Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2021 13:54

Gatita A tak možno sa trafis zrovna do vkusu :) ja už som to poriesila veľkými ovocnymi mixitmi, to snáď nikoho neurazí. Ale obávam sa, že aj tak poletím ešte po nejaku burinu, syn hrozne rád dáva ženám kvety :))

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. června 2021 14:12

letfenixa ach jaj, máš toho veľa v poslednej dobe držte sa! 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. června 2021 14:14

Rhaenysuz se jen trochu dopeče a bude držím palce!

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 29. června 2021 15:34

letfenixa Ty máš teda naloženo! :-( Chudák malej, ale tak hlavně, že už znáte nepřítele. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 29. června 2021 17:52

andulka01 v nadväznosti na to, čo si písala v stazovacom vlákne, včera som sa dozvedela, že syn už nebude mať v novom školskom roku tohtoročnú učiteľku, vďaka ktorej chodí do škôlky rád a je preňho "alepaniucitelkapovedala"

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 29. června 2021 17:53

Vďaka za účasť, tretie na figu leto pre nami za sebou. Už by celkom aj stačilo.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. června 2021 18:57

Dcera si prave zkousi moji podprsenku... vzala ji, ze si ji chce oblect, pak na chvili odbehla a prinesla ponozky na vycpani  nejak brzo zacina, ne?

Offline Gatita
8681 příspěvků moje polička 29. června 2021 19:10
Reakce na 711990:

Gatita lol tak jestli jsi zvladla nakoupit v ty Norme co je vedle doktorky, mas velkej obdiv!!!!!!

​ty to tam znas? Normu na Strelnicne? Ja moc ne, jen vim, ze tam je. A samozrejme jsem bezmyslenkovite napasirovala kocar do toho turniketu.Ale

kdysi jsem tam kupovala detem nejake sladkosti, meli tam super nemecke pernicky, ale na sladke mam ted stopku, viz moje zubni anabaze v sousednich vlaknech.

Ale to okoli tam je hodne retro, ty ruzne provozovny a prodejny kurecich kuzi. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 29. června 2021 19:34

mnum moji si minule zkoušel můj čtyřletý syn

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. června 2021 19:52

Gatita chodime tam taky k doktorce:D jednou jsem se tam pokusila neco koupit a bylo to zoufaly

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. června 2021 19:57

žluťásek taky si ji vycpal?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2021 21:02

Dítě v horečkách není nic moc, ale dítě, kterému otrnulo, nemůže ven, závidí bráchovi, že může (řve odpoledne) a ještě kvůli tomu není večer moc unavené taky stojí zato.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 29. června 2021 21:06

MP Meri každý večer premýšľam nad tvojím rozprávaním, ako sa tvoj syn pekne prebavi až do postele a je to pre mňa stále sci-fi u nás nič nefunguje, po 2- a 3- je aj 5-rocny vzdor? Lebo je to fakt kvôli totálnym kravinam, tak ako to mávajú menšie deti. Mimo domu je perfektný, v škôlke teda to sociálne správanie treba zlepšiť, ale funguje, ale doma je to len boj a ja na to nemám.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 29. června 2021 21:06
Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 29. června 2021 21:41

letfenixa vieš čo,ja som o vás premýšľala, ale ber to tak, že malý má teraz len teba, otec v nemocnici, starí rodičia chorí. Aj to dieťa to vníma a práve tie prejavy, že je veľmi kontaktny a podobne s tým môžu súvisieť. Je na toho na neho veľa, ale on ťa fakt potrebuje. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 29. června 2021 21:44

continuity ja viem, ale keď mu trikrát poviem, nech vytiahne stupel z vane, on trikrát povie nie, tak ho vytiahnem ja a potom mi tu hystericky zavija, že ho chcel vytiahnuť on, je to ťažké 

A teda dnes, po tej potvrdenej diagnóze, som sa sama sebe zaprisahal, že budem plne chapajuca a všetko. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2021 21:50

letfenixa možná úplně blbý nápad, ale co to nechat víc na něm? Už je docela velký, zkusila bych si s ním promluvit jako s "dospělým". Stanovit pár styčných bodů, co opravdu potřebuješ, v kolik má být připravený do postele nebo něco podobného. Teď budou prázdniny, možná bude prostor trochu vyběhnout z kolejí a zkusit něco takového. Ale jak píšu, možná je to hloupost.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 29. června 2021 21:55

Evaeva nie je to hlúposť, skúšam všeličo, rozumu má až až, práveže sa posledných pár dní uchyľuje k spôsobu, že mu mám všetko pomáhať, aj veci, v ktorých je dávno samostatný. Akoby sa uisťuje, že nie som tu len pre všetkých ostatných, ale aj preňho. 

Dnes som bola s autom na STK, tak počas mojej neprítomnosti kázal babke, aby mi zavolala, ale k telefónu ísť nechcel. Snažím sa mu fakt venovať, rozprávam sa s ním, boli sme na poslednej výtvarnej, tzn rituál, že predtým ideme do Jednoty, niečo si vyberie, čo zje v parku. Chodím poňho do škôlky na obed, fakt si myslím, že v porovnaní s inými deťmi jeho veku so mnou trávi veľa času.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 29. června 2021 21:56

letfenixa nerieš špunt na vani, ja koľkokrát vodu vypustím až ráno, lebo na to zabudneme. 

Fakt si vyber päť dôležitých veci a na tých trvaj, všetko ostatné nevhaj tak. Nezvlci ti, sľubujem. 

Ber to tak, že on je on. Neporovnavaj ho s inými deťmi. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. června 2021 21:57

letfenixa 

Ach jo, taky pěkně naloženo. Držím palce, ať to všechno dobře dopadne! Synovi se nedivím, že je vykolejený, i věřím, že mu není úplně dobře, jak je nemocný, a to pak bývají protivní. Určitě se to s léčbou všechno zlepší.