Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. června 2021 17:17

artemisia no ja viem, ale keď narazím na nejakého ako letfenixa tak sa s ním asi nedokážem škriepiť no :/ ešte tomu nepridá určite moja mama, ktorá je stará škola a a ako laik sa do debaty púšťať nemôžem. Preto musím skúsit nájsť takého urológa, čo to nebude chcieť hneď riešiť radikálne ale u nás v malom meste to bude tazke. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2021 17:43

letfenixa no já jsem taková celkově, navíc jako optimista čekám to lepší:) Mě vždycky akorát hrozně naštve, že mi to kazí plány. 

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 26. června 2021 18:16

Evaeva ja už som rezignovany realista

Offline Gatita
8681 příspěvků moje polička 26. června 2021 22:04
Reakce na betsey:

My sme už od 10.45 na jednom a tom istom ihrisku, ja by som to brala na pohodu, ale muž má nervy na dranc a ja mam nervy z neho. A pritom fakt nepotrebujem, aby tu pri mne sedel, mohol ísť na vyhliadku, na kolobežku, požičať si bicykel a previezť sa dolinou, okúpať sa v termálnom prameni, ... No namiesto toho tu len extra naštvaný sedí a škrípe zubami dlhé hodiny

Tipujem, že zajtra keď sa vrátime z dovolenky, tak ho niekoľko dní neuvidíme, čo sa bude musieť ísť vyventilovat 

​nam se hodne osvedcilo se na dovolenych rozdelovat - jeden se mrcasi s detmi na hristi, druhy vyrazi sam na kolo nebo na turu. Dalsi den se prostridame. Vetsinu dovolene jsme spolu, ale ten jeden den svobodneho pohybu a obed v klidu bez deti na kline udela divy:) 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. června 2021 07:52

Gatita no ved ja som to tak mužovi aj navrhovala ešte pred dovolenkou, aj na dovolenke som mu to hovorila, len jeho moc nebaví robiť veci osve, potrebuje k tomu spoločnosť. No ale sme v etape, kedy to inak nejde 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2021 08:38

betsey já ho celkem chápu, mě by to taky asi samotnou nebavilo. Leda tak jít si zalyžovat nebo do sauny. My se to snažíme poskládat tak, aby si každý našel svoje a docela to funguje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2021 08:51

letfenixa tak v noci už jsem úplně vyrovnaná nebylaChudák má pořád přes 39.

Offline Malenge
4855 příspěvků moje polička 27. června 2021 09:03

Evaeva chudinka, ať je to brzo lepší! Horečka v tomhle vedru, to je klasika

Offline Gatita
8681 příspěvků moje polička 27. června 2021 09:04

betsey ono je to dost organizacne narocne a taky to ne kazdemu vyhovuje, tveho muze trochu chapu. Mne je to kolikrat taky trochu blbe, mam pocit, jako bych utikala pred vlastni rodinou. Ale my ted mame deti v takovem veku, ze kdyz delame vsichni totez, je to pro vetsinu utrpeni. Mladsi spi hodinu denne a jinak chce "ťapat", coz znamena, ze se hodiny motame v kruzich nekde po parkovisti nebo detskem koutku. Starsi uz v pohode da 25 km na kole. Takze nekdo jde s tim starsim, nebo sam, a pak si jde drepnout na ten pisek. Kazdopadne dovolene ted nejsou uplne dovolene, no. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 27. června 2021 09:49

Dnes odchadzame na tri dni na chatu. Mám no malne cestovnu horucku a strasne sa tesim, lebo synator je uz fakt maly clovek, je s nim sranda, uplne vidim ako sa rochnime vo vode a hrame a nahaname. A ako bonus uz spava celu noc a zacal vstvat o siedmej! (Vecierka je teda o 20:30, ale to mi vobec nevadi). Normalne ma mrzi, ze sa nam nepodari kvoli financiam ist niekam k moru, msyslim, ze by sme si to tam uzili (k moru sa asi dostaneme najskor k dva roky ak druhe mlada bude menej narocne co sa tyka rezimu a spracuvania zazitkov).

Offline Makara
3667 příspěvků moje polička 27. června 2021 10:39
Reakce na Mrakoplas:

..... On proste ide a padne. Asi fakt musím zase začať tu jeho chôdzu riešiť, vkuse zakopava....

Tak si na ten seznam doktoru pripis jeste ocni. Synovi od zname, co ve skolkovem veku porad zakopaval, zjistili nevyvinute prostorove videni. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2021 11:22

Malenge díky. Zatím se to moc nelepší, ale alespoň hodně spí narozdíl od druhého syna. Doufám, že to je nějaká ta číslovaná nemoc a nikdo jiný to nechytne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2021 11:24

Gatita a mladšího na kolo do sedačky vzít nemůžete? Mě zrovna kola s dětmi přijdou jako dobrá dovolená, obzvlášť pokud starší už ujede tolik. Blbé je akorát to spaní, to nás teď blokuje taky, akorát náš spí minimálně dvě hodiny. Já už jsem teda asi zvyklá, my zatím žádnou sezónu úplně bez poledního spánku neměli:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2021 11:25

DrowRanger určitě si to užijete i na chatě! V tomhle věku jsou ty děti fakt super.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 27. června 2021 11:36

Evaeva moje miminko místo oslavy narozenin taky stoná, už od pátku. Včera se mi nedařilo srazit mu horečku . S dovolením si načerpám klid od Tebe. Tak ať je těm našim klukům brzo líp. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. června 2021 11:36

Gatita ja mam v tomto výhodu, že tak rada trávim čas vonku, že mi proste stačí čerstvý vzduch, trochu zelene a možnosť si sadnúť a som spokojná a dovolenku jem

Ale tak jasne, ze sa teším na časy, keď už budeme môcť mať spoločný zaujímavý program, len to ešte chvíľu potrvá 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2021 11:41

INCOM1 chudáček, snad se mu brzy uleví, oslava může být jindy. Je to blbé, když nejde horečka srazit, to se u nás naštěstí daří. Ale jakmile čípek přestane fungovat, zase mu to vylítne. Jestli se nezlepší, tak zítra naklušu k doktorce, mohla by to být taky třeba angína, tyhle prťata bohužel neřeknou, co je bolí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2021 11:43

betsey mě mrzí, že starší syn docela rád chodí na výlety, ale kvůli kočárku musíme volit trasy po asfaltu nebo zpevněné cestě, což samozřejmě není tak zajímavé jako někde na pěšině mezi skalami. Když jsme se rozdělili a kousek jsem s ním šla jinudy, bylo vidět, že ho to baví mnohem víc.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. června 2021 11:48

Evaeva no s dvoma je to podstatne horšie, aj náš to bude čakať, to už sa fakt tie výlety plánujú podstatne horšie, aby boli všetci ako tak spokojní 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. června 2021 11:56

Makara na očnom sme už boli, všetko ok. On jednu nohu trocha vbaca dovnútra, plus ju má pravdepodobne trocha kratšiu. Len jeden ortopéd nás dosť odflakol, musím hľadať lepšieho.