Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:08

Gatita Podle mě bugaboo docela kvalitní je, ale odražovala mě ta malá kolečka se spoustou výstupků, na kterých se uchytává bordel, do terénu nevhodné. Na a ty s velkými kolečky nebyly hezké.

A taky bych se s pindulínovským bugaboo finálně společensky znemožnila před kamarádkami kavárenskými intelektuálkami, které přísahají na 10 let staré kočáry po starších sestrách a sestřenicích, často obojí dohromady. (ty rozhrkaný upadávající kolečka se jim sice každých 5 metrů zaryjí do mezery v chodníku, ale to je ještě doooobrýýýý )

1333 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:14

Toužila jsem po tomhle kočárku, ale pak zvítězil hlas rozumu, že tohle má malý přední kolečka, no...

tak možná příště.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:22

Bugaboo se mi líbí, nepochopila jsem ale kočáry totohle typu. Tak malilinké sezení, že se tam stěží vejde půlroční dítě.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:22

Stará Stanová Kůže jezis presne - mje sestrenice presne takovej mela...uplne jsem se stydela kdykoliv jsem v tom hlidala jeji deti....poblitej X generacema, tezkej jak krava a ve finale mi z toho jedno z deti vyjelo spodem pri vystupovani z tramvaje:D:D:D Bugaboo je idealni pro maly lidi jako jsem ja. Vetsinu kocaru tlacim tak, ze mam ruce pomalu pod bradou.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:31

žluťásek to ma vlozku pro nejmensi, ktera jde vyndat

1333 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:31

žluťásek hlavně je to strašně ošklivý.... čímž se to pro mě diskvalifikuje zcela. :) (možná je to praktický pro vysoký lidi, hádám, ale dost možná je to spíš znamení společenského stavu - aspoň u nás to vozili takové ty  podnikatelské manželky)

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:48

Mně se vždycky strašně líbily ty jakože vintage...

ale nikdy se to nesetkalo s porozuměním - všichni si pořídili kočárky jak pro mimozemšťana 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:48

Stará Stanová Kůže  ja jsem se prave povazovala za desne cool a nad veci,prece nebudu travit hodiny resersi nejlepsiho kocaru a davat tricet tisic za bloggerske vozitko,ze. Navic jsem razila minimalizmus,tak me blazila predstava,ze zrecykluji kamaradcin kocar po 4 detech.zkratka vyzva:)Nakonec jsem teda mela kocar sice velmi kvalitni,ale tak strasne stary,ze z nej obcas nekde neco upadlo (nastesti ne dite) a dokonce i muj manzel,ktery neni nijak materialne zamereny,se zlobil,ze to nemame zapotrebi.ale je fakt,ze to bylo jen na par mesicu,tak mi to neprislo nerozumne. Byla to Inglesina a byl to opravdu kocar s vydrzi,dalo se do jakehokoli terenu,i do snehu.vypadal ale desne.

1333 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:51

barbucha Tak si to kup, na venčení, ne? Dokud jsou pidi, možná by se tam vlezli oba.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:53

Stará Stanová Kůže do Liberty se vesly dve deti s prehledem i kdyz jednomu byly dva roky:-) navic byla plne omyvatelna

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:55

Stará Stanová Kůže 

Už asi nevlezli, Oliver je mamut... proti sestře je fakt skoro dvojnásobnej. Tak počkám na pravnoučata - třeba bude mít zřítelnice víc rozumu (t.j. poslechne babičku) 

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 16. července 2018 15:01

barbucha Přesně tenhle jsme měli.

Online Karja
44726 příspěvků moje polička 16. července 2018 18:35

barbucha Pro mimozemstana, to jsou ty na kuri nozce?Gatita Ja priste rodim chodicii dite nebo si platim kojnou, ale mam spis pocit, ze si porizeni jine maminky by pro ty dva bylo jednodussi.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 16. července 2018 19:08

Já o bugaboo teda vážně uvažuju, hlavně teda z důvodu toho, že mám možnost ho mít za hodně dobrou cenu po jednom děcku. Že je pindulínovskej jsem nějak nevěděla, svět mimin mi byl doteďka ukradenej. Ale zatím si nějak nedovadu představit, jak se do tý korby jako proboha budu nahejbat, je to fakt nízko a to mám 170 cm, takže čistej průměr bych řekla. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 16. července 2018 19:10

Karja Kočárek pro mimozemšťana je rozhodně tohle, spatřeno živě v centru Phy, bez té růžové teda, jen okřídlený ... v ceně ojetýho auta, no nekup to. 

1333 příspěvků moje polička 16. července 2018 19:35

MP Meri U kočárků jsem nikdy neposuzovala, jak moc se budu nahýbat, to je podle mě celkem fuk, ale jestli je dostatečně vysoké madlo (mám 180). Nízké těžiště je spíš výhoda, kočárek se tak snadno nepřevrhne. Měla jsem takový (Quinny Buzz tříkolečko), u kterého stačilo na madlo zavěsit tašku s běžnou náplní a už se to chtělo překlápět. No a moje dvě děti měly každý svůj nový kočár, protože ten první byl i po pouhém jednom děcku na odpis... (nedotažitelné klouby - už na doraz, celková vyviklanost a uvolněnost, šmajdavost, neopravitelné) Jestli má takhle rychlé opotřebení i Cameleon, nevím, ale dala bych si na to pozor. No a zase, od Cameleona mě odradily i ty přední kolečka, jak ukazuješ. To je spíš kočárek do města s rovnými chodníky nebo do nákupáků.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 16. července 2018 19:38

To naše mládě se chová jak vyvrhel utrženej z řetězu, ale je to děsná cíťa. Pravidelně brečí u Krtka a pandy, když máma kočka najde koťátko a odcházejí spolu domů, a když je papírový drak "vyléčen" a odlétá pryč 

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 16. července 2018 19:38

Karja 

Na kuří nožce to naštěstí není, ale má to x funkcí a poloh a způsobu ovládání a divím se, že to ještě nejezdí samo. A já ty moderní dyzajny a pidikolečka nemusím... (značku teda nevím)

Online Karja
44726 příspěvků moje polička 16. července 2018 19:53

barbucha Tak oni maji vlastne ten pro dvojcatka, tak ty jsou nektere dost vymakane!