DruI to ale manzel provedl trestani ucitele ucitelem ne? Za trest si dnes virzinko nedam![]()
Vše o těhotenství a dětech
Já teda přiznám, že nutkání korigovat malého protože "co by tomu řekli lidi" jsem rychle překonala a myslím, že většina dospělých mě hodnotí jako tu matku, "co má volnou výchovu a všechno dovolí."
dzizisketa já se vidím podobně. Navíc kluci si hrají často docela nestandardně, třeba přijdeme na hřiště a jeden zmizí v křoví (často bez bot) a druhý hýbe vrátky![]()
Mňa teda to, čo si druhí myslia o mne/nás, nezaujímalo ešte pred dieťaťom. Asi to je na mne vidieť, lebo zbytočné nevyžiadane rady a komentáre dostávam minimálne. Myslím vonku.
Evaeva hrat si s vratky jsem chodila na hriste se starsim vnukem. Byla tam takova drevena zavora a nic jinyho ho nezajimalo. Jo vlastne jo, jeste srouby na takovym drevenym houpacim domecku a prolezackach.
Rikal tady nekdo separacka? Tak tady je foto z naseho zivota ![]()

Na Instagrame sledujem cynical parent a pomáha mi to.
Zuzuli
toto som ja nikdy nezažila. Vieš, aké je blbé, keď separacka nastúpi až v troch rokoch? To už je človek zhyckany dieťaťom, ktoré je schopné ostať na ihrisku aj s pani, ktorú vidí dve minúty prvýkrát v živote a potom bum
Ale ona si vybudovala separacku aj na otca, teraz máme slzave údolie každý deň, keď muž kamkoľvek odchádza. A včera chcela len tatinka celý večer, aj na zaspáva nie, tak ja som cely večer kukala Working mums. Diky 711990
Zuzuli Tak tohle mám s malou malou už tak přes rok!!! Těžký to je. Těžký! Ale teď si třeba umí i třeba pět minut sama hrát:-D
První den dovolené a obě děti mají teplotu![]()
Nevite nekdo prosim, jestli se da jet prazskou historickou tramvaji i s kocarem? Jak moc hrozny by byl nastup?
Gatita kocarem jsem s ni nejela, ale rekla bych, ze naprosto bez problemu. Je nizsi, nez jine starsi tramvaje, tak jeden schudek. A vlecny vuz ma plosinu, kam se kocar bez problemu vejde.

Zuzuli dekuju moc! Chci vzit zitra kluky na projizdku, ale ten mensi by to bez kocaru nezvladnul.
Zuzuli tak to na me malej taky zkousel, ale na wc chodim zasadne sama. Takze celou dobu srdceryvne vyl za dverma, ze se boji pršení (predtim jsme mluvili o tom, ze asi bude prset) a bouchal do dveri. Kdyz jsem vylezla, usmevave dite si v pohode odkracelo hrat.
Kokoska Se mnou kluci chodili jako mimina, kolem těch deseti měsíců. Teď už je tam brát nechci, ale poslední dobou se stává, že si sami krásně hrajou, já jsem jiné místnosti, ale jen si všimnou, že jsem na záchodě, začnou mi křičet u dveří
hlavně teda mladší je na to expert
Nie že to zakriknem! ale syn má nikdy na záchod neprenasledoval, len v posledných mesiacoch mi chce občas niečo dôležité povedať, keď som tam, ale spoza dverí.
Ja si ho beru na zachod dobrovolne, jinak by vylez na stul nebo vytahoval noze....![]()
Já nezavírám dveře a děti si mě nevšímaj. Kdyby cvakla klika, bylo by po klidu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY