Myrtila to kontaktní spaní se zlepsi, u nás to bylo fakt někdy kolem toho 9.-10.mes., do ty doby se taky rychle budila.
dzizisketa dekuju, máme slíbený kibi od žluťásků.
Myrtila to kontaktní spaní se zlepsi, u nás to bylo fakt někdy kolem toho 9.-10.mes., do ty doby se taky rychle budila.
dzizisketa dekuju, máme slíbený kibi od žluťásků.
MP Meri jsem fakt zvedava, jak pohodovy bude druhy kus. Uz se tesim
Podruhé to všechno rychleji uběhne, není moc čas se v čemkoliv pitvat ![]()
Pinot Noir MP Meri A cim narocnejsi dite, tim to utika rychleji ![]()
Tiež to tu už čítam s milosrdnou hmlou v pamäti, a to máme kontaktné spanie stále
ale v noci už niekedy môžem byť aj mimo posteľ, už som predminulý týždeň pozerala aj Zámenu manželiek!
MP Meri Neboj, já ti kdyžtak něco seženu na nervy;-)
MP Meri jojo, taky jsem byla poněkud v šoku, když jsem si uvědomila, že k novorozenci se vlastně musí vstávat i v noci
hlavně jsem teda zjistila, že jsem tomu odvykla. Ale naskočila jsem do toho rychle, jak jsou jen dva roky od sebe. Mít je s větším rozdílem, je ten šok větší.
Mít děti dva roky po sobě, tak nespím několik let v kuse, to by mě zabilo. Vždyť Rosťa začal spát celou noc přesně ve dvou letech. Takže já jsem ráda, že budeme mít nějaký odstup a aspoň chvíli bych se prospat mohla.
Moment moment, od myšlenky "možná" k realizaci je (doufám) trochu delší cesta, takže se zase raději uklidnime
(stejně je mazec, jak je paměť milosrdna)
MP Meri No ale tobě by to vyšlo dobře, popřemýšlej nad tím, možné období vzdoru by sis prožila v těhotenství.....no vidím pak už jen sama pozitiva a výhody:-D:-D.
Karja a máš něco? Alkohol nemůžu kvůli lékům (možná je to dobře), sladký bych měla začít omezovat kvůli váze, tak přemýšlím čím to nahradím ![]()
Sairon tak dalsi leky ne?
Jako nas druhy bude mit za par dni 7 a teda uteklo to fakt rychle. Na mnoho veci (vstavani, uspavani) co tu ctu, uz si ani nevzpominam. A je to super vek, deti 10 a 7 jsou nasi partaci, spolu si taky dost vyhraji, my je jeste bavime
nejlepsi obdobi.
Lamicka u nas desitce zacina asi (urcite) puberta
MP Meri no u nás to od myšlenky k realizaci trvalo přesně jeden měsíc ![]()
continuity u nas minus dva roky (kdyz jsem zacala uvazovat o druhem, ze by za dva roky mozna, bylo uz pozde)
Sairon Nemam, já si pořád myslím, že by byly dobre nějaké drogy,jentak občas když je blbej den, ale asi by to lezlo dost do peněz:-D
Candance To u nas taky, ale i tak je to porad dobry. Nerikam, ze to byva vzdycky zalite sluncem, on i mladsi umi, je desnej vztekloun :) ale je to i tak super obdobi. hlavne jsem tim chtela rict, ze to fakt utece a clovek toho plno zapomene. No konec rozneznovaciho okynka nebo se zase servou o 1 konkretni ctyrlistek (asi z 50 co doma mame). ![]()
Přestanou mě bolet ta žebra, když mimino klesne trochu dolů? Normálně to bolí tak, že bych někdy brečela
. Nemůžu bezbolestně nic, sedět, ležet, nic, bolí to nonstop, hrozně.
Karja tak si neco vypestuj nebo uvar
a budes dusit gulas, hod vedle do hrnce i neco lepsiho
Lamicka u nas tak stridave..
Chtelo by to vic pubertalnich zazitku, at se ujistim, ze jsme v norme
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.