Gatita A tak možno sa trafis zrovna do vkusu :) ja už som to poriesila veľkými ovocnymi mixitmi, to snáď nikoho neurazí. Ale obávam sa, že aj tak poletím ešte po nejaku burinu, syn hrozne rád dáva ženám kvety :))
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa ach jaj, máš toho veľa v poslednej dobe
držte sa!
Rhaenysuz se jen trochu dopeče a bude
držím palce!
letfenixa Ty máš teda naloženo! :-( Chudák malej, ale tak hlavně, že už znáte nepřítele.
andulka01 v nadväznosti na to, čo si písala v stazovacom vlákne, včera som sa dozvedela, že syn už nebude mať v novom školskom roku tohtoročnú učiteľku, vďaka ktorej chodí do škôlky rád a je preňho "alepaniucitelkapovedala" ![]()
Vďaka za účasť, tretie na figu leto pre nami za sebou. Už by celkom aj stačilo.
Dcera si prave zkousi moji podprsenku... vzala ji, ze si ji chce oblect, pak na chvili odbehla a prinesla ponozky na vycpani
nejak brzo zacina, ne? ![]()
Gatita lol tak jestli jsi zvladla nakoupit v ty Norme co je vedle doktorky, mas velkej obdiv!!!!!!
ty to tam znas? Normu na Strelnicne? Ja moc ne, jen vim, ze tam je. A samozrejme jsem bezmyslenkovite napasirovala kocar do toho turniketu
.Ale
kdysi jsem tam kupovala detem nejake sladkosti, meli tam super nemecke pernicky, ale na sladke mam ted stopku, viz moje zubni anabaze v sousednich vlaknech.
Ale to okoli tam je hodne retro, ty ruzne provozovny a prodejny kurecich kuzi.
mnum moji si minule zkoušel můj čtyřletý syn ![]()
Gatita chodime tam taky k doktorce:D jednou jsem se tam pokusila neco koupit a bylo to zoufaly![]()
žluťásek taky si ji vycpal? ![]()
Dítě v horečkách není nic moc, ale dítě, kterému otrnulo, nemůže ven, závidí bráchovi, že může (řve odpoledne) a ještě kvůli tomu není večer moc unavené taky stojí zato.
MP Meri každý večer premýšľam nad tvojím rozprávaním, ako sa tvoj syn pekne prebavi až do postele a je to pre mňa stále sci-fi
u nás nič nefunguje, po 2- a 3- je aj 5-rocny vzdor? Lebo je to fakt kvôli totálnym kravinam, tak ako to mávajú menšie deti. Mimo domu je perfektný, v škôlke teda to sociálne správanie treba zlepšiť, ale funguje, ale doma je to len boj a ja na to nemám.
letfenixa vieš čo,ja som o vás premýšľala, ale ber to tak, že malý má teraz len teba, otec v nemocnici, starí rodičia chorí. Aj to dieťa to vníma a práve tie prejavy, že je veľmi kontaktny a podobne s tým môžu súvisieť. Je na toho na neho veľa, ale on ťa fakt potrebuje.
continuity ja viem, ale keď mu trikrát poviem, nech vytiahne stupel z vane, on trikrát povie nie, tak ho vytiahnem ja a potom mi tu hystericky zavija, že ho chcel vytiahnuť on, je to ťažké
A teda dnes, po tej potvrdenej diagnóze, som sa sama sebe zaprisahal, že budem plne chapajuca a všetko.
letfenixa možná úplně blbý nápad, ale co to nechat víc na něm? Už je docela velký, zkusila bych si s ním promluvit jako s "dospělým". Stanovit pár styčných bodů, co opravdu potřebuješ, v kolik má být připravený do postele nebo něco podobného. Teď budou prázdniny, možná bude prostor trochu vyběhnout z kolejí a zkusit něco takového. Ale jak píšu, možná je to hloupost.
Evaeva nie je to hlúposť, skúšam všeličo, rozumu má až až, práveže sa posledných pár dní uchyľuje k spôsobu, že mu mám všetko pomáhať, aj veci, v ktorých je dávno samostatný. Akoby sa uisťuje, že nie som tu len pre všetkých ostatných, ale aj preňho.
Dnes som bola s autom na STK, tak počas mojej neprítomnosti kázal babke, aby mi zavolala, ale k telefónu ísť nechcel. Snažím sa mu fakt venovať, rozprávam sa s ním, boli sme na poslednej výtvarnej, tzn rituál, že predtým ideme do Jednoty, niečo si vyberie, čo zje v parku. Chodím poňho do škôlky na obed, fakt si myslím, že v porovnaní s inými deťmi jeho veku so mnou trávi veľa času.
letfenixa nerieš špunt na vani, ja koľkokrát vodu vypustím až ráno, lebo na to zabudneme.
Fakt si vyber päť dôležitých veci a na tých trvaj, všetko ostatné nevhaj tak. Nezvlci ti, sľubujem.
Ber to tak, že on je on. Neporovnavaj ho s inými deťmi.
Ach jo, taky pěkně naloženo. Držím palce, ať to všechno dobře dopadne! Synovi se nedivím, že je vykolejený, i věřím, že mu není úplně dobře, jak je nemocný, a to pak bývají protivní. Určitě se to s léčbou všechno zlepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY