Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. července 2018 23:21

DrowRanger my jsme právě do terénu dávali do kočárku péřový polštář. Do něj jsem udělala rukou takové korýtko a do korýtka uložila dítě. Ale jezdili jsme spíš po hrbolatém (kořeny, kameny) než z kopce do kopce. Ostatně i přejezd Staroměstského náměstí v Praze je vpodstatě jízda terénem 

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 15. července 2018 23:32

To mi připomnělo, jak jsem poprvé vyvezla dvojčata v kočárku... a mladý pán, takto můj syn a otec zmíněných, skákal dva metry vysoko, když se mi při přizvednutí kočáru na nájezdu na obrubník kapku sesunuli... 

Offline brrr
12346 příspěvků moje polička 15. července 2018 23:51

DrowRanger My jsme táhli kočár i nahoru sjezdovkou a dítko se možná trochu hlo, ale zřejmě ne nějak zásadně, protože si to vůbec nepamatuju (a vlastně by mě to ani nenapadlo řešit).

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 16. července 2018 03:31

Pinot Noir Ja ty kocarky bugaboo, uz dlouho nechapu, na co jsou, jak je to nizky... Jestli se v tom jeste vyklapi dite, tak to je vyrizeny uplne.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 16. července 2018 06:42

Karja myslim,ze jejich hlavni prednost spociva v tom,ze kdyz jsou zaparkovany vedle kavarenskeho stolku,tak se do nich dosahne akorat,aniz by se muselo vstat ze zidle;)

Online Catherinne
10852 příspěvků moje polička 16. července 2018 06:45

Gatit ale to je dost zásadní priorita 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. července 2018 08:42

DrowRanger ja zijem na kopcovitom terene a staci pouzivat nesmyklave materialy. v kociku mat textilnu podlozku a nie tu sustakovu. kopce tu mame dost prudke aj obrubniky vysoke a dieta sa mi takmer nepohlo ak by si predsa len mala obavy tak neukladaj drobca hlavickou tesne ku kraju aby pri posuvani nenarazilo. tip s perovym vankusom/hniezdom je tiez dobry.

inak na sportaku mam sustak ale tym ze je dieta priputane aj ked lezi tak sa neposunie

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. července 2018 08:42

Stará Stanová Kůže to bude blížiacim sa termínom, napadá ma milión blbostí, ktoré zaručene potrebujem vedieť, včera to bola táto, dnes ma určite napadne niečo iné životne dôležité . Šatku určite skúsim, ale podľa mňa si na ňu prvý mesiac, mesiac a pol netrúfnem kvôli manipulácii s dieťaťom. 

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 16. července 2018 08:46

DrowRanger Z hodně prudkého kopce se kočár většinou sváží jen po zadních kolech i proto, že se tak lépe udrží. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. července 2018 08:47

eless super, ďakujem za tip na podložku, idem niekde niečo pozrieť 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. července 2018 08:55

Sweet Potato vidím, že to bude sranda (a dobrá posilovňa ).

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 16. července 2018 10:10

DrowRanger Šátek jsem nějak opominula, měla jsem nosítko. Ovšem vzpomněla jsem si na něj (nebo jsem dostala odvahu, už nevím), až asi v 8 měsících. A to se už děťátko docela pronese, takže jsem v praxi stejně pořád používala kočárek, i po Krkonoších, a v nosítku nosil jen silák tatínek. Takže nezapomeň i vzpomenout na šátek včas!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. července 2018 10:35

Stará Stanová Kůže šatku už mám vybratú aj objednanú, čiže už len aby som sa odvážila ju používať.

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 16. července 2018 11:51

Gatita No jo, ale z baru se lip dosahne do klasiky. Ne chapu, je to hit, ale prijde mi to priserne neprakticky.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 16. července 2018 12:32

DrowRanger Posilovna to občas opravdu je, navíc váha pořád roste, takže opravdový trénink a bodybuilding   Posledních pár měsíců mi přibylo i kardio, jehož náročnost neuvěřitelně rychle roste 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. července 2018 12:49

Pinot Noir minule som pozorovala nejaké chlapča, ktorému sa v nemocnici podarilo zdrhnúť mame, nemala šancu, najmenšiu, malý šprintoval ako blesk 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. července 2018 12:50

Pinot Noir 

A máš v tom i rychlý starty? 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 16. července 2018 12:53

dynda  To si piš! 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:00

Pinot Noir no ja si od zvedani ditete slibovala bicaky a mam leda tak zada na hadry.spatna cvicebni technika,zrejme...

Karja ha ha. Nevim,me se bugaboo celkem libi,jsou takove uhledne a vetsinou byly videt na letne s chic matkami s kelimkem kavy v manikurovane rucce. Ale ta kolecka mi vzdycky prisla takova viklava,osobni zkusenost ale nemam.ja mela 12 let stary rozhrkany tank na nafukovacich kolech,ktery budil celkem respekt a vzdy bylo najednou kolem dost mista i v narvanem metru...no jsem rada,ze uz mame tohle obdobi za sebou.priste jedine porodit chodici dite nebo koupit skladny kocar:)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. července 2018 13:05

Gatita učili mě to na fyzioterapii - žádný ohnout se přes ohrádku a zvednout dítě, nýbrž překročit ohrádku, klesnout do drepu, uchopit dítě, zatlacit do nohou, zvednout se ze drepu, překročit ohrádku...zlaty voči.