Karja no to jsem nezkoušela, ale předpokládám že taky ne. bych to nejdřív zkusila než koupím:P (jestli ji teda nemá ještě nepoužitou)
Vše o těhotenství a dětech
Karja Mě odsávat taky nikdy nešlo, ani elektrickou. Podle mě, když to nejde normální, nepůjde to ani elektrickou. Doktorka mi pak řekla, ať se na to vyprdnu, že si akorát zničim prsa.
Lamicka Ano ano, to polohovani je dulezite, ale ja mam fakt dost maly prsa a jako nejde to nastelovat vsema smerama. Ale uz jsem si dala ibalgin a to je teda lepsi nez paralen, vypotila jsem asi dva litry a to mi pomohlo, taky dobry, ze me to chytlo, kdyz uz nejsem sama doma;-). Tak dik vsem, tu odsavacku si teda koupim, ja jako tou manualni neco malo odsaju, ale je to drina a ne uplne do lrazdba samozrejme.
Gatita my měli v jeslích deníček - sešit, který putoval s dítětem tam a zpět. Jako miminu tam psali kolik vypilo, potom co mělo za příkrmy. Později věci typu "dochází plínky". Třeba by vám to na některé věci pomohlo. Ale i tak se nám stalo, že mi dítě vraceli v triku a plíně, páč tepláky došly ![]()
Mám poporodní akutní zánět štítné žlázy! ![]()
![]()
![]()
(Další nemoc, o které jsem v životě neslyšela
)
Mohučanka Uf, jak se to projevuje?
Karja Odsávačku jsem měla od Aventu elektrickou, jela jsem s ní 9 měsíců, bez ní bych to vůbec nedala. Můžu jen doporučit.
Pinot Noir Zpočátku jako bolest v krku, kterou nejde vyléčit klasickými domácími metodami...pak únava, pak mě začal bolet krk vepředu, docela dost, vystřelovalo to az do čelisti, tak jsem šla k doktorovi a podle krevních testů se přišlo na zánět a zešílenou štítnou žlázu. Bývá i teplota, ale tu já nemám skoro nikdy.
Vtipný je, že endokrinologové mají hodně plno, takže i když člověk nemůže polykat, v noci spát kvůli bolesti a ve dne padá únavou, tak nabízeli nejbližší termín v říjnu. Nakonec můj praktik někoho ukecal, nikdo jiný prý ty prášky poprvé předepsat nemůže.
Karja Ja měla elektrickou od medely a super.
Mohučanka Eee, to je desny, lituju te, at je ti brzo lip.tina Jo, tak tu nakonec mam taky a jede to. Spis doufak, ze si to brzo sedne a nebudu to mit temer vubec. Ja totiz nepozna ani ten nabeh, to je najednou z niceho nic bolest a do.hodiny teplota. Ale dobra odsvacka hodne pomuze, stejne jsem ji potrebovala, pojedu na pul den k lekari a malou tam s sebou harcovat nechci.
Mohučanka No to je teda masakr. O tom slyším poprvé. Tak aspoň už se ale přišlo na to, co to je. Ať jsi brzo fit!
O tom jsem nikdy neslyšela, ale je určitě dobrý to vědět. A jakou spojitost to má s porodem? Třeba se to stává jen nějakou dobu od porodu?
Tak jsem se skvrnetem vyrazila do chorvatska. Z ovy celych 9 hodin, i se trema pauzama na protahnuti, tankovani atd. Skvrne je z more nadsene ( ovsem netvrdim ze by nebyla stejne nadsena treba z bazenu doma na zahrade:D ) kemp je bozi. Konec hlaseni z dovolene.
Mohučanka Není to způsobeno nedostatkem jodu v důsledku kojení? Předepisují se v CR tablety s jodem do ukončení kojení?
Mohučanka fu...no prajem skoré uzdravenie! A tuším s endokrinológmi je to všade rovnaká bieda.
Užijte si to a ne že tam budeš prasit s jídlem!
dynda :D mam sebou same nezavadne a osvedcene potraviny jak pro sebe tak pro mimino...
Mohučanka Endokrinologie je bohužel moc žádaný obor a pracuje v něm málo lékařů. Snad se to vyřeší dříve než v říjnu. To je děs, že ani s akutním problémem nevezmou brzy.
DrowRanger Nejedla som cerstvy chlieb (to mi nevadilo, mam radsej pecivo) a strukoviny. Kavu som nikdy nepila a nepijem, pocas kojenia som pila meltu s mliekom. A jedla som vela maku, ako zdroj vapnika. Makovniky, mnam :-)
rasaNori
Užijte si to a ne že tam budeš prasit s jídlem!
Co je na chorvatský kuchyni prasáckýho?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.