Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 16:02

Len A da se neco delat s ubyvajici zubovinou? Co si pamatuju tak mam predni zuby na koncich pruhledne. Nikdy na to zadny zubar nic nerikal ani kdyz jsem se ptala. Je to spis genetika nebo delam neco spatne? Dekuji.

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 16:41

Černá kočka Tak to tě můžu uklidnit, že je úplně normální stav.Zubovina nijak sama neubývá, ty průhledný konce jsou jenom sklovina, která ale takhle přesně má anatomicky být a mají to fyziologicky všichni.

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 17:12

Len Tak to je dobre! Ja si vzdycky vsimnu, kdyz ma nekdo ty predni zuby takove fakt cele krasne bile, jakoby polite glazurou, zadny prechod mezi pruhlednymi konci a zbytkem zubu, tak jsem si myslela, ze mam nejaky vyrazny handicap.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 17:25

Černá kočka tak to jsou nejspis korunky nebo tak neco

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 18:20

Gatita Ted vypadam jako uplna blbka, ale to me nenapadlo.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 18:24

Gatita Černá kočka 

Že, dožít se nějakého věku s dokonalými jedničkami, to bych chtěla vidět, kolik lidí dokáže. Já a můj muž ne, z našich rodičů jen můj táta, tak to je 1 ze 6!

Offline letfenixa
10932 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 18:54

Pinot Noir fuha, tak to ste mali intenzívny zubarsky zážitok v mnohých smeroch

Offline letfenixa
10932 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 18:54

betsey ja tak milujem toto triedenie!

Offline letfenixa
10932 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 18:57

Po minuloročnom fiasku na trenčianskom hrade sme si to dnes zopakovali s absolútnym úspechom, preliezli sme celý hrad, hneď pri vstupe sme kúpili meč a nakoniec ho stratili niekde dole v meste

Objavili sme dokonalé miesto na relax, rodinné centrum Otvorená záhrada.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 19:04

letfenixa som ťa mala zavolať! a gratulujem k úspešnému výletu do Trenčína

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 19:18

A pri tom triedení som nasla všetky tieto výrobky mojej babky. Všetko je to akryl. Neviete, kde by som to mohla ponúknuť alebo komu by sa to hodilo? Do charitatívneho kontajnera to hádzať nechcem, ale nemám pre to využitie 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 19:27

betsey Ty svetříky jsou hezké, škoda toho materiálu!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 19:38

Karja Alica to vôbec nechcela nosiť. No a tie čapice.. no nepáčila sa mi predstava, že to dám na hlavu holohlavemu novorodencovi, podľa mňa by mu v tom bolo dosť diskomfortne. No ja to nakoniec asi odnesiem do toho kontajnera 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 19:52

dynda tak treba moje matka. 65 na krku a skoro vsechny zuby ma svoje a temer zadne plomby, rovne a nijak zvlast zlute. Nemusim tu asi psat, ze zuby mam po tatinkovi

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. srpna 2021 20:10

Gatita Presne. Tata 66, implantat misto spicaku (mlecny mu vypadl az ve 40) jinak asi 3plomby. A kazdych par let si zuby beli. No ja ty zuby taky nezdedila po nem...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2021 20:21

betsey Já dávala synův do pletených čepic ještě jednu tenkou bavlněnou. Mě totiž kouše skoro všechno, tak jsem si neuměla představit to dát novorozenci:)

Klidně bych to zkusila prodat/nabídnout za odnos nebo nějakou drobnost na nějaké lokální fb skupině. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 20:23

Jos no jo, co nadelame. Ja jen doufam, ze kluci dostali do vinku neco lepsiho nez ja. 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 20:32

Dcera mi pořád říká, že mě zabije. Jako to asi treba slyšela od synovce, ten to nějak ve vzteku třeba řekne, když mu někdo něco zboří, ,,co děláš, tě zabiju,, ale ne nějak moc, on není vzteklej nebo zlej. No nicméně, jako její plány se začínají dost děsivé vybarvovat....zabije mě a bude chodit za kamarádkama sama, zabije mě nožem a budu celá mokrá. Když jsem se jí zeptala od čeho mokrá, tak prej od vody, hodí mě do vody i s tričkem a teplakama, ponozkama a botama. Pak zabije i babičku a dědu a další.....a pak budeme všichni zabitý, i paní sousedka a Beník. No docela děsivé. Nejhorší je že ona to od nikoho rozhodně neslyšela, my jsme se sambem pořád s ní, není nikde sama s dětma a s těma staršíma se baví jen s bratrancema a ti jsou sice ,,zlobivi,, ale tohle z jejich repertoáru není. Televizi s běžnými programy nemáme. 

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 20:33

betsey moje deti akrylovy veci nosily, nic moc jinyho nebylo. Ale jako novorozenci v kvetnu a cervenci meli prizovy bavlneny cepicky a svetriky, pak v teple uz jen kosilky a dupacky, ty byly bavlneny. Ty akrylovy veci az na zimu, to uz se jako druha vrstva sneslo. Moje.mamka.pletla, me to taky bavilo, deti bxly opleteny jak demizon

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 20:34

betsey Zkus se zeptat někde v lokální skupině, jestli se to oblečení někde nevybírá, do nějakého azylaku nebo tak. U nás třeba jednou vybírali oblečení do ženské věznice, kde jsou ženy i s dětmi.