba od čtyř let, do té doby vždycky řev u umývání vlasů. ![]()
DrowRanger
Odpor k mytí rukou jsme překonali zakoupením dettol dávkovače na mýdlo.
ted jsi mi pripomnela muj nastroj na myti rukou..!! Na nejakym marketu jsem koupila hand-made mydlo, pruhledny a vevnitr figurka zviratka. Tehdy v asi roce a pul mela dcera bozskou trpelivost, kocicku jsme vysvobozovaly fakt dlouho. Dalsi stejne mydlo (to uz byla starsi a chytrejsi) skoncilo rozrezany ten den, co jsem ho vytahla..
(joo odlozeni prozitku nam nejde dodnes, ani jedne z nas
)
Vy jste věděli, že ve škole a školce nesmí vytáhnout klíšt?
Dítě má přijít domů až ve tři, já se tam asi dřív nedostanu, ale jediné, co pro mě můžou udělat, je přelepení náplastí.....
Garfie jo, my, když u dítěte najdeme klíště, voláme rodičům a necháme si poslat sms, že ho můžeme vytáhnout (někteří rodiče nechtějí a jdou s tím k doktorovi)
Garfie cože? To ve školách není někdo školený jako zdravotník?
Co je to za blbost a kdyz půjdou na školu v přírodě, tak budou čekat než odpadne samo?
Akras No to by bylo super, já i paní učitelku poprosila, že to schvaluji, ale ne, prý to mají přísně zakázané.
Evaeva Ano je-a ten všechny vyškolil v tom, že klíšťata se nevytahují, ale volají se rodiče....ten školený zdravotník je dokonce moje kamarádka, ale vůbec nemám chuť jí zavolat, ví že je to moje dítě a kdyby byla ochotná, tak ho vytáhne, že jo. Prosbou bych ji dostala do kleští.
continuity asi pojedou na pohotovost![]()
continuity No přesně, já jsem z toho teda na mrtvici...je to prý ve vyhlášce.
Evaeva Mimochodem, v Japonsku se prý s klíštětem jezdí do nemocnice a vyřezává se!!
Akras K doktorovi, boze. To je uplne neuveritelny.
continuity Samo
. Strasne.
Garfie no doufejme, že když si dítě přivodí krvácení, tak mu alespoň poskytnou první pomoc. Já mám pocit, že ty školky všechny školí jeden psychopatický právník. U nás to zaslo tak daleko, že děti měly zákaz lézt na herní prvky na zahrade - rozumnej prolézačky, protože někde na jiném konci republiky si dítě zlomilo čelist.
continuity Ono je to vsechno strasne komplikovane. Ja treba uspavala dite se zlomenym predloktim, jehoz rodice byli nekde v JV Asii. Hlidala babicka, ktera neni opatrovnik. Nastesti operater a ja jsme do toho sli, protoze dite by mohlo mit pri prodleni treba i nasledky. Jeden kolega mi rekl, ze by do toho nesel a cekal aspon na pisemny souhlas s podpisem
a jeste by overoval validitu...Jinak u zivot ohrozujicich stavu se to neresi. Ale veci v sede zone muzou byt problem.
continuity Garfie Ve škole dítě klíště nemělo. Ale na táboře a škole v přírodě ano. Přijela domů s předtištěnými formulářem, kde byla postavička a na ní byla označená místa, odkud jí klíšťata vytáhli, počet, čas atd.
Garfie taky dobrý
notna Jo, na táboře to takto dělají, ale tam je školený zdravotník, který tyhle věci má na starosti, podává i léky a tak. Čekala bych právě, že stejnou funkci má i zdravotník ve škole, ale není to tak. :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY