Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:20

Rhaenys já měla oba kluky hlavou nahoru až konce, takže pod žebry jsem měla jejich hlavu - to největší a nejtvrdší z celého mimina. Plus nikdy nikam nesklesli. Takže z mé zkušenosti - žebra bolí, dokud nevylezou ven!

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:26

Candance jako myslis, jak se projevuje u nas?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2021 13:26

dzizisketa já vždycky chtěla děti brzy po sobě, dva roky maximálně. No a mám, co jsem chtěla:)

Ono záleží na modelu, oba synové spali vždycky dobře, ten první výborně. Od roka se budil jednou, od 15m vůbec. I jako novorozenec se budil maximálně třikrát za noc. První dva roky mateřské jsem byla odpočatá jako dlouho ne:) Pro mě jsou tři roky fakt maximální odestup, pak už by se mi nechtělo přijít o to pohodlí.

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:26

Candance Tráva si myslím spíš hodně uvolňuje, já potřebuji energii, trochu rychlosti, dobrou náladu! Uvařit bych umělá možná tak nějake houby. Mně z toho prostě furt vychází kokain, ale na to nemám! 

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:27

Pinot Noir Synek má hlavičku dolů už dlouho, ale stejně to hrozně bolí . To by mě nenapadlo, že to nejhorší v těhotenství bude úděsná bolest žeber

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2021 13:29

Rhaenys no, já tě nepotěším, mě bolely do konce. Ne teda tolik jako tebe, ale bolely. Já měla velké dítě a sama jsem malá s krátkým tělem, takže chudák ani nemělo kam klesnout.

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:29

Evaeva Já jsem nikdy nepřemýšlela o tom, kolik chci děti ani s jakým rozestupem. Fakt nikdy. Jakoby jsem věděla, že nějaký jednou chci, pak si řekla, že to třeba zkusim....No nevím asi tenhle pasivni přístup nemůžu úplně doporučit:-D 

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:30

Karja Není tráva jako tráva

Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:30

Karja na vsich se pry hodne vari pernik a neni drahej;-)

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:31

Rhaenys Tak třeba se jen roztahují a pak to povoli. Třeba je to stejné jako s kyclema/pánvi nebo co to bolíva;-). Jako mně se žebra fakt hodně roztáhla, takže na tom něco musí být;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2021 13:32

Rhaenys dobrá zpráva je, že podruhé už je to mnohem lepší. Špatná, že pak budeš potřebovat podprsenky s větším obvodem. Alespoň mě se zatím zpátky žebra nevrátila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2021 13:35

Karja já jsem v tomhle asi trochu divná, já to věděla vždycky, minimálně dvě děti a maximálně dva roky po sobě. A kupodivu jsem to nikdy nepřehodnotila:) My teda mezi dětmi, a koneckonců i teď, zaujali taky pasivní postoj, takže ten rozestup klidně mohl být menší:)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:37

Rhaenys zkoušela jsi fyzioterapii? I když nebudou moci třeba odstranit problém tak aspoň pomůžou od bolesti já v druhém těhotenství chodila poslední měsíc celá zatejpovaná jinak bych se asi rozpadla 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:45

Rhaenys mňa tiež boleli ale len na pravej strane, jedine kedy sa to dalo vydržať bolo postojačky. V aute to bolo peklo. A mala som to tak asi od šiesteho mesiaca. A to mám trup dlhý a deti boli malé. Koľko máš ešte do pôrodu? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2021 13:49

Mrakoplas přesně. Nakonec mi přišlo, že nejlepší byla rychlá chůze:) Ještě celkem šlo ležet.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:50

Mrakoplas Termín mám za 4 týdny.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:51

Rhaenys tak sa obávam, že to prejde fakt až po pôrode. Ale už to máš za chvíľu

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:59

Mrakoplas Taky se obávám, že ano. U fyzio jsem byla, mám i pás, ale není mi příjemné ho nosit a subjektivně mi nepomáhá. Co to trochu zmírňuje, je vázání břicha do šátku. No, jsem prostě malá a úzká, přibrala jsem 10 kilo, většina je v břiše, asi je to prostě zátěž, no. Už to snad nebude trvat dlouho. Vím, že se pak taky nevyspím, a bude mě asi zase bolet něco jiného, ale alespoň budu moci (snad) ležet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2021 14:02

Rhaenys jestli máš chuť a čas, tak ti doporučuju zajít do bazénu. Ve vodě se sníží zátěž toho břicha a aspoň chvíli tě nebude nic bolet.

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 26. července 2021 14:11

Rhaenys Taky jsem chtěla doporučit fyzioterapii, ale koukám, že jsi byla. Já na ni nedám dopustit, v těhotenství mi pomohli s nejedním problémem, mě ke konci bolelo už i dýchat.

Ale po porodu všechny tyhle hrůzy hned přejdou.A konečně se dá ležet na břiše, i když třeba jenom chvíli. Měla jsem taky navrch jen málo hmotnosti a i břicho malý, takže se dítě roztahovalo do žeber a stydký spony apod., auau.