Evaeva Snažím se. Nohy nahoru, studený meloun ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Rhaenys
to zní dobře. Fajn by bylo nějaké chladnější koupání, ale zase se tam člověk musí nějak dostat, že jo.
Vrátily se mi děti z tábora. Pomooooc, jsou jiný, větší, špinavý, hlučný,..........
My byli dnes na přírodním koupališti v Divišově (u Benešova). Kdo to tam máte blízko, určitě ho zkuste, je to tam prima. Vstup 50 za dospělého, děti do šesti let zdarma, do patnácti myslím 30. Půjčují lehátka a sedací vaky, je tam několik stabilních slunečníků, jinak stínu bohužel moc ne. Občerstvení ne moc bohaté, klobásy, párek, tortilla, steaky, ovocný a zeleninový salát, nanuky, teplé a studené nápoje. A toho našeho vodníka musíme zřejmě přihlásit někam na plavání.
A kdyby jste se někdo vyskytoval poblíž Görlitzu doporučuju jejich zoo. Je maličká, ale moc krásná. Většina zvířat se dá krmit a mazlit, všude krásná hřiště, prolézačky, tobogán mezi králíčky, lanová stezka nad vydrama... No zabavila bych se tam celý den, ale mimino to moc neocenilo. Jo a můžou tam psi. A hned vedle je krásné jezero s nádhernou písčitou pláží
Já teda návštěvu Německa neplánovala, tak jsem se k jezeru nedostala, protože jsem neměla eura na parkovné ![]()

MPLee to je drak!!!!!
tv juj ale tak toto ti strašne závidím. Ja by som tak išla zajtra na kupko, ale u nás na kúpalisku, kde dokopy nič nie je, vstup pomaly 8 eur na osobu a ešte bude milión ľudí, sa budem báť vliezt do vody, že ma nejaké blazniace sa decko kopne
betsey tlapkam. Já u nás ve městě taky nechodím, tam je hlava na hlavě, to bych nedala. Tady si musím dojet, velký jede na kole, já s menším na koloběžce, dojedeme do města, tam to zamkneme v dosahu kamer
a jedeme autobusem 15minut a pak deset minut pěšky. Je to trochu komplikované, ale stojí to za to, zítra jdeme třetí den za sebou, mám pocit, že jsme si to léto vůbec neuzili-chlapecci byli dlouho pryč. A já jsem si dnes spálila oba lokty, je to možné?![]()
dzizisketa Vodníka závidím. Mladší byl hrozný vodník jako mimino, ale bohužel většinu času byly zavřené bazény a teď do hloubky nechce, maximálně tak po jeho kolena. Od září máme chodit plavat, tak snad se to zlepší. Tohle mě dost mrzí, těch pár lekcí, co jsme absolvovali, jsem si hrozně užívala.
dzizisketa Tonda je taky vodnik! I nasich jsme ho ted brali do virivky a on se potapel jak divej. Uz pochopil, ze musi zavrit pusu![]()
Dnes jsme stravili pul dne na rodinne oslave a bylo tam i 2 - tydenni miminko. To po celou dobu bud spalo v korbicce kocarku, anebo si tam jen klidne lezelo s dudlickem, jednou za cas ho jeden z rodicu nakrmil a chvili drzel v naruci, ani jednou jsme ho neslysela plakat. Maminka upravena, nalicena, v dlouhych svetlych satech a v sandalkach na podpadcich... ja jsem nechapala. Kdyz tak vzpominam co za apokalypsa byla u nas 2 tydny po porodu ( ja unavena, rozkydla, zpocena, zadychavajici se, krvacejici, s ditetem temer neustale nalepenym na sobe a sosajicim, doma chaos a neporadek...). Proste jinej gang
tv už som si spálila všeličo, ale lakte ešte nie ![]()
mnum synove dva týždne si nepamätám, ale v pôrodnici sme boli 10 dní. Ale keď mal 3 týždne, išla som s ním pešo na záhradku, v kočíku, a bolo to fajn. Zhoršovať sa to začalo až neskôr ![]()
Piekli sme bábovku. Hovorím, že teraz pridáme olej.
"Áno, to som presne vedel, že pridáme olej."
" Takže teraz pekne pridáme olej."
" Mama, ako hovorím, treba pridať olej."
Vytiahnem olej, nalej ho do odmerky a počujem - to je ocot?
![]()
letfenixa
jo, to by se mohlo stát i u nás
ja unavena, rozkydla, zpocena, zadychavajici se, krvacejici, s ditetem temer neustale nalepenym na sobe a sosajicim, doma chaos a neporadek...). Proste jinej gang
chtěla jsem napsat, ze u nás žádná apokalypsa nebyla, dokud jsem nedocetla k tomu viz výše
tak to u nás bylo stejný, proste normální stav
letfenixa a nekterejm to vydrzi až do dospělosti!!!!!!!![]()
Keď ja som logik a takýto nelogický prejav ma zabíja.
Potrefenáhusa taky mi to moje sestinedeli pripadalo normalnejsi a beznejsi
fakt si nedovedu predstavit tak brzy po porodu vyrazit do spolecnosti na nekolik hodin... Take tam byla slecna asi 10 dni po velke brisni operaci kterou by na ni nikdo nepoznal - saty, makeup, podpatky, vzprimena chuze, dokonce tam pochodovala s miminkem v naruci. Akorat nejedla, jen cisty vyvar a asi po 2 hodinach sla domu. Ja nechapu jak se nekdo dokaze tak rychle hojit a nabehnout opet do normalniho fungovani
mnum to je husty teda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY