Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 18:01

Mohučanka já se o vhodnosti kontroly na očním dozvěděla až při druhém těhotenstvíjá teda tolik dioptrií nemám.

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 15. července 2021 18:03

Muslik asi cokoliv co je teď v prodeji . Já jako matka 2 dětí jsem se např. To o zavřených očích dozvěděla až teď odsud

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 15. července 2021 18:04
Reakce na Evaeva:

Evaeva 

Jinak mě třeba vůbec nenapadlo, že by se po císaři nekrvácelo, ale mamka tvrdí, že po císaři krvácela mnohem míň.

To potvrzuju, vyzkousela jsem oba zpusoby. Oni pri te operaci manualne delohu trochu vycisti, kdyz uz v ni jsou, tak toho pak neni tolik

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 15. července 2021 18:07

JankaM Mi o zavřených očích řekla mamka. Nikdo mi neřekl, že budu zvracet a budu mít něco jako kocovinu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 18:09

mirajo ano, ona má taky obě zkušenosti. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 18:10

brrr O zvracení jsem věděla. A musela vyzkoušetPodruhé jsem to čekala a ono nic.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. července 2021 18:13

Muslik ja bych sledovala na instagramu Michalu Knezkovou a jeji kurz prvni pomoci, ma k zakoupeni i online kurzy, myslim ze budou dobry. Pak bych sledovala Pediatrie s laskou a Dentist for small. Knizku bohuzel zadnou nedoporucim, ale tyhle ucty jsou plny dobrejch, aktualnich informaci. Jeste Simona Lazzari, laktacni poradkyne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 18:13

Díváme se na fotky z tábora. A moje dítě vybarvuje a docela pěkně. V životě jsem ho neviděla to jenom zkusit

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 15. července 2021 18:26

711990 já ještě doplním vandu schreierovou na instagramu, má i knihy takový uklidnovaci, mne to predporodni vzdělávání vyšlo na 1.lockdown, kdy žádný kurzy nebyly, koupila jsem si od ty vandy sch.on-line....no nikdy jsem ho neviděla...

ale já bych teda Muslik poradila sehnat si porodní asistentku ve vybrany porodnici a probrat to s ni 

jo a u doktorky mi poradili si na tu peci sehnat nějakou knihu až do 3 let veku, ať pak nemusím kupovat něco jinyho. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. července 2021 18:33

Potrefenáhusa jo vidis, na tu jsem zapomnela! Ma i tu knizku o handlingu deti, to muze bejt sikovny, rozhodne nedoporucuju tu druhou pani, jak ma ty komplikovany polohy na zajicka a nevimcojeste.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. července 2021 18:35

Muslik no ja som to mala tiež tak pri prvom a potom som mala veľmi ťažké šestonedelie. Teda ako tu baby pisu, mala som tiež nastudovany len pôrod a nič viac. O kojeni som nemala ani tušenia a potom som doma s plačom pozerala videa na mamila a snažila sa za chodu do toho nejako dostať. A volala som s laktacnou poradkynou každú chvíľu. A o novorodencovi som tiež nič netušila, trvalo mi týždeň, kým mi došlo, že to dieťa plače proste od hladu, že už týždeň sa vlastne nenajedlo.

Ale literatúru veľmi neodporucim, v tom mojom rozpoložení v šestonedeli už som to riešila všade možne za chodu, každopádne odporúčam to radšej urobiť inak ako ja 

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 15. července 2021 18:36

Moje sestra odesla z predporodniho kurzu pote co pani co to vedla si na prvnim kurzu psala jmena rodicu a kdyz skoncila tak prohlasila "a jejda to tu mame ale neprovdanych maminek" . 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 15. července 2021 18:59

711990 kiedronova...no na tu manipulaci než ta kniha jsou mnohem lepší videa nebo si na to někoho sehnat, kdo to ukáže, myslím to ukazujou ale i na těch predporodnich kurzech? Mne zrovna tohle hodně pomohlo, když mi někdo ukázal nějaký triky a mohla jsem si to trochu natrenovat

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 15. července 2021 19:05

711990 myslíš Perinbabu? To mě děsně pobavilo, tak ji rikaj v nosicich skupinách

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. července 2021 19:09

DrowRanger 

Já myslím, že tobě k tomu druhému dítěti bohatě stačí zkušenosti od prvního Moje dva kousky byly jako miminka dokonalé protiklady, co se týče kojení, spaní, pohody, i když jsem si neuměla představit, že se něco takového může stát. Neztrácej naději!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. července 2021 19:14

žluťásek to je dobry! 

Potrefenáhusa jo! Furt mi naskakovala akorat Mojzisova nebo Konigsmarkova:D 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 15. července 2021 19:26

žluťásek perinbabe jsem se smála hrozne dlouho....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 19:31

711990 já ty knihy mám, oni ty polohy nejsou zas tak komplikovaný, komplikovaný je ten popis. Ale moc jsem z toho nečerpala, právě proto, že to nebyla zas taková věda

Ty instagramy mě zaujaly, já si ho snad budu muset založit.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. července 2021 19:35

Evaeva ja jsem si tu knihu pujcila v knihovne a prisla mi hrozne zastarala no. Ona by to dite nejradsi nechala jen nonstop v perince. Ale na radu z tyhle knizky jsem poridila perovy hnizdo a to byla super investice! Nejdriv jsem teda mela tu jeji specialni perinku, ale straslive smrdela starym perim. 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 15. července 2021 19:42

711990 já se priznam, ze mi přijde hrozne divny dat novorozence na tvrdou matraci s holým prosteradlem, tu bezpečnost chápu, to telicko mi na to přišlo strašně nepripraveny - podložit ho tou perovou věcí mi proste přišlo nejlepší