brrr jako je to blby ale zaplatpambu za kazdy antibiotika..
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek já o té kaple taky občas přemýšlím
on je docela problém něco vzít třeba na tu dovolenou, malovat/vybavovat ho baví jen chvilku, s auty jezdí spíš mladší, s figurkami si nehraje skoro vůbec.
žluťásek Nase má taky hrozně ráda stavebnice, ale už moc nemám nápady co kupovat. Dupla mi přijde dostatek, pak má ty magnetické, pak ty malé dřevěné kostičky a hubelino, ale jsou to nejvíc používané hračky. Ještě něco by to chtělo, takhle s tím potenciálem na hodně let, přesně jako je to hubelino a duplo. Ono ty stavebnice jsou jedny z mála hraček o které se tolik nervou:-D. Puzzle nebo tak, to ji ještě moc nejde, to ji musím pomáhat i s těma základníma.
Karja a co třeba tu sevu? A máte magformers? O té uvažuju k Vánocům, tak mě zajímá, jestli si s tím hraje.
Evaeva magformes máme tu fejkovou z Lidlu. To je hodně oblíbené. Ta se a mi přijde pro starší, dcera ještě neumí nic moc postavit
Pinot Noir stavebnice alfa je moje největší trauma z dětství, vůbec nic z toho neslo postavit, nedrželo to v sobě a neslo to zastrkavat, cítila jsem se jako největší nemehlo
Potrefenáhusa ![]()
Ale moc dobře se žužlala a okusovala.
brrr impetigo ou... Ja spis nez podle fotky tipovala podle tabora. Typicky suvenyr...
Tak at je brzy fit!
Pinot Noir boze, presne, jak pise Potrefenáhusa - ta prvni byla naprosto na nic..!! Max na dorasovani konecku prstu, kdyz jsem se to snazila zastrkavat, abych pak zjistila, ze to nedrzi...
Sweet Potato na zuzlani uz jsem asi byla dost velka..![]()
V sobotu jsem se potkala s celou rodinou, neteř celý den odmítala jídlo a večer začala zvracet. Dnes mi psala švagrová, že půlka rodiny, včetně mojí mamky, zvrací a má průjem. Nemáte zkušenost s inkubační dobou těhle střevních virů? Za jak dlouho si můžu říct, že jsem to nechytla? Ve středu razíme na dovolenou, tak nevím, jestli mám ještě něco očekávat. Nemám děti a střevní virózu jsem nikdy neměla, tak nemám žádnou zkušenost (a doufám, že ani mít nebudu).
zelene.oko ja bych si preventivne vzala nejaka probiotika apod., jinak je to rychly, pokud budes zitra ok tak bych byla v klidu
zelene.oko internet říká, že inkubační doba střevní chřipky je 1-7 dní. ![]()
Já osobně bych asi byla ve středu už klidná, pokud by mi nic nebylo. U nás to vždycky trvalo tak 2 dny, než se děti navzájem/mě nakazily. Třeba jsi proti temhle virům odolná, když jsi nikdy střevní chřipku neměla... Držím palce.
V hodinách ![]()
Díky za odpovědi. Zatím se cítím v pohodě, ale trochu mne rozhodily historky o tom, kdo kam nestihl doběhnout...![]()
zelene.oko taky si myslím, že střevní jde rychle. Vzala bych si preventivně Hylak, nějaká ty probiotika nebo jogurt, případně Becherovku.
continuity do Amsterdamu ![]()
brrr prajem skoré uzdravenie!
Pinot Noir s tím si starší hrál na chalupě, ale jen s asistencí, sám to nezvládá. Navíc mladší je pořád ve fázi požírače![]()
Evaeva no to je jasné, tohle jsme taky vytáhli, až požírací období pominulo ![]()
zelene.oko vetsinou je to do 3 dnu, takze ve stredu by to uz melo byt v pohode. Takove ty historky o nedobehnuti se tykaju predevsim stafylokokoveho toxinu, takze otravy z jidla, ne virozy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY