Karja haleluja! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity ten autobus je jiný. Já je měla tak dlouhé, aby si mohli kleknout = mohli viset ven jen horní polovinou těla. V autobuse převrhnutí hrozilo určitě víc.
dzizisketa my jsme ten krtkův svět loni nezvládli a letos právě nevím kvůli těm okolnostem. Škoda, protože podle fotek by se nám tam líbilo.
Karja já to vůbec nechápu, kdo tam toho čokla dal a to nevěděl, že ho hledáte? Nejakej zlomyslnej skřítek synovec? Uff že ho máte :)
Karja teda to je nečekaný závěr, musím uznat. A máma teda
Ale já musím přiznat, že zvlášť u těch děcek často dřív mluvím, než myslím a občas fakt plácnu blbost. Budu na tom muset zapracovat.
Gatita to chápem, tiež mám asi posledné leto pred nástupom do práce a snažím sa ho využiť, aj keď my takto trajdame každý rok, pri mladsom som nečakala ani na koniec šestonedelia
. Ale sama bez samba by som to asi nedala.
MPLee mame ksiry babyono, kupovala jsem je v rosmannovi. Nejdou teda uplne utahnout na nasi zizalu (ted jsem zmerila, ze minimum pres hrudnik je 49cm), ale i tak uz zastavily par padu po hlave z kocaru. Zustala viset vedle nej ![]()

continuity Tak mně dcera visela z kočáru dost často, proto taky měla ty kšíry :o) A kočár se nikdy nepřevrátil. Ale teda nikdy jsem ji v kočárku nenechávala o samotě, protože bez dozoru by ho po chvíli soustředěného úsilí nejspíš převrátit zvládla.
žluťásek No dala ho tam zřejmě sama dcera, když ji sambo z té krabice něco vyndával. A já ji pak dnes ráno taky sundavala a brala si z ní něco, a pejska jsem si teda nevšimla:-D. Ale ji se to tim teda zřejmě nějak se připomnělo, plus ta akce s tou babičkou.
Když jsou teď ty vedra, doporučuju všem s menšími dětmi Vodní dům v Hulicích (u nádrže Švihov).
brrr A nestavis se! Já se tam chystám hrozně dlouho a furt jsem se tam nedostala. Mám to fakt kousek;-)
Karja No jo, ale my jsme tam byli asi před 4 rokama ![]()
brrr Tak to jsme tady nebyli:-D.
Karja No právě. Ostatně nevím proc, ale pořád si myslím, ze bydlíte někde u Pacova a ne u Vlašimi.
brrr No tak příště až budete mít cestu!
Karja no vidíš, mohli jste se jí zeptat hned a ona by vám to řekla. ![]()
Karja no vidíš, mohli jste se jí zeptat hned a ona by vám to řekla. ![]()
continuity No to jsme samozřejmě dělali:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY