Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 12. července 2021 17:46

Syn teda problem nema ani na lzicce, ale do rucicky je to lepsi. Dneska do sebe natlacil karbanatek s bramborem. Sice bordel v dosahu peti metru, ale ta jeho radost. Vsechno ovoce mu tady davam jen tak do ruky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2021 17:54

Jos mladší teď chce jíst jen a pouze sám. Snaha je super, ale třeba polívka nebo rýže je fakt paráda;)

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. července 2021 18:02

Tabea Taky mi dítě nejí kousky. To mám z toho, že jsem jako uvědomělá matka od začátku nic nemixovala a jen mačkala.

Rozjedl se celkem hezky, a jakmile začalo zoubkový trápení, tak začal odmítat kousky v něčem dalším. Ale samostatně si je dá, třeba jako trhaný maso, ovoce do ruky apod. Když bylo nejhůř, tak jsem mu oběd frkla do tý plnitelný kapsičky, ale za to určitě shořím v pekle.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2021 19:05

Len kapsičku na obědy jsem občas použila taky. Syn hrozně dlouho nekousal, takže kousky zvládal jen takové, co šly rovnou spolknout:), takže banán třeba normálně ukusoval, ale maso na kousky ne. Přitom na mačkané jídlo jsem taky přešla docela brzy. Mladší je v jídelních zvycích tak o rok dál než byl starší:)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 12. července 2021 21:37

Tabea a tak já taky nepředpokládám že mu to půjdu namixovat ještě i na maturiťák, ale už je to fakt strašně otravný, pořád mu vařit zvlášť , pořád je to jídlo rozmatlaný, protože jakmile tam zůstane zapomenuty minikousek, tak už pak plive a majdá všechno

711990 Potrefenáhusa u nás neprojdou ani kousky/celé jídlo. Ani na lžičce/vidličce ani do ruky. Jediné nemixované jídlo které je ochotný pozřít je piškot/dětské sušenky a čerstvý rohlík. Pak miluje jablka, okurky a podobně ale to "jí" stylem že ukousne, chvilku honí v puse a rozžvejkaný vyplivne, ukousne, rozžvýká , vyplyvne atd. Jakékoliv jiné jídlo které mu dám odmítá strčit do pusy. Hlavně že venku si tam nacpe každý šutr i vajgl.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 13. července 2021 04:01

Sairon a kolik ze mu je? Tonda mel tu pozvejkam-vyplivnu fazi loni v lete, to je proste soucast ty cesty, no. Ale chapu, ze je to otravny. Uvidis, ze pak ze dne na den zacne jist kusy, jako by to unel odjakziva:))

Online Gatita
8683 příspěvků moje polička 13. července 2021 07:34

711990 pozvejkam vyplivnu mame prave ted:) Maly ma sest zubu a uz nechce mixovane prikrmy, touzi po nasi strave. Uplne vidim, jak by toho chtel pozrit co nejvic, rve si to lacne do pusy, usilovne zvejka, az se mu delaj boule za usima, ale za chvili to z nej cele vyjede. Obcas to ale zacne jist znova, a to se i trochu naji. Jinak mam dojem, ze timhle stylem v poslednich tydnech tak trochu hladovi. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 13. července 2021 09:07

Gatita ja jsem spolihala dost na mliko, ze nejvic energie ma z toho. Protoze jinak jedl jen meloun, presne timhle stylem

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 13. července 2021 10:24

711990 naše ji hodně ochotně holandii, to nezklame nikdy

A testoviny, vrtule, co se dobře drží v ruce, něco vyplive, něco sni. Kombinuju se lzickou 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 13. července 2021 10:25

Jinak já to blw hodně dlouho nechapala, ona to jídlo vůbec nedavala do pusy (jinak sezrala kazdej eklhaft, co někde nasla), dlouho, to až teď kolem toho roku si sama něco vezme a ji, třeba ovoce ji takhle mnohem ochotnejc, když muže sama, jinak o to nestojí 

Offline Kokoska
35140 příspěvků moje polička 13. července 2021 13:10

Nas malej sel vcera poprve do miniskolky, jen neco pres hodinu na zkousku. Chvalili ho, ta dneska do 11. Pry ztropil ostudnou scenu, ale ne pri prichodu. Řval jak tur, ze nechce domu. Zitra to ma i s obedem, doufam, ze nebude po nadseni, jestli mu daji neco od masa.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 13. července 2021 13:13

Já mám takovou radost, otevřela se nám v okolí taková nová ,,atrakce,,. Statek se zvířaty a hřištěm, který býval otevřen jen třeba měsíc ročně a bylo to tam fakt tak pohodove. Ja se normálně rozbrecim:-D. Ani netuší kolik pohody vnesly do jedné rodiny:-D 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 13. července 2021 13:14

Kokoska :-D:-D 

Offline Kokoska
35140 příspěvků moje polička 13. července 2021 13:18

Karja tak ti drzim, at to zase nezavrou! Zvirata a hriste je i u nas oblibena kombinace.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2021 13:18

Kokoska hezké, ať se mu tam líbí i nadále.

Já si teď naopak připadám jak krkavčí matka. Syn chodí na příměstský tábor, je to pokračování té miniškolky, co chodil přes rok (bohužel málo, korona). Ráno řval, že srdce usedalo, ale odpoledne přišel naprosto nadšený. Ovšem dneska ráno ještě větší scéna než včera. Chtěla jsem, aby měl lepší program než jen se mnou, a opravdu má, celé odpoledne mi vyprávěl, co všechno dělali. Ale ty rána jsou hrozná:( Přitom jak v září, tak v prosinci i teď v květnu tam chodil rád, těšil se tam, ale posledních 14 dní v červnu najednou začal ráno brečet.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2021 13:21

Karja to věřím, kvalitní program je potřeba. Já včera koukala na Zruč nad Sázavou, pojedeme okolo na dovolenou. To je taky blízko u vás, ne? Ale je tam tolik věcí, že bychom je za ty tři hodiny, co máme, nedostali do auta. Budeme muset jet extra jen tam;)

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 13. července 2021 13:22

Kokoska Tak beru to, že pak zavřou všechno, tak to bude jedno vid:-D. Ono i když je vše otevřeno, tak toho tady není pro moje společenské děti tolik. Ony musí každej den něco...

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 13. července 2021 13:23

Evaeva Jo to je kousek, tam jezdíme každej týden, mám tam i hodně kamarádek. Tam je to hodně babyfriendly město na naše poměry. Tak asi by to šlo, ale museli byste tre a jen na hřiště a nikam jinam:-D. Nebo do toho vodního domu  se stavit. 

Offline Kokoska
35140 příspěvků moje polička 13. července 2021 13:25

Karja a muze se stat, ze za takovych 10 let budou frflat, proc se maji zase nekam vlacet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2021 13:27

Karja jo, to jsem taky přemýšlela. Ale oni a vodní hrátky, to je klidně na pět hodin:) A ještě je poblíž včelí dům, prostě lokalita na dětskou dovolenou. Spíš ráno v klidu dobalíme a pojedeme až na spaní mladšího, to bude nejmíň konfliktní varianta:)