dzizisketa závidím, že Rosta je taký lezec. Ten nás mladší je strašná lemra, stále sa chce len nosiť a voziť. Úplný opak staršieho. My sme v sobotu vyliezli na Soukenicku rozhlednu, starší trielil ako o život ale vždy keď vyjde hore, ponáhľa sa naspäť lebo sa pohľadu z výšky boji. Takže vyjdem hore, nič si nepozriem a idem zas naspäť ![]()
Vše o těhotenství a dětech
mnum já jsem dlouhý roky vybírala ubytování pro dovolenou s kamarády a přišlo mi to nejlepší pro mě. Vyfiltrovala jsem si, co je pro mě hnusný, poslala jsem tři tipy kde mi nejvíc vyhovovala poloha, cena a úroveň chalupy a protože reakce byly různé, vybrala jsem si co se líbilo nejvíc mně a poslala účet na zálohu ![]()
viktorka_od splavu o tom jsem nikdy neslyšela, to je zajímavé! A náslekdy myslíš po těch ATB, nebo kvasinkách?
Jinak já se opatrně raduju, dnes teplota v normě, trochu si hrál, CRP a moč v pořádku. Tak vyhlížím vyrážku.
INCOM1 super. U nás dneska jen lehce zvýšená, spal celou noc, tak jsme nikam nešli. Taky vyhlížím vyrážku.
Připravuju jahody ke svačině. Mladší na mě křičí "haody, haody", starší to po něm zopakuje. Říkám, ať to říká hezky a naučí ho to říkat správně. Starší třikrát krásně přednese "jahody", na to mladší "haody". Starší: "nefunguje to, mami!"![]()
Mrakoplas já mám zase problém, že se poslední dobou nahoře bojím já
takže vylezeme, já si okamžitě představím, jak kluci padají dolů a třesu se celou dobu, dokud neodejdeme. Naštěstí je výhledy nebaví, tak tam jsme jen chvíli. Dobré jsou nové rozhledny, ty jsou tak bezpečné přes všechny ty normy, tam se nebojím.
Evaeva on sa boji aj doma do otvoreneho okna a na balkóne aj keď ho držím. Keď chce niekomu zamávať z balkóna, tak to robí cez tú malú škáru dole ![]()
mnum asi jsme meli smulu na pediatru (jinak fakt hodna a pecliva) ktera to neznala, plus prvni imunolozku ktere to bylo jedno, takova ta vyhorela osoba. pak dalsi lekari uz celkem bystre konstatovali co bylo i potvrzeno, jedna imuno fakt i pohledem do krku:-O
INCOM1 samo o sobe ani jedno, ja nazor o extra skodlivosti atb nesdilim ani nemam panickou hruzu z kvasinky. ale bohuzel v dobe kdy mel rust, silit, budovat imunitu a zdravy telo stravil hodne casu marodenim, branim ledasjakych leku, nervovanim po cekarnach a spitalech a treba takovy chronicky kasel ty mlade nezrale plice proste poskodi uz nafurt:-(
Mrakoplas
my jsme byli na té stezce korunami stromů a je tam místo, kde je síť v podlaze asi 20m nad zemí, já, muž i starší syn jsme to obešli, báli jsme se. Mladší ani nezaváhal a suverénně na to vstoupil. Pud sebezáchovy se zatím neaktivoval![]()
viktorka_od splavu aha, díky, to je mi líto. Chápu, že tě to mrzí, když se tomu možná dalo částečně zabránit a ušetřit mu i trápení.
Ježíš, já bych tak jela na chalupu. Ale my nemame žádnou partu nebo nás spíš nikdo nezve:-D a tak vám všem zavidim! Teď nám tchýně chtěla vecpat nějaký sklenice na víno, tak ji říkám, že to nemám kam dát a že víno stejně nepijeme, tak prý večer pro návštěvy....no kterej blázen by k nám vecer chodil :-D.
Karja
. Tak musíte ísť sami :) Tento víkend ideme zas do Javornikov, na horský hotel Portaš, sami s deťmi. Ono je všade lepšie ako doma, nové veci, prostredie, program. Aj keď nás vždy zničia fyzicky, psychicky nám to pomáha.
Tak som sa dozvedela, že obidvaja urológovia v našom meste sú drastici, bože kde ja budem doktora hladat. Nepoznáte dakoho na západnom Slovensku, kľudne pôjdem aj do Bratislavy, len nech nás hneď nepošlú na obriezku alebo nasilne sťahovať.
mnum continuity no my sme rano odisli k jazeru a vyzeralo to, ze teda ostavaju, akurat skusala izby, v ktorej menej pocut vrzgat tu dlazku
. Ja som si teda vzala s malym izbu najblizsie ku schodom okolo ktorej chodia vsetci, im som naschval nechala tie vzdialenejsie ale tam jek vraj smrdelo pivo
.Keby som vedela,ze si ju nevezme,nechala by som si tu izbu ja,ale chcela som im s mensimidetmi nechat tu najtichsiu.
A inak ono je to taka klasika, vsetci sa spamataju tri tyzdne pred tym, nez niekam mame ist a potom sa cuduju, ze najlepsie chaty su obsadene. Zo zasady sa teda jedna bud o silvestrovske alebo letne pobyty, nehovoriac o tom, ze zohnat chatu pre 5 parov + tri male deti tak, aby kazdy mal svoju izbu je skoro nemozne (a aktualne je pozoadavka 1+1 izba na detne pary, lebo deti uz nespia v postielkach ale v posteliach s mamami)..nevadi od buduceho roku uz budeme styria, tak sme sa aj s muzom rozpravali, ze asi uz zacneme skor riesit mote a na dlhsi cas, nie na dve, tri noci, ale aspon na dva tyzdne.
continuity tak toto by mi maximálne vyhovovalo, keď je nás veľa, tiež sa neviem sama od seba rozhýbať, čo treba. Takže systém manažér, ktorý by mi povedal, čo mám urobiť, je super
Naša partia teda nechodieva na chaty, my sa vždy len na celý deň stretneme u jednej kamošky na záhrade a tam grilujeme a tak. Ale aj to niekedy zorganizovať je výzva, ale teraz sa podarilo, ideme o dva vikendy
Mrakoplas Je, no my asi zvolíme výlety z pohodlí domova:-D. Navíc teď má sámbo i dost práce,ono by se mu to všechno nakupilo a nebylo by s ním žádné pořízení.
DrowRanger no my jazdima tam punkovou, že každý je rád, pokiaľ nemá izbu spoločnú s ďalšími 10 ľuďmi. ![]()
A tie malé, samostatne nechávame matkám s fakt malinkými dětmi.
continuity v nasej partii su aktualne deti necele tri roky (moj), necele dva roky a rok a tri mesiace. Cize tam izby samostatne treba, asi by sa pri noch este nik nevyspal :) ale ja yo teda po tomto roku iz balim. Uz ma to nebavi, kazdy rok som tieto veci riesila ja, inak by sa nic nekonalo a kazdy rok je problem...takze uz to necham tak. Ak si nieco zorganizuju, my si najdeme v okoli daku malu chatku len pre nas a pridame sa. Ak nie, co iz, mame aj ine partie nez tuto.
X-tý dotaz na dárky
Vybírám něco neteři k pátým narozeninám. Má ráda jednorožce a podobné věci, nicméně to není podmínka. Taky prý ráda různé pracovní listy a podobně. Napadlo mě nějaké tvoření tetování nebo něco podobného. Taky jsem koukala na obrázkové hádanky od Kvída, přikoupila bych k tomu ještě nějaké pracovní sešity třeba. Syna teď hodně baví ty vodní omalovánky. Ale na to už v pěti bude asi velká, ne? Máte někdo s něčím podobným zkušenosti? Případně nějaký jiný tip pro pětiletou holčičku? Nedáváme si velké dary, tak okolo tří set.
Máte někdo doma tonies box? Jaká je nabídka figurek v obchodech?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY