Mohučanka já se o vhodnosti kontroly na očním dozvěděla až při druhém těhotenství
já teda tolik dioptrií nemám.
Vše o těhotenství a dětech
Muslik asi cokoliv co je teď v prodeji
. Já jako matka 2 dětí jsem se např. To o zavřených očích dozvěděla až teď odsud ![]()
JankaM Mi o zavřených očích řekla mamka. Nikdo mi neřekl, že budu zvracet a budu mít něco jako kocovinu.
mirajo ano, ona má taky obě zkušenosti.
brrr O zvracení jsem věděla. A musela vyzkoušet
Podruhé jsem to čekala a ono nic.
Muslik ja bych sledovala na instagramu Michalu Knezkovou a jeji kurz prvni pomoci, ma k zakoupeni i online kurzy, myslim ze budou dobry. Pak bych sledovala Pediatrie s laskou a Dentist for small. Knizku bohuzel zadnou nedoporucim, ale tyhle ucty jsou plny dobrejch, aktualnich informaci. Jeste Simona Lazzari, laktacni poradkyne.
Díváme se na fotky z tábora. A moje dítě vybarvuje a docela pěkně. V životě jsem ho neviděla to jenom zkusit![]()
711990 já ještě doplním vandu schreierovou na instagramu, má i knihy takový uklidnovaci, mne to predporodni vzdělávání vyšlo na 1.lockdown, kdy žádný kurzy nebyly, koupila jsem si od ty vandy sch.on-line....no nikdy jsem ho neviděla...![]()
ale já bych teda Muslik poradila sehnat si porodní asistentku ve vybrany porodnici a probrat to s ni
jo a u doktorky mi poradili si na tu peci sehnat nějakou knihu až do 3 let veku, ať pak nemusím kupovat něco jinyho.
Potrefenáhusa jo vidis, na tu jsem zapomnela! Ma i tu knizku o handlingu deti, to muze bejt sikovny, rozhodne nedoporucuju tu druhou pani, jak ma ty komplikovany polohy na zajicka a nevimcojeste.
Muslik no ja som to mala tiež tak pri prvom a potom som mala veľmi ťažké šestonedelie. Teda ako tu baby pisu, mala som tiež nastudovany len pôrod a nič viac. O kojeni som nemala ani tušenia a potom som doma s plačom pozerala videa na mamila a snažila sa za chodu do toho nejako dostať. A volala som s laktacnou poradkynou každú chvíľu. A o novorodencovi som tiež nič netušila, trvalo mi týždeň, kým mi došlo, že to dieťa plače proste od hladu, že už týždeň sa vlastne nenajedlo.
Ale literatúru veľmi neodporucim, v tom mojom rozpoložení v šestonedeli už som to riešila všade možne za chodu, každopádne odporúčam to radšej urobiť inak ako ja
Moje sestra odesla z predporodniho kurzu pote co pani co to vedla si na prvnim kurzu psala jmena rodicu a kdyz skoncila tak prohlasila "a jejda to tu mame ale neprovdanych maminek" .
711990 kiedronova...no na tu manipulaci než ta kniha jsou mnohem lepší videa nebo si na to někoho sehnat, kdo to ukáže, myslím to ukazujou ale i na těch predporodnich kurzech? Mne zrovna tohle hodně pomohlo, když mi někdo ukázal nějaký triky a mohla jsem si to trochu natrenovat
711990 myslíš Perinbabu? To mě děsně pobavilo, tak ji rikaj v nosicich skupinách ![]()
Já myslím, že tobě k tomu druhému dítěti bohatě stačí zkušenosti od prvního
Moje dva kousky byly jako miminka dokonalé protiklady, co se týče kojení, spaní, pohody, i když jsem si neuměla představit, že se něco takového může stát. Neztrácej naději!
žluťásek
to je dobry!
Potrefenáhusa jo! Furt mi naskakovala akorat Mojzisova nebo Konigsmarkova:D
žluťásek perinbabe jsem se smála hrozne dlouho....
711990 já ty knihy mám, oni ty polohy nejsou zas tak komplikovaný, komplikovaný je ten popis. Ale moc jsem z toho nečerpala, právě proto, že to nebyla zas taková věda
Ty instagramy mě zaujaly, já si ho snad budu muset založit.
Evaeva ja jsem si tu knihu pujcila v knihovne a prisla mi hrozne zastarala no. Ona by to dite nejradsi nechala jen nonstop v perince. Ale na radu z tyhle knizky jsem poridila perovy hnizdo a to byla super investice! Nejdriv jsem teda mela tu jeji specialni perinku, ale straslive smrdela starym perim.
711990 já se priznam, ze mi přijde hrozne divny dat novorozence na tvrdou matraci s holým prosteradlem, tu bezpečnost chápu, to telicko mi na to přišlo strašně nepripraveny - podložit ho tou perovou věcí mi proste přišlo nejlepší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY