Karja ja byla semleta tak,ze se za to dodnes stydim.
Pritom objektivne vsechno v pohode - zdrave velmi chtene dite, fungujici rodina, zazemi, o jakem si muze lecjaka uzivatelka modrych koniku nechat jen zdat. Presto jsem byla uplne hotova, nevyspala, nervy nadranc, miminko nespokojene a rvalo od 5 rano do 8 do vecera,kdy usnulo. Manzel mel tenkrat hodne prace a chodil domu nejdriv v deset, videl spici miminko a nechapal, v cem je problem. Ja dneska taky vlastne nevim,v cem byl problem, ale byla jsem rok uplne vyrizena. Syn byl podvyziva, v porodnici ho krmili obcas sondou a mela jsem ho doma po dvou hodinach krmit. Z budiku co 2 hodiny jsem byla tak vytikana,ze jsem mela problem s usinanim jeste hooodne dlouho. Pak zas pro zmenu prestal dobre spat syn... do toho mi zacala chybet spolecnost (jednou jsem si uvedomila,ze jsem za cely den rekla jen "dobry den", pricemz prijemcem byla pokladni v bille). Pak mi zavolali z prace,jestli se nechci zase zapojit,a ja za to byla hrozne vdecna,ze se mnou nekde nejaci dospeli lide jeste pocitaji,ze jsem po tom skocila. Ale byl to akorat stres, misto abych spala,tak jsem po nocich neco sudlala do prace. No desny,divim se,ze to nase manzelstvi prezilo.byla jsem fakt tragedka:)Stará Stanová Kůže ty aktivity s miminy nejsou spatny napad. Driv jsem se tomu posklebovala,ale nakonec jsem za to byla kolikrat vdecna. S novorozencem bych ale radsi sla jen na prochazku,zrovna to plavani je dost narocne. Byla jsem teda jen jednou,ale prislo mi,ze se tomu musi prizpusobit div ne cely den (aby bylo dite najedene,vyspinkane,v nalade, nekam dojet,pak ty manevry ve sprchach, zajistit,aby nenastydlo...) a pak je za 30 min po vsem :)