Já jsem za 1,5 roku zaznamenala dvě naprosto katastrofální akce s průjmem, to by odnesly všechny plíny i oblečení světa, a pak párkrát zašpiněné body, jako se tu už psalo. Jinak si pamatuju, že jsem ty body prala dlouho čistý, než se začalo s příkrmy, dítě se nemělo jak zašpinit, blinkání moc nebylo... Nakoupeno máš dobře - oblečení, trička a košilky pro ležáka nejsou, bude se to hrnout. Nepropustnou podložku jsem používala, když jsem myla sama prcka ještě hodně malýho, z postýlky letěla poměrně brzo.
Vše o těhotenství a dětech
Sairon Ak bude leto takto pokracovat, tak uz vlastne bude jesen a oblecenie umerne tomu :)
Ja som syna obliekala hlavne do overalov, tj jeden kus oblecenia a basta.
Mohučanka buď ráda, že tam nekouří...
Teď už se na hřištích kouřit nesmí, aspoň u nás je všude zákaz...
barbucha Nojo. My s holkama jsme tenkrát na tu světačku, která se tam nám neviňátkům zjevila jak z jiné galaxie, jen s úžasem a ostychem koukaly, asi jako kdyby dneska přede mnou machroval kápo z Valdic.
Jo, dřív bejvaly hřiště plný vajglů. Dneska jsou většinou oplocený a nesměj tam ani psi - což velmi vítám, ačkoliv psa mám.
Úplně nejvíc nejlepší hřiště bejvalo v Riegráku, kde jsem trávila mateřskou (mateřský)... bylo oplocený už tehdy, vrátka se dala pevně zavřít
a hned vedle - na dohled! - byla zahradní restaurace. Pro vytikaný matky naprostej ideál ![]()
barbucha ach uplne to zivo vidim! Aj ja chceeem. U nas v meste desat ihrisk a nikde na dohlad kava! Niekedy by som pre nu vrazdila. Keby aspon ten pojazdny vozik ala Pan Kralicek obchadzal ihriska, podla mna by zarobil. Asi si zalozim zivnost ![]()
Copak káva. Někdy přišlo vhod i něco ostřejšího ![]()
Mrakoplas a od čeho jsou na kočárcích držáky nápojů, aha? Nikdo nemůže za to, že si nedovedeš vybrat kočárek! ![]()
Stará Stanová Kůže to sa da dokupit lahko ale studena kava
a ako pise barbucha niekedy by sa veru hodilo nieco na nervy
barbucha oplotene ihriska mozno pomozu aby tam nevliezol pes alebo neutiekli decka ale taka potvora ako macka si tam vleze a urobi z toho svoj hajzlik
No jo tomu neunikneš, kočka vleze všude. Ale zas neochčije každičkej kout, ne?
I když, pro nás bejvalo primární, aby se hlavně haranti nedostali ven a nerušili znavené matky ![]()
eless Haha, moje matka chtěla k nám na zahradu pořídit pískoviště (máme dvě kočky). Než to porad otvírat a zavírat, raději zajedu na hřiště...
Letošní léto taháme jednoho černýho petra za druhým. V červnu malá chytla angínu, sotva se jí zbavila, tak salmonelóza, která plynule přešla do další angíny. Jsme stále doma, tak nevím, kde stihla chytnout pět klíšťat. Uvítám jakékoliv tipy na podporu imunity. ![]()
bram Na klíšťata pangamin - pivovarské kvasnice, ale jinak neporadím. A držím palce, ať máte tu marodku rychle za sebou. U nás tu od konce školního roku taky něco lítá, my jsme to všichni nějak rozchodili, jenom muž chytil angínu (jako obvykle, ty děcké bacily ho úspěšně ničí).
Náš vnuk měl pravidelně každé léto angínu. Celý rok nic. Skončilo to když mu bylo tak osm. Když to nebyla angína tak průjem, taky každé léto.
Teď je mu 12 a je pokoj.
bram sirup multisanostol (multivitaminy), zinek a probiotika. Nevim, zda to pomuze, ale aspon neuskodi a clovek ma pocit, ze neco dela..
pokud by se opakovaly zanety a atb, pak vysetreni imunologem a nasadit imunor, u nas velmi pomohl.
Mohučanka my sme pieskovisko mali, ako v podstate všetci v susedstve....s tým zakrývaním to zas nie je taká vec, máš buď malé pieskoviská rovno s deklom, to len otvoríš a zatvoríš ako hrniec a na väčšie je plachta ....no len čo z toho, keď tí malí introverti naokolo sa hrali radšej sami každý na svojom, kdežto tí moji vyžadovali chodiť na sídliskové (polhodinová prechádzka každým smerom), lebo tam boli ďalšie deti.
som vyhrabala prahisotricky vtip takze vam to sem capnem nech sa to tu trosku rozveseli
NÁVOD NA PEČENÍ CUKROVÍ PRO MATKY S DĚTMI
Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papíry od bonbónů.
Připrav si suroviny, vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr. Vyndej z mouky puzzle. Odežeň děti a umyj z nich mouku.
Vezmi vejce. Podej manželovi pivo. Vrať se, odežeň děti, utři rozbitá vejce, vytáhni jiná a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon. Odežeň děti,vymeť střepy z mísy, vytři podlahu, vez...mi jinou mísu a zadělej nové těsto.
Najdi rum, odejmi rum manželovi. Odežeň děti, umyj z nich těsto. Plech vytři tukem. Podej manželovi tlačenku. Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky. Podej manželovi noviny. Vrať se, vyžeň kočku dojídající zbytek těsta. Zavolej veterináře. Vezmi si prášek.
Umyj podlahu,stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, děti i kočku. Vypni troubu a vypij rum.
Cukroví zajdi koupit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.