Mrakoplas jezis to zni straslive, co ti provedli:((
Vše o těhotenství a dětech
Mně bolelo zavádění epidurálu. Což prý nebolí, tvrdili i všichni na sále, ale mě by zajímalo, kolika z nich to zaváděli po víc jak čtyřiadvaceti hodinách hnusných kontrakcí z vyvolávací tablety?! Říct jim tohle jsem teda sílu neměla, vylezlo ze mě akorát že mě to ale kurva bolí.
Ale zas jako bude mít kluk uvedeno místo narození, kde vůbec není porodnice:-D.
to se obavam, ze nebude, kamaradka porodila v autě cestou od rybníka někde kousek za Prahou, sanitka je odvezla na bulovku jako do nejbližší porodnice a místo narozeni má dite psanou bulovku (Prahu 8)
dzizisketa mě víc než celej porod bolelo šití, myslela jsem že vyskočím z okna. A doktor se taky podivoval, že tak moc to bolet nemůže
pak jsem dostala rajskej plyn a všechno upadlo do sladký mlhy a bála jsem se pochovat i syna, že mi vypadne z ruky
dzizisketa počkej, při epidurálu ti do zad píchají celkem tlustou jehlu, ne? Je nějaký důvod, proč by to nemělo bolet? Já teda osobní zkušenost nemám, za to jsem po druhém porodu té paní, co mě šila, sdělila, že poprvé to bolelo mnohem míň, přestože jsem poprvé měla asi třikrát tolik stehů![]()
Potrefenáhusa Já se jí schválně někdy zeptám;-)
Karja zeptej, kamoska si na to stezovala :-)
žluťásek mě druhé šití bolelo nejvíc. A pak ještě druhé zavinování dělohy, po druhé to bolí víc a já ještě dostala nějaký lék, aby to šlo rychleji, protože poprvé jsem hodně krvácela.
Potrefenáhusa a co tam chtěla mít napsaný? Třetí patník za rybníkem?
711990 no ja som tiež nebola úplne najlepšia rodička na svete :)
dzizisketa epidural mi pri prvom ani nedali, lebo anestéziológ len do 16.00 (neviem teda ako riešia akútne operácie).
žluťásek toto s tým šitim čítam často, to ti neumrtvili? Mne hej a necítila som vôbec nič.
Potrefenáhusa Kokoska mě by to taky mrzelo. Tak ona porodí někde v polích a dítě tam má Bulovku jako kde kdo. Ani jí to nebude věřit.
Evaeva mňa zavinovanie bolelo viac pri prvom. A teda malý druhý pôrod, zavinovala sa mi vždy veľmi rýchlo, čo bolo super , estetického hľadiska ale tá bolesť!
Evaeva ja to treba vubec necitila, ale ja sem si myslela, ze to uz zabralo a pritom jsem mela jen tu kanylu a ty anestetika jeste ne
nejsem dobrej vzorek:D
žluťásek protoze oni to neumej poradne umrtvit! Ja mela teda fakt jen dva stehy, ale ta doktorka mi to peclive opichla. Jak jsem byla v euforii, chvalila jsem ji, ze takhle skvele pichnout umrtvovaci injekci neumi ani moje zubarka![]()
Mrakoplas mě to teda umrtvili, ale nějak to nezabralo![]()
711990 já jsem epidurál vůbec nechtěla. Podle mě bych s ním poprvé skončila na císaři. Já má po prvním porodu jizvu dost velkou, ale to šití nebolelo vůbec. Po druhém to byly ty dva stehy a bolelo to hrozně, asi jak jsme byla při smyslech narozdíl od toho prvního, to jsem možná i usnula![]()
Kokoska chtěla bejt originální, bulovku muže mít kazdej ![]()
Šití si nějak nepamatuju, jen tu velkou úlevu, když mi pak konečně ty stehy vypadly nebo co se s nima děje, a mohla jsem si rovně sednout.
Potrefenáhusa njn
Evaeva ja chtela vsechny dostupny drogy hned od zacatku![]()
Potrefenáhusa Karja ono se to pise podle matriky, kde to dite nahlasis ne? Na nemocnici tim padem tolik nezalezi, spis ze to nahlaseni vetsinou zprostredkujou oni.
711990 já právě vůbec. Něco na bolest jsem teda dostala, a pak i ten plyn, ten je teda podle mě na nic
Já teď asi skoro každou tady naštvu, ale já čekala, že to bude horší. Vlastně na to vzpomínám docela ráda, přestože prvního ze mě vlastně vytlačili oni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY