Pinot Noir
kdyz ho nechas ochutnavat, tak stopro!
Vše o těhotenství a dětech
711990 to Bororo nebezpečné jen vypadá, tam není jak spadnout, syn tam lezl úplně sám, my dozorovali od kafe:)
Já teda staršího pouštím všude, kam dokáže vylézt a nebojí se, nepomáhám mu a trvám na tom, že musí sám slézt. Mladšího pouštím tam, kam na něj dosáhnu.
To je nejaká priehrada? Koľko tam má dcéra rokov?
Mrakoplas to je stena hrádze vysokohorskej precerpavacej priehrady Mooserboden nad Kaprunom. Je to veľmi zaujímavé miesto. Mladšia mala skoro deväť, ale ona ferraty miluje, toto nebola prva, táto druhá fotka je z vyhliadky inej, klasickej ferraty.

continuity tahle přehrada je skvělé místo
a Tabea souhlasim, ze Mirakulum je vhodné i pro mladší, my jsme tam byli poprvé, když byly synovi necelé 4 roky a pro velké nadšení a zájem jsme tam hned jezdili dál. To podzemí s tunely ale může dát vzniknout různým zmatkům :)
Tulipe teď jsem četla nějaký článek, jak se tam někdo nechal vyvézt v 8:30 a v 11 už byl zpět na parkovišti. To vůbec nechápu, my tam byli od rana do večera a dolů nás vezl předposlední autobus.
MP Meri No ona je na to fakt malinká a bohužel po probuzení nevydává zvuky. Zvedne hlavu, usměje se a leze ![]()
A když jsme u toho, má někdo tip na kšíry do kočárku? Nějaké jsem podědila, ale nedokážu je na ní dostatečně utáhnout...
žluťásek to hřiště u Rokytky je boží! Nejen ten velký hrad, ale i ten "vláček" pro nejmenší a opičí dráha pro větší...4 lanovky...![]()
MPLee hm, neporadím, já jsem měla asi štěstí, že v tomto věku jsem dítě utemovala do fusaku a z toho se v tom malém prostoru tak rychle nevymotala. Vzhledem k tomu, že už jsem videla viset dítě na ksirech hlavou dolů a bylo velké štěstí, že se ten kočár nepřevrátil, moc bych na to nespoléhala.
Jakmile si sedne, stěhovala bych ji do sportáku. To není taková výška a lip se z toho vylézá, když už se rozhodne. Jinak bych lezení nohama dolu nevzdavala, nejsou to zas takoví bezmozci, jak se tady píše. Starší se to naučila v sedmi měsících. Dozor byl furt potřeba, ale alespoň se nechtěla zrakvit pokaždé. Ale omilala jsem ji to pořád, při každém pokusu.
continuity kočár se nepřevrhne, aspoň ten můj ne. Vyzkoušeno za vás několikrát. Oba kluci tak jezdili půl roku, oni seděli až v roce.
Evaeva já jsem měla na druhou tříkolku a to se teda hrozilo převrhnout i v autobusu.
Vyjela jsem s detmi do krkonos, je tu krasne, ale teda jak jsem na ne sama, tak jsem zrala si jit rovnou po dovolene zazadat o prukaz ztp. Tech 18 mesicu veku, to je teda mazec, furt by to nekam lezlo, behalo, chodilo a splhalo, jit do restaurace je uplna bojovka. A tech tisic zvedacek, shybu, krmeni klubka hadu na kline a balancovani nad umyvadlem, to fakt neni nic pro stary rodice
. Ja si nechci stezovat, moc jsem se tesila, az zacne chodit, ale teda nejak jsem nezohlednila svoji mizernou fyzicku, a to, ze dite bude chtit chodit porad!
continuity to je nádhera. Ja sa vyšiek celkom bojím, resp.skor mám rešpekt a starší syn ako som tu už písala, má z nich vyslovene strach. Ale na preliezackach a vysokých lanových dráhach nie ![]()
Gatita ale zlepšis si fyzicku! Obdivujem ťa, ja by som s nimi sama ešte na dovolenku nešla, presne ako píšeš, by som bola zničená.
Mrakoplas vis co, ja jsem jak utrzena ze retezu, je to nase posledni leto na rodicovske (jestli se u nas teda nebude nejak propoustet), tak se toho snazim trhnout co nejvic. A nase deti ty zmeny prostredi miluji. I kdyz se tu mrcasime na hristi a ty krknonose tu mame jen jako kulisu, je to super. Ale ja jsem uplne ko. Vubec se nemuzu dat nejak dohromady po tom poslednim tehotenstvi, pripadam si fyzicky sesle, shrbene, rozbolavele, potrebovala bych asi nejakou fyzioterapii, ale nikam se sama nedostanu. Ten rok a pul veku ditete je na ten dozor a zvedani a krkolomne pozice dost krizovy, pak uz bude lip.
Mně se Krtkuv svět moc líbil, Rosťa byl samozřejmě nadšený. Skončila jsem tam náhodou, když u nás byla na návštěvě ségra tak nás tam vytáhla, já ani nevěděla, že je v Praze, navíc kousek od nás. O těch problémovych okolnostech jsem se dozvedela až ex post, a taky mám teď velké dilema, protože je to tam vážně překvapivě příjemné.
Rosťa dnes v zoo pozoroval lachtany, jak vystrkují hlavy nad hladinu, a po chvíli bohorovně prohlásil "tři". A fakt tam byli tři.
diky za recenze mirakula. Podle fotek by tam moje děti byly spokojené. To s tím jedním vchodem a jiným východem je blbý, já už jsem ale asi otrlá. Pamatuju si, že když jsem byla s dětma (tenkrát 2 & 4) před dvěma lety sama v playmobil parku, tak jsem byla lehce na nervy, když syn prvně zmizel. Pak měl každý na ruce náramek s mým číslem. Když jsme byli letos, dostali číslo na ruku a pokyn komukoliv říct, ať mě zavolá, když mě nebudou moct najít. Nebylo to třeba ani jednou, našli jsme se nějak vždycky.
Ten playmobil park bych Pinot Noir doporučila, pobaví se tam dobře i menší děti. Nejlepší je to teda když je hic, je tam spousta vodních atrakcí. Vnitřek, kde se jinak dá hrát se vším, co playmobil nabízí, je teď bohužel kvůli coroně prázdný.
Noje máma prokecla, že pejsek je novej. Myslím, že se budeme stěhovat, po tom, co jsem ji řekla! Nicméně dceři to nějak všechno docvaklo dohromady a po te strastiplne konfrontaci s pravdou ji zřejmě svitlo a za půl dne mi řekla ,,mami, sundej mi tamhletu krabici, já tam mám pejska, toho svýho, toho novýho nechci,,. A pes se objevil v krabici ve skříni, vysoko nad mou hlavou uložené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY