Malenge
ja to skúsim asi s nejakou kvetinky v kvetináči a dačo k tomu
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas něco ke spotřebě mi přijde dobré. Ségra je učitelka a jídlo/pití dostává ráda, akorát sladké ne, toho prý má kvanta. Ona nejvíc ocení něco osobního, ale chápu, že těžko víš, co chtějí.
A děkuji všem za rady ohledně dárků
Tak syn má potvrdenú boreliózu z krvi. Som nasrana, to fakt si človek musí sám zisťovať diagnózu???
letfenixa ach jaj, to ma mrzí, na vás sa to sype :(
letfenixa ach jo, vy taky vyžerete všechno. Ať je brzy v pořádku!
Mrakoplas už som si aj poplakala, aj zúrila. Nechcem si pripúšťať nejakú karmicku pomstu, lebo to by ma už fakt slahlo.
letfenixato mi je ľúto, držte sa
letfenixa na tvem miste bych kontaktovala mudr. durovskou z ba
Mrakoplas maly ponese do skolky orechy a ovoce v cokolade (at si to pani ucitelky nejak rozeberou)

Dnes jsem byla na posledním, třetím ultrazvuku, synek je hlavou dolů, a má odhad 1666 g. Všechno je v pořádku ![]()
to už je za chvilku!
Potrefenáhusa Ano
Chce se mi napsat " DíkyBohu" ![]()
Rhaenys To je krásný, pamatuju si, že jsi nedávno psala, že jsi těhotná. Tak držím palce a ať máš hezký konec těhotenství.![]()
Rhaenys to je super, držím palce
Ja idem vo štvrtok na test na cukrovku, tak tiež dúfam, že to bude v poriadku
žluťásek když tě tu vidím, tak chci poděkovat za rady, u nás teď hodně frčí moje zlato, jsem ráda, nějaká zábava, která ho udrží chvíli v klidu
cos objevila pro synovce? Syn je ve stejném věku, tak další inspiraci uvítám.
Dostane Moje zlato ![]()
Ještě byly ve hře z těch menších krabiček Spící královny, Piou piou, Dobble s Gruffalem a Piratatak.
U nás doma teď ještě hodně frčí Tajemný hrad, ale ten česky už nejde sehnat. Dá se objednat v polštině z mega knih, je to hezká hra. A čekám na české vydání Kulišáka, na to se těším. (na Amazonu jako Outfoxed, Verfuxt)
letfenixa ach jo, nějak se nám tu ta hnusná borelioza poslední dobou množí
držím pěsti, ať antibiotika dobře zaberou ![]()
žluťásek
A díky za další tipy!
Mrakoplas ja dnes trochu zpanikarila, protoze jsem zapomnela, ze zitra syn do skolky nejde, takze konci dneska. S mladsim jsem dnes byla u pediatricky, tak jsem vletela do obchodu, ktery tam je. Jenze tam vubec nic lepsiho nemeli, nakonec jsem vzala nejaka podradna prosecca a orisky
. Prijde mi, ze se alkohol moc nehodi, ale fakt nebylo v te norme z ceho vybirat.
Gatita lol tak jestli jsi zvladla nakoupit v ty Norme co je vedle doktorky, mas velkej obdiv!!!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY