INCOM1 já ho mám zděděné, měla jsem v plánu ho brát akorát k moři. Ale když jsme byli šest hodin na vodních hrátkách, docela jsem litovala, že jsem ho nechala doma. To moje je z plavkoviny.
Vše o těhotenství a dětech
Tak už týden vyprávím že první vysvědčení je událost, ze se chodí ve slavnostním oblečení atd.a co si vezme moje prvňačka? Legíny a tričko
aspoň učesat se výjimečně nechala (ne že by to bylo pod kšiltovkou poznat).
JankaM já nevím, co je lepší. U nás včera mladší rozhrabala celou skříň. Má moc šatů, kdyby měla jedny, obleče si je a jde.
continuity tak občas je potřeba udělat inventuru ![]()
letfenixa
netrap se, myslím že jsi super máma, já nedělám s dětma ani polovinu toho co ty
INCOM1 davam na koupalisti nebo obecne u vody, ale jen kdyz hodne sviti, aby to brzo uschlo a nebyl naopak studenej....jinak nedavam, jen kdyz se fakt bude macet.
Pinot Noir keen velikosti kupuju dle té jejich tabulky, kolik píšou, že má bota cm, to mi zatím vždycky odpovídalo. I u chandler, ale ty jsme měli malinké, asi 25 tuším. Sandály, celoročky i zimní vysoké, nikdy nebyl problém.
Zase boty.
Máte někdo Keen Chandler CNX? Jak je to s velikostmi? Ríša má nohu přesně 17 cm, podle různých tabulek by měl mít tedy velikost 29, která má 18 cm. Odpovídají ty jejich údaje?
Ano, rozměry sedí
INCOM1 Já jsem rada, když se občas vyhecuju k opalovacímu krému, takže vůbec, ani nevím, ze to existuje.
MP Meri no, ani jsem se k tomu nechtěla přiznat, ale já si na krém vzpomenu jen když jedeme přímo k vodě, jako přímo na pláž, což jsme udělali naposledy před čtyřmi lety ![]()
Takže to máme podobně jako s desinfekcí, ani nevím, kde je!
Ale moje kamarádka má děti jak albínky, úplně bílí, průsvitná kůže, zčervenají okamžitě, ta jim dává plavky na celé tělo, a to chápu, o ně mám úplně strach.
MP Meri Pinot Noir No napodobne. Kremu mam nekolik, ale vecne je nekde zapominam a dite mazu jen kdyz opravdu slunce pali. Kdyz jedeme s kocarem treba navecer, tak nemazu. Sebe vubec, protoze si vubec nevzpomenu. UV obleceni ani neznam. A dezinfekci taky nemuzu najit
Pouziju jen tu v obchode....
Jos mazat navečer je fakt zbytečné, to taky nedělám. Ale jinak je teda mažu a stekně jsou už hodně opálení. Ale přecejen venku mají zakryté tělo, když byl ani ne dvouletý na přímém poledním slunci bez trička neměla jsem z toho úplně dobrý pocit. Já jim právě i na hraní u vody dávám trička, ale to uv oblečení má výhodu, že se chová jako plavky.
Evaeva Ja mam jeste prcka, co se nekoupe, tak na prime slunce moc nechodi. Nebo je v kocare s klobouckem. Takze ten opalovak skoro vzdy zapomenu dat. Sama se mazu jen u vody, na horach nebo u more v zahranici a to az od dospelosti. Nasi jsou posedli opalovanim, tak se to doma nikdy neresilo. No a ja jsem hodne snedy typ, tak se v CR proste nespalim. Dite je snede po me snad od narozeni. Ale u nej to musim resit vic, az bude pobihat nekde venku...
Jos já mám ten opalovak v kočáru a co čouhá ven na slunce, to namažu
Evaeva Pinot Noir Jos 711990 MP Meri zvažuju, že bych koupila tričko, ale koupaliště u nás nehrozí, spíš to cachtání v bazénku. Já teda mažu dost, jen na to koupání se mi to zdá málo. Asi to prostě vyzkouším. Díky všem!
Jos u deti do roku je to mazani fakt hodne dulezity, at sou snedy nebo ne....
INCOM1 mne prijde na koupani ten oblecek super, objednavala jsem v GAPu, vloni mel velikost 12-18m a je mu i letos. Ale treba na balkone na nej primo nesviti, tak to je proste jen nahatej.
Mně ta trika a s UV ochranou přijdou úplně geniální i pro starší děti, dost eliminují a zkracují boj o ne/namazání.
Sweet Potato presne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY