brrr Treba byla ve vode jen po kolena nebo pak na pohotovosti na gynde! A photoshop leccos vyretesuje,
Vše o těhotenství a dětech
Dík, trochu jsem se uklidnila. Nejvíc se bojím, že si mě na poslední týdny chtějí položit na rizikový a pak vyvolat. No, budu miimno přemlouvat, aby vylezlo trochu dřív ![]()
Jinak se začínám ve vlastním těle cejtit dost nepohodlně. Břicho mám hezký malý roztomilý, ale pocit to není vůbec tak pěknej, jak bych myslela. Nejvíc mám problém, že mě tlačí kolem solaru a nějak nevím, co s tím. Neviděl jste někdo takové ty prodlužováky na podprsenku? Zvětšovadlo obvodu? Nějak nevím, kam pro to zajít, chci jít na jisto a ne to shánět po celé Pze.
Dík, trochu jsem se uklidnila. Nejvíc se bojím, že si mě na poslední týdny chtějí položit na rizikový a pak vyvolat. No, budu miimno přemlouvat, aby vylezlo trochu dřív
Jinak se začínám ve vlastním těle cejtit dost nepohodlně. Břicho mám hezký malý roztomilý, ale pocit to není vůbec tak pěknej, jak bych myslela. Nejvíc mám problém, že mě tlačí kolem solaru a nějak nevím, co s tím. Neviděl jste někdo takové ty prodlužováky na podprsenku? Zvětšovadlo obvodu? Nějak nevím, kam pro to zajít, chci jít na jisto a ne to shánět po celé Pze.
Prodlužovadlo koupíš v každém specializovaném obchodě na podprsenky, za sebe můžu doporučit Caresse (mají tam fakt super prodavačky). Můžeš se tam pak rovnou kouknout na podprsenky na kojení ![]()
Karja @dynda @Pinot Noir Tady je fotka, podle břicha to vypadá, že fakt porodila
brrr no, tak asi tampon a neřeší, však jako menstruace, ne?
MaeGandal No, já nějak žiju v představě, že tampony po porodu nee, ale je to zřejmě jediné vysvětlení.
brrr no, já taky, ale bůhví jak je to v Americe. Jiný kraj, jiný mrav
MP Meri majú to v H & M, aspoň v internetovom obchode určite, ink kľudne do hocakého obchodu s rpádlom - ale tu pozor, ja som si kúpila predlžováky a nepasovali mi na moje podprsenky :D
brrr A jeste ji zbyly z toho porodu nejake obvazy!!
MP Meri Predlzovaky som kupila v beznej galanterii.
Si tu opět trochu odložím.
Jak jsem tady kdysi psala, že syn měl problém zvyknout si na školku. Tak to už je naštěstí dobré a hezky se adaptoval a chodí tam rád. Zato my rodiče jsme na black listu. Jsme oba dva v soukromí dost roztržití a jak se navíc teď my dospělí vidíme tak dvě hodiny denně, tak si leckdy zapomeneme předat důležité provozní informace. K tomu všemu syna často vyzvedává někdo jiný (babička, děceček, druhá babička), podle toho, kdo to dá dřív. Jak to při vší té nepravidelnosti občas zapomenu komunikovat, tak vznikají různá nedorozumění. Dnes jsme třeba nahlásili, že syn půjde domů až po spaní a pak tam ve dvanáct nula nula zvonila babička a dožadovala se pracně uspaného vnuka. Minulý týden to bylo zas naopak. Syna ráno vypravuje manžel a jde cestou nejmenšího odporu, takže mu nechává volnou ruku při oblékání a velkoryse přehlíží nachystanou hromádku přiměřeného oblečení. Syn chodí den co den v oblíbeném (z koše se špinavým prádlem vytaženém) teplém triku s dinosaurem a zateplených zimních kalhotách (ve třiceti stupních!) Domů chodí v letním oblečení vypůjčeném od jiných dětí....Už se fakt stydím. Včera nám řekli něco o zdražení školkovného, tak si říkám, jestli tu přirážku nemáme jenom my. Ani bych se teda nedivila.Prosím, řekněte mi někdo, že to máte také tak...
Gatita ta roztrzitost chce zlepšit, učitelky mají i tak dost práce. Jinak jsou asi vsimave, protože těm našim bylo fuk, ze syn trvá na teple mikine i v pretopene třídě při cvičení. Taky rodiče jsou hodni, když si můžete půjčovat jejich oblečení. Ja to vidím docela ok.
Gatita Pravá superzena by si nikdy nezapomněla vyhladit ve Photoshopu i čelo!
Stará Stanová Kůže Si to právě uvědomuji, že mají co dělat i bez takových mimoňů jako jsme my.
Už jsem si klepala na rameno, jak nám to hezky šlape, a teď taková zjištění. Musím tam příště vzít bonboniéru.
Gatita Ráno vodím do jeslí výhradně já, tak to mám pod kontrolou. Ale vyzvedávají občas prarodiče a už přišel domů v cizích botičkách :) Samozřejmě o mnoho větších, takže to druhé nebožátko si ani nemohlo půjčit ty jeho na cestu domů. Pořád tam má málo oblečení, protože špinavé z pískoviště, počurané a jinak znehodnocené mu převlíknou, ale já samozřejmě příště zapomenu přinést čisté. Nebo donesu trika s dlouhým rukávem a tepláky a následující den začnou tropy. Zato mikiny a čepice se nám tam hromadí. A že další den přijde, hlásím esemeskou vždycky kolem půlnoci nebo až v ten den ráno a doufám, že mu ještě stihnou zajistit jídlo.
Gatita klid, jestli vám to nějak nevycitaji, protože je jim jasne, ze to je někdy těžké, je vše v pořádku. Takových už videly. ![]()
Stará Stanová Kůže ale tak treba vycitaji.jenze jedna babicka je napul hlucha,druha zapometliva,manzel se tak soustredi na "predavku" ditete,ze pochybuji,ze by nejakou vycitku zaregistroval.a ja se asi tvarim tak,ze radsi nic nerikaji.
Sweet Potato Máme vyrobenou z ikeáckých schůdků, navrch doma dělaná ohrádka z latí z OBI ;)
Pinot Noir Prcek taky rád leze na židli a pak letí, tohle je fakt super. Samozřejmě že bysme se bez toho obešli, ale je to fakt super zlepšovák.
Teda, ta fakt rodila, závidím všechno, postavu i že je pár dní po porodu takhle v kondici. Detaily asi nechci znát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.