Vše o těhotenství a dětech
letfenixa jo, to co popisuješ, to vyžadování tvojí přítomnosti určitě zrcadlí situaci doma. Toho se teď asi nezbavíš, ani by to nebylo rozumné. Ale možná by se podařilo omezit některé ty boje.
continuity och, ja ho neporovnavam, len teraz som sa tak zamyslela, že keď je dieťa do 16 v škôlke, a potom ide na nejaký krúžok, tak s rodičom strávi fakt len chvíľu. Ako často píšem, syn obvykle po obede spí, so mnou, prituleny, fakt sa snažím mu byť stále po ruke. Ale občas musí aj on poslúchnuť.
letfenixa ja ti rozumiem, veď aj ty máš potreby a máš všetko ťažké dvojnasob, tiaha leží na tvojich pleciach. Ale tak si myslím, že máš skvelého synčeka, aj keď náročneho na čas.
Mne je to fakt ľúto, že mu nemôžem poskytnúť normálne detstvo, stále čakám, kedy sa to už zlepší a zatiaľ sa to len horší. Keď počul, že zajtra ide posledný deň do škôlky, lebo potom už sú prázdniny, tak očakáva aspoň tie malé výlety do okolia, ako vlani. A ja zatiaľ idem na letnú školu a potom operáciu s PN ![]()
Do tej operácie sa teda budem snažiť s ním aspoň niekde ísť, plus už sme boli na výstave bábik a veteránov, tak sleduje plagáty o akciách, dnes má upozornil na nový, takže v sobotu poobede ideme na seniorfest ku fontáne ![]()
letfenixa to jsou podle mě dvě rozdílné věci. Jedna je, že potřebuje tvojí péči a kontakt, druhá, že někdy třeba neposlouchá.
letfenixa máš toho naloženo dost, ale to přece není tvoje vina, ty sis to nevybrala. Tvůj syn má určitě hezké dětství, z toho, co píšeš, je poznat, že si skvělá máma. Posílám hodně sil![]()
Evaeva áno, máš pravdu. Teraz pred spaním som čítala rozprávku, ktorá začínala tým, že v rodine sú tri deti a o všetko sa hádajú. A my s bratom sme sa teda stále bili a hádali. A keďže syn je sám, zrejme potrebuje sparing partnera. Len ja na to už nemám.
letfenixa víš co, možná taky chce něco ovládat, když ty věci, co se ději okolo, ovládat nemůže. Tak se snaží ovládat tebe, samozřejmě nevědomky.
letfenixa U nás taky není každej den posvícení. Fakt. Nic si nevycitej a fakt se snaž max věcí vypustit (sama to neumím, ale vím, ze je to cesta).
letfenixa Ať léky na tu boreliozu rychle zaberou! Ostatně ať už jste všichni zdraví.
letfenixa si uplne skvela mama, trpezliva a citliva k syncekovym potrebam. Syn je narocnejsi a k tomu mas plno starosti s rodicmi a partnerom, ja ta velmi obdivujem ako to davas (a nechapem kde beries ten cas na to vsetko- praca, domacnost, rodicia a k tomu trebars ten poobednajci spanok kedy musis fyzicky byt pri nom). Velmi drzim palce aby vam uz coskoro nastali lepsie casy a aj ty si si mohla trochu vydychnut
letfenixa drž sa, bude lepšie. Nič si nevyčítaj, to je život, nemáme nad tým vládu.
mnum tak vieš, domácnosť je na poslednom mieste
praca na znížený úväzok. A odpočívam práve počas toho poobedňajšíeho spánku, tiež si pospim a potom si čítam pri ňom.
MP Meri brrr continuity ďakujem
letfenixa víš co, možná taky chce něco ovládat, když ty věci, co se ději okolo, ovládat nemůže. Tak se snaží ovládat tebe, samozřejmě nevědomky.
![]()
letfenixa máš to strašně těžký, já vůbec nechápu jak to můžeš zvládat, ale na špunt ve vaně bych se fakt... vytáhneš ho? ne? nevadí tak jdem ven
viktorka_od splavu ok, tá vaňa bola plná peny, dieťa celé od peny a potrebovala som ho osprchovať, aby bol čistý, čo v tej plnej vani išlo zle
letfenixa jasně to se nemusíš ospravedlňovat, spíš že to jsou takový zbytečný věci, i když samozřejmě rozumím, že je vyčerpávající to snášet, ale za sebe můžu říct že než bojovat je nakonec obrovsky osvobozující se na to prostě vykašlat
letfenixa Hmm víš co, já si myslím, že na ty jeho trucy a různé manýry hodně působí, že jsi na něj sama. Mi přijde, že na dceru občas něco vymyslí sambo, jak se k ní v určité situaci zachovat, pak na něco zase kapnu já....no a když ještě jezdívala k babičce, tak to bylo jak prevychovnej tábor, co jí tam naučili:-D. Prostě to tak je. Plus třeba vecer bez samba, to je úplna katastrofa, co ty děti zkouší, tam zas funguje jednak autorita otce a druhak, že na ně má energii. Jinak si celkově myslím, že se mu věnujes nadstandardně, jak časem, tak i činnosmi, jen o tom asi víc přemýšlíš, jak ,, teď,, nemáš ten život takovej jakej byste chtěli, že jinak by to bylo jiné. Ale skutečně si myslím, že má běžné hezke dětství s nadstandardní maminkou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY