Potrefenáhusa jj, s tim souhlasim. Blby je, ze ta Kiedronova radi v tom i kojit a chovat a vozit v kocaru...
Vše o těhotenství a dětech
711990 ja zavinovala jak diva a pak dopadly blbe kycle a vsechny zavinovacky sly...Blbe je, ze clovek az zpetne pochopi, co jeho diteti vyhovovalo. A jak jsem o te pani K. slysela az v nekolika mesicich ditete, tak jsem ani nemela dilema. A pak uplne jiny svet...sousedka ma cast rodiny ve statech a jeji rady jsou strasny. Tam frci choditka treba.
Nikdo mi neřekl, že budu zvracet a budu mít něco jako kocovinu.
... a nikdo mi neřekl, že si tudíž nemám před odjezdem do porodnice dát své oblíbené jídlo! Už je to sice dávno (skoro třicet let
), ale kapustové kabranátky mi spolehlivě přivolají vzpomínku na onu polohu na porodním sále.
Jos ja taky hodne zavinovala, o vlivu na kycle jsem cetla az pak, ze by se mely max stahnout rucicky, ale nohy nechat volne. Dikybohu mel Tonda vse ok. No a ty choditka a spol, to ani nekomentuju. Taky tam frci posazovani do ruznejch sedatek.
Hanka H a to uz jsi tusila, ze brzo pojedes? Mne bylo cely den od rana jako blbe od zaludku, na jidlo ani pomysleni, kluk se narodil az dalsi den nad ranem. Hlad jsem nemela, jen hroznou zizen a samozrejme v prubehu mi napit nedali.
Kokoska No tušila netušila. Měla jsem pár dní po druhém termínu, mami mi v poledne přivezla možná deset kousků karbošů, nesnědla jsem je tedy všechny, přesto bylo večer po jedenácté z čeho brát
. Několik let jsem se nemohla podívat na mleté maso, sotva jsem cítila kapustu, bylo mi všelijak. Teď už je sním, ale hodně hodně v mém žebříčku obliby klesly.
711990 já mám ještě po mě košík na novorozence i s péřovým polštářem, spali v tom, než z něho vyrostli.
Kokoska to nepití si neumím představit, ještě že to už dneska nezakazují. Já u prvního tušila, že by to mohlo být ten den, bylo mi tak zvláštně a najednou mi ubyly síly. Ale stejně jsem si nedobalila tašku
U druhého jsem asi taky musela mít nějaké tušení, protože jsem se brzy ráno vzbudila s tím, že mi praskla voda, což se v porodnici ukázalo jako omyl. Zároveň se ale ukázalo, že už je to pěkně rozjeté, a za dvě hodiny jsem porodila.
brrr to je super, mozno to takto bude aj u nas fungovat. Alebo syn s radostou odcupita k sebe do izby ![]()
Karja toto si prave nie som osta. On doteraz nechape, ze sa svet netoci len okolo neho - prve doeta, prve vnuca, vsetci ho zboznuju. Trebars dnes chcel ist do trampoliny a ja som potrebovala nakrmit psa, tak ho volam sonsebou, ze ideme dat havkovi papat, zatal sa, ze on hude sam v trampoline. Sla som dat psovi jest a uz len pocujem ako tam syn v tej trampoline reve zruteny, kde je maminka
.
DrowRanger naši kluci se taky vzájemně moc nebudí. Když jsme spali v jedné místnosti, běžně nastávaly situace, kdy mladší řval, že se mamka šla podívat, co se děje (trpěl občas na nějakou alergickou rýmu či co) a starší u toho spokojeně zařezával. Vzájemně se budí až ráno. Kdy máš vůbec termín?
DrowRanger ono se to postupem samo nějak vyvrbí, uvidíš. Nejdřív to bylo tak, že mladšího jsem uspavala v ložnici, kde měl postýlku, a se starším čekal muž, pak jsem ho šla douspat k němu do pokoje já. Pak muž často nebyl doma, tak jsem uspavala v jedné posteli, malého u prsa a většího druhou rukou v objetí. Kdyznusnuli, miminko jsem přenesla do postýlky. Pak bylo období, kdy starší vždy v noci přišel do ložnice a lepili se na mě oba, muž byl vykopnut. Nebo vůbec odmítal usnout u sebe. A tak se to střídalo a střídalo, vždy jsem šla cestou nejmenšího odporu. Jo a druhá sekce byla mnohem mnohem lepší, asi už tělo tušilo, do čeho jde, tak jsem to zvládala snáz. Takže kdyby to i u tebe takto skončilo, věř, že to nemusí být hrůza jako poprvé.
DrowRanger Tak vidíš, o to víc potřebuje toho sourozence:-D
Evaeva to nepitie ako kde, mne nedovolili piť v našej pôrodnici ešte pred troma rokmi. No veľmi dúfam, že sa to už zmenilo
betsey fakt jo
vždyť já poprvé byla na porodním sále asi 10 hodin, to přece nejde tak dlouho nepít.
betsey Jj, já přesvědčovala tak doktora, že potřebuju cocacolu, až mi dovolil se napít, ačkoliv se mu to nelíbilo a za pět minut jsem to tam poblila. Jestli budu kdy potřetí rodit, držím hubu a krok:-D.
Karja já pila ještě v té poslední fázi, ne moc a jen vodu, ale po každé kontrakci. Muž dělal číšníka, prakticky.
Evaeva No já přijela v té poslední fázi:-D. Já byla hrozná rodička, hrozná, chudák doktor.
Karja
u mě poprvé ta poslední fáze trvala dvě hodiny
Evaeva no ja som noc predtým prezvracala a v nemocnici som bola pred pôrodom zhruba 7 hodín. Pre mňa nemysliteľné toľko nepiť, ja som z tých bláznov, čo nosia so sebou vodu všade a mam problém bez vody vydržať aj dve hodiny, takže som to úplne nedodržiava la. Po malych duskoch som si sem tam čistej vody chlipla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY