Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 27. června 2021 22:28

mnum já to obdivuju taky, už jen poslouchat celej den to ječení - my byly v pátek, holčička před nama - strasnej řev, naše dite - strasnej řev, chlapeček po nás - strasnej řev...a to tam nebyl nikdo nemocnej, prepokladam stejně jako my rutinní preventivní prohlídka 

Online Karja
44890 příspěvků moje polička 27. června 2021 22:51

Potrefenáhusa Já myslím, že ten rev děti je poslední, co by pediatrum vadilo nebo? mnum To bude jak u všeho, nejhorsi budou rodiče!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2021 22:58

Karja no ale rodiče ve spojení s tím řevem

Online Karja
44890 příspěvků moje polička 27. června 2021 23:01

Evaeva No moje dítě rve strašně a přijde mi, že doktorka to teda vůbec neřeší ani nevypadá, že by ji to nejak hodně vadilo. Jako je to nepříjemný, protože na sebe musíme křičet a naštěstí jsme neřešily žádný závažný problém, abychom si musely víc povídat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2021 23:04

Karja jo, asi už budou zvyklý, to bude stejný jako ty učitelky v MŠ.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 27. června 2021 23:51

Všetkým marodom želám skoré uzdravenie!

Náš už nereve, len absolútne nereaguje na pokyny a chce odísť bez vyšetrenia.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. června 2021 00:03

Ja si u pediatry vždy prídem ako úplny debil. Dieťa buď plače alebo sa čohosi dožaduje, do toho mi hlási sestrička miery, doktorka sa pýta na otázky, väčšinu prepocujem alebo v tom zhone odpoviem dajaku blbosť a blabocem tam. Multitasking tam absolútne nezvládam a väčšinu veci, čo mi vravia si nepamätám. Teda naposledy to bolo celkom fajn a to som tam bola s dvomi. Starší neustále opakoval, že sa mu tam nepáči a chcel ísť preč a mladší sa snažil zdemolovat ordináciu . Je to vždy strašne hrr, však nemajú na nás pol hodinu, to chápem.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 28. června 2021 01:35

Karja to byla nadsázka, naše to taky vůbec neřeší. Myslím, ze patříme zatím k ty lepší půlce, dite řve, ale nechá se 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. června 2021 06:45

Karja Evaeva Potrefenáhusa ten obycejny rev nijak nevadi, to si nebereme osobne :) vadi ale samozrejme plac ktery je zpusobeny bolesti ci nejakym jinym dyskomfortem, na ten se zvyknout neda 

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 28. června 2021 07:45

mnum infekcniho odd. opakovane na prednaskach rikala ze ani ona s vice nez 30- letou praxi nekdy nevi zda je to co vidi na mandlich viroveho nebo bakterialniho puvodu a casto davala obrazky publiku k uhodnuti a výsledky hlasovani byly vtipne ruznorode...

a to jeste nezminujes moznost kvasinkoveho puvodu tech cepu, coz bylo u syna po kvantech atb prokazano opakovane laboratorne. vzdycky to byla  "zjevna angina" akorat s takovou nicmoc horeckou a kupodivu nalez pretrvaval i po dobrani atb, to ale pry byl uz jen detrit ci jak to nazvali. ono to asi nebude nic vyjimecneho a vetsinou se to spravi samo, jenze tohle se bohuzel tahlo nekolik let a nasledky jsou asi nevratne:-(

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 28. června 2021 08:16

Evaeva

Rozhledna Máminka za Královým Dvorem. Je tam krásně, rozhodně si tam udělejte výlet. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. června 2021 08:17

dzizisketa aha, díky. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. června 2021 08:23

Tak prva noc na chate bola celkom ok, dieta sa vyspalo o dost lepsie ako ja. Ale niektori spoluchtari su na facku. Sme tu zmes rodin s detmi s bezdetnymi, chata sa vybrala spolocnym hlasovanim. Okrem toho, ze jedna rodina spanikarila, lebo si precitali blbe recenzie (nakonoec bolo na chate vsetko ok), tak matka s 1,5 rocnym je urazena a sfucana, lebo: izby su prilis male a zaroadene starym nabytkom a ona nevie co bude od 5:30 v tej izbe robit s dietatom (nevzala mu hracky, ale von je fakt krasne prostredie, zahrada, pidi piekovisko, priroda...), Nevyspala sa, lebo vrzgali dlazky a dieta sa jej na to budilo (budi sa jej aj doma, proste zle spi, aj nas zle spal ale my sme kvoli tomu nikam nechodili, lebo som bola presne taka ista nervna a vedela som, ze by som psychicky chatu nezvladla). A ona ide dnes s dietatom domov, lebo je unavena a chce sa vyspat... Tak ako som sa na yu chatu tesila, tak mam skazenu naladu, lebobdivat sa na tie urazene ksichty...

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 28. června 2021 08:29

DrowRanger tak táto odíde a budete mať pokoj? Brala by som to pozitívne.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. června 2021 08:40

viktorka_od splavu jaj, tak uplne caste to neni, ale u vleklych potizi zvlast kdyz tam byly opakovane antibiotika a bez efektu, je potrebne i na to myslet. ( cekala bych to trebau astmatika co si strika kortikoidy do dychacich cest, ale u jinak zdraveho ditete ani ne)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. června 2021 08:50

DrowRanger ako pise continuity , az nafucana pani odide, bude atmosfera isto priatelskejsia

inak mozno, moozno... nas toto leto caka tiez nejaka podobna akcia, ak sa mi teda podari ju zorganizovat. Je nas niekolko kamosiek zo strednej, skoro vsetky mame deti v cca podobnom veku a tak sme sa zhodli na tom ze by bolo fajn spravit nejaky vikend na chate, aby sme sa aj my poriadne porozpravali a deti nase sa pohrali. Vsetky holky z napadu nadsene, ale stylom- ja sa rada pridam, ked nieco bude, este uvidim podla aktualnej situacie. Ze by padol nejaky navrh na pomoc s pohladanim ubytovania, ci aspon konkretny termin kedy sa to hodilo, nic, ostalo to na mne. Jedina poziadavka je aby to bolo niekde v blizkosti nasho rodneho mesta. Takze ja z Prahy v dobe nasho stahovania hladam ubytko na vychode Slovenska na presne neurceny datum pre presne neurceny pocet ludi  nieco mi hovori ze bude zazrak ak to vyjde. Ale ja si velmi prajem aby to vyslo

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 28. června 2021 09:43

mnum no to je klasika. My pravidelně riešime akcie pre asi 40-50 lidi, cca 12 rodin. Na prvý email odpovedia asi traja. Ale my sa už poznáme,tak je jasné, že nakoniec aspoň polovica dorazí, máme skôr problém san niekam vojsť. Ale toto je ukrutne. 

Pocitaj so všetkým a pokiaľ si s tými ľuďmi nič podobného neorganizovala, nechaj si vo chvíli rezervácie normalne poslať zálohu. 

Za vetu "este uvidíme, podľa aktuálnej situácie" by som normalne dávala fyzické tresty, tieto otvorené zadné vrátka sú hrůza.  

Na termín môžeš použiť Doodle, dá sa tam nechať hlasovať, komu, čo vyhovuje. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. června 2021 09:51

continuity dakujem, ja to zatial beriem tiez sportovo, lebo ten navrh padol niekedy zaciatkom maja a nic sa nepohlo, presne ako pises, ani na spravy neodpovedaju. Tak prinajhorsom sa na to vykaslem a stretneme sa len niektore z nas pocas navstev u rodicov, ako aj doteraz. Ak by prislo na platbu, tak si necham zalohu poslat, zas sponzorovat to nebudem :) akurat ma trochu mrzi, pretoze skoro vsetky su tam miestne, ja vlastne byvam najdalej (okrem jednej co zije v Dubaji) a ostalo to ne mne. Ale zase, nikto ma do toho nenuti, ja iba chcem

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. června 2021 09:54

continuity presne pre toto som sa v jednu dobu vykaslala na silvestrovské chaty. To bolo samé "uvidím či sa pridám", "jasne, pôjdem" a týždeň predtým mŕtvy brouk..mňa to tak nasieralo! A potom všetci "a to žiadna chata nebude?" Uaaa. 

Našťastie sa časom vykryštalizovali skupinky, ktoré sú spoľahlivé a s ktorými pravidelne jazdievame na rôzne chaty a už len v jednej musím byť hladac a organizátor ja :)

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 28. června 2021 09:55

mnum no manažerská poučka hovorí, že ich treba do toho zapojiť. Ty zozen tipy na chalupu, ty gril, ty kúpiš mäso a ty sud. Inak to budú brať ako výlet s cestovkou a nakoniec ešte budeš ty ta zla, pretože si vybrala nepeknú chatu.