Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 12. července 2018 23:12

žluťásek Jo, my už to bez toho zvládneme, je to už mazák :) Ale zdá se mi to jako fajn věc.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. července 2018 23:14

žluťásek 

My jsme taky v židličkovém období, ale já už nechci další krám do domu. Fajt je, že ty schůdky z Ikea půjdou kdyžtak spálit.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 12. července 2018 23:40

dynda pche, to pak prodáš během pár minut. Jako fakt. Dlouho jsem vyhlížela bazarovou, ale vždy byly hned pryč

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 13. července 2018 00:36

Mam zase ten zkurvenej zanet prsu, ta pani z fotky, superzens, urcite ani nezna, co to je!!!!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. července 2018 08:03

DrowRanger v HMku jsem byla vcera, ale prodluzovaky jsem nenasla  zkusim to dneska v jiny prodejne. 

A666 Dik za tip na to Caresse, ale. .. To bych musela asi misto parfumanie jit vydelavat nebo co, abych si ji tam mohla koupit 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. července 2018 08:03

duplicitni prispevek

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. července 2018 08:05

MP Meri skús sa asi rovno opýtať, ja som ich objednávala online s inými vecami, ale u nás  v H & M nemajú takmer nič...

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 13. července 2018 08:08

MP Meri kupte v Lindexe, tam to majú za pár šupov, treba dat pozor či su na 2 háčky alebo 3-podla podprsenky

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 13. července 2018 08:40

Gatita S tím oblečením by asi šlo něco udělat celkem snadno - do školky někdy chodíš, tak tam naskladni jako zálohu 3x tričko s krátkým, 3x s dlouhým, 3x tepláky atd, aby to do tvé příští návštěvy vydrželo a nemusela ses spoléhat na babičky a manžela. A dát si upozornění do mobilu, ať na to nezapomínáš.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. července 2018 08:46

MP Meri Mám doma černý jednoháčkový, bílý a béžový dvojháčkový. Stále jsem se neodhodlala je vyhodit, protože mi k ničemu nejsou, takže pokud by byl zájem, ráda daruji, klidně i poštou, je to malinké.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 13. července 2018 09:01
Reakce na MP Meri:

DrowRanger v HMku jsem byla vcera, ale prodluzovaky jsem nenasla  zkusim to dneska v jiny prodejne. 

A666 Dik za tip na to Caresse, ale. .. To bych musela asi misto parfumanie jit vydelavat nebo co, abych si ji tam mohla koupit 

​Zase tak extrémní jako La Chaton to není Já mám na běžné nošení podprsenky jen odtamtud, protože moji velikost bohužel běžně moc nevedou...... Ale je fakt, že v kojících podprsenkách je ten výběr veliksotí větší, takže když jsem sháněla obyč bavlněné podprsenky bez kostic na doma, skončila jsem u kojících byť je nepotřebuju

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 13. července 2018 09:08

Karja a není to jen retence? Hodně mě to trápilo, ze začátku kojení jsem to měla pořád. Hodně mlíka a někde něco ucpaného. Vžycky mi vylítla teplota nad 38. Pomáhalo pořádně odsávat a jednu tabletu Ibalginu (dvoustovka). Občas se mi to udělalo ještě i po roce kojení. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. července 2018 09:14

MP Meri 

V nejhorším bych zaimprovizovala, ustříhala konce ze starý podprsenky a přišila na jinou, nějak DIY. Úplně živě si to umím představit, jak se mi nechce do obchodu jenom kvůli takový drobnosti. Já už jsem ke konci těhotenství nosila pružný podrsenky na kojení, obvod už byl jasnej a objem už se pak zas tak moc nezměnil. Až pak po měsících jsem kupovala zase menší.

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 13. července 2018 09:22

bram Asi jo, uz se v tom nevyznam, mam ale I docela velkou trhlinku, takze nejaka infekce se tam mohla dost, beru ted paralen a doufam, ze se to do vecera upravi. Ja jsem nedavno dobrala atb, tak asi jak to prestalo ucibkovat, tak se to znovu objevilo. Ale celou noc jsem nespala teda, ditko taky pochopitelne moc nespi, je to opruz.No kazdej ma neco.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 13. července 2018 09:27

Karja zkus chvíli kojit jen z jednoho prsu, to druhé nech třeba půlden odpočívat a jen z něj odsávej do úlevy. Na trhlinku jsou super Medela hydrogelové polštářky, učiněnej zázrak. Mají běžně v lékárnách. Jsou hodně drahé, ale taky velké, tak se dají rozstříhnout na dva nebo čtyři kusy podle potřeby. A pak dej tvarohový obklad. Začátky jsou krušné, ale brzo se to srovná. :)

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 13. července 2018 09:33

Stará Stanová Kůže ale jo,zas tak neprakticka taky nejsem;) ted se to ale zkratka nejak seslo,ze to nevyslo a vsechny prohresky se vylouply s tesnem sledu:)

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 13. července 2018 09:45

Karja paralen ne, ibalgin. je protizánětlivý.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. července 2018 10:04

Karja 

No nic moc koukám, tohle člověk vždycky musí řešit v pátek s vyhlídkou pohotovosti o víkendu. Ať se to povede rozehnat, mně teda zas na tohle říkala doktorka kojit, kojit, kojit, ať jde to mlíko ven, před kojením nahřát, mezi kojením chladit a tvarohovat. Chodila jsem spát s chladivým gelovým polštářkem na hrudi.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. července 2018 10:05

Dokelu, ešte aj kojenie je maturita čo tak čítam, že ja som sa na to dieťa dala nahovoriť 

Celkom by ma inak zaujímalo, ako ste sa stravovali popri kojení? Všetci ma strašia, že keď porodím, už budem pomaly len na suchom chlebe a vode (niežeby teraz so mala dáky pestrý jedálniček vďaka páleniu záhy točím asi 10 druhov potravín dokola...), na ovocie a zeleninu sa už ani nepozriem a pod. Čo som prebehla niektoré články, tak to až tak biedne nevidím, tak teraz neviem?

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 13. července 2018 10:14

DrowRanger Moje doktorka I LP razi, ze se muze vsechno krom toho, co te samotnou nadyma. Takze nejake hodne nadymave ovoce, kynute, certve pecivo, lusteniny. Zbytek si muzu dat, ale rika, ze rajce si mam treba nakrajet k obedu jako oblohu jedno, ne sezrat odpoledne ctyri. Ze zelenina a ovoce musi jist, jinak to neukojim. Piti asi v pohode, tuhle mi rikala, at si dam pivko na lepsi naladu;-).