INCOM1 určitě kup tričko, to chrání to nejdůležitější a můžeš ho nechat dole bez:)
Vše o těhotenství a dětech
Jos já jsem taky snědý typ, mažu se jen pokud vím, že budu celý den na slunci a to jen exponovaná místa. Ale děti mažu, to bych si fakt nelajsla, hlavně toho malého.
Evaeva Polepsim se, kdyz ted zacalo to leto
.
Pinot Noir Opalovák, desinfekce, repelent, svačinka na cestu ... všechno stejný
Diagnoza neschopná matka asi ![]()
Já hlavně tomu mazání tolik nevěřím, ve smyslu, že se děti někde otřou o kouzačku a za chvíli mají spálený šlic na břiše nebo na zádech, my jsme hrozně světlí, snadno se spálíme, během minut. Takaže za mě je tohle oblečení taky naprosto geniální vynález.
MP Meri
repelent je naše slabé místo, desinfekci už moc nepoužívám, ale mladší ji jí. To nevím, jestli se počítá![]()
dynda Já ani nevěřím své pečlivosti.
Ja aj natieram, ale syn hneď zotiera ![]()
Ale dnes som sa dozvedela, že paniucitelkapovedala, že na slnko treba si dať klobúk alebo čiapku, okuliare a natrieť sa, tak hádam už to pôjde ![]()
Já sebe moc nenatírám, děti natírám podle situace i mají UV oblečení do vody, jsou přesto opálené.
Ještě mě napadlo: U vás děti ve školce nenatírají? U nás chtějí, aby děti (když je velký hic) přišly nejlíp ráno namazané (to nedělám), pak když jdou ven, tak je mažou, resp. se děti mažou samy.
Nevěřím svým očím. Průlet Luxorem mě stál dva tisíce. Poukázku za dvestě, kterou dostala starší za odměnu ve škole, muž někam zasantrocil.

So synom sme absolvovali prvy vylet v muzeu, boli sme sa pozriet na skalne domy v Brhlovciach. Vydrzal kratucku prednasku, popozerali sme si jednotlive exponaty a izby, za odmenu ai potom vybral naramok a zmrzlinu. Neskutocne uz vyrastol, tieto tri dni sme prexestovali kade tade, fakt je to s nim tak strasne skvele! A spal, spal napriek vrzgajucim schodom aj podlahe, len tuto noc sa trochu bal burky.
continuity za vysvědčení má být knížka! Moc hezké.
continuityTaky jsem se nedavno proletela, jen jinym knihkupectvim
Moc pekny holky, mladsi je ta ruzova?
continuity to je tak pekna fotka ![]()
711990 prosim te to UV triko, mate dlouhy rukav? On se strasne nerad oblika a svlika normalne, uz vidim jak z nej rvu to mokry tricko
U kratkeho rukavu bych mu ty ruce holt namazala.
continuity moc hezke, fotka i devcata ![]()
INCOM1 já mám overal a pak triko s rukávem po lokty. Já bych řekla, že krátký rukáv stačí, normální trika taky nosí s krátkým, ne?
711990 to je takovy overalek primo, dobry! Diky. Tonda je bozi, jako vzdy
to by meli mit jako produktove foto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY