711990
si hustá! To okopirujem :)
Vše o těhotenství a dětech
711990 To je nahodou vyborna odpoved, ze jsi na to moc lina, ja ji na podobne reci nebo nápady pribuzenstva pouzivam taky, a jeste pridavam, ze jsem na to uz i moc stara. (Naposledy zrovna babicka do me hustila, jak jeji snacha vsechny deti odplenkovala v roce, a jestli uz syna (8m a nesedi) vysazuju na nocnik? A pak z no vylezlo, ze ten nejmensi byl sice bez pleny, ale pocuraval se jeste ve skolce, to chces
)
Mrakoplas já to říkám dost často, třeba mezi kamarádkama. Ony jsou zase třeba líné na něco jiného:)
Já ji na ten nocnik posazuju už asi 2 mesice, spis jsem si rikala kvůli hygieně (holcicek), ze by mi to přišlo lepší, jakýkoliv ambice nemám - no za ty dva mesice jsme to trefily....tak čtyřikrát? ![]()
Potrefenáhusa u holčiček je problém, že se můžou slepit steny vagíny k sobě. Říká se tomu synechie. Nesouvisí to ani s plinama, spíš se způsobem hygieny. Dokonce jsem četla, že se to spíš stane u odplenkovanych holčiček před pubertou, protože pak už ta kontrola genitálu rodičem není tak častá.
711990 presne, syn mal dva roky, bolo leto, tak som ho nechala po záhradke pobehovať dole bez. Jediné čo spravil, že keď cikal, tak sa neveriacky pozrel na nohy a povedal - ja cikam. Pripravený fakt nebol.
continuity Řekla bych, že husa asi myslí spíš prevenci zánětu močových cest, ne? Jo a ještě technická od hnidopicha - synechie nejsou srůsty vaginy, ale vulvy. Už se klidím.![]()
continuity no jasne, to vim...ale to jsem nemyslela, proste mi u těch holek přijde lepší bobek mimo plínu
Len dekuji, bylas rychlejší
Len Potrefenáhusa se zánětem močových cest zkušenost nemám žádnou, zato se psychogenní zácpou jo a na odplenkovani bych tudíž kvůli hygieně fakt nespěchala.
continuity prosím tě, nevadilo by ti ty zkušenosti se zácpou trochu rozvést? U nás je to stále boj, i když se to trochu zlepšilo: psycholožka doporučila "podplácet", dcera už teď (za pár kostiček dupla) kakání nezadržuje dny, ale "jen" hodiny, nicméně pořád koná do plínky...
continuity ty zacpy se bojim dost, moje mama mi na to rekla, ze o tom nikdy neslysela a ze ji to prijde jako blbost![]()
711990 no moje máma o tom taky nikdy neslyšela a přišlo jí to jako blbost, ale jak s námi bydlí, tak rychle pochopila, že to blbost není ![]()
Mohučanka to je osklivej zpusob, jak se o tom dozvedet:(
711990 u staršího právě bylo poznat, že ještě není připravený, protože to odmítal i zkusit. Někdy brzy po druhých narozeninách jsem to navrhla a on to úplně odmítl, nechtěl si sednout na nočník, nechtěl být bez plen. Podle mě už věděl, co po něm chceme, ale věděl, že na to nemá. Nakonec pleny odložil během první karantény:) to mu bylo 28m.
continuity já ale o odplenkovani nic nepsala
Já hlavně už dlouho vůbec nechápu, co je na tom takovy téma, že to řeší široká rodina a známí. Jako v čem je problém, že 2,5 roku starý dítě má pleny. Nebo 3lety, a co jako.
žluťásek Já si to vysvetluju tak, ze driv byla fakt velká honička na to, aby dite bylo ´samostatny" než půjde do jesli a byl na to velkej tlak, plus to prani v kdovicem (moje mama si koupila automatickou pracku až kvůli mne) no a podle mě se tím porovnavaly ty rodičovský kompetence
podobne témata už chodí/sedi/už spi celou noc/už spi sam - i sem občas naběhne někdo z předchozí generace se zdvihnutym obočím a nechápe, co resime
Potrefenáhusa já si taky myslím, že to souviselo hlavně s praním plen:) I když mamka vždycky vypráví, jak mě praktická chtěla poslat na urologii, protože jsem ve třech měla plenu na noc![]()
Na mě teda nikdo z rodiny netlačí. Mužova babička teď dokonce obdivovala ty pants, prý ještě že ty kalhotky jsou, oni je s dědou taky potřebují![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY