Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 20:44

Gratuluji vsem, co jedou druhe kolo. A vazne vas obdivuju. Svagrova dneska oznamila, ze je ve 13tt, ceka treti dite. Pro me ted prave uplne scifi. Ja si ted vubec nedokazu predstavit ani druhe, rostou u nas zuby a je to peklo. Uz jsem nespala tolik noci a jsem tak ozuzlana, ze spis nez na dalsi mimino myslim na antikoncepci, dozivotni celibat a vasektomii, aby se nam uz nikdy nestala nehoda

Ale naucila se rikat mama a to je to nejhezci, co jsem kdy slysela, a taky nam s muzem zacala sama od sebe davat mlaskave pusinky, prijde k nam, chytne nam hlavu a pusinkuje

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 21:45

Mohučanka blahopreju, drzim palce. Je to mazec, kombinace tehotenstvi, prace a dalsiho ditete doma. Matne si vzpominam, ze jsem se vzdycky v pul sesty dovlekla domu, vyrizena uz jen z te cesty , doma pretazeny syn, ktery uz akorat tak mlel z posledniho a brecel, do toho chystat veceri... ale odmenou mi teda bylo velmi nenarocne miminko, nejak se to v souhrnu vykompenzovalo. Tak ti preji, abys to mela taky takove dobre. 

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 21:54

Mohučanka Taky gratuluju

Online Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 23:11

Omlouvám se, že jsem opět nedávala pozor. Už je domluvený další sraz? Kdy, kde, prosím?

Přemýšlím, že k malému povolám babičku a pojedu jen s Ríšou, tak ať to na ni můžu vybalit zítra nad kávou a zákuskem, aby nemohla odmítnout.

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 23:13

Pinot Noir myslím, že ve středu na dětském ostrově. 

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 05:33

Ach jo, mimino a zuby... Vcera jsem mu dala zase po nejake dobe na noc Nurofen, on se behem chvilky uklidnil a usnul. A ja to pak obrecela, protoze mi doslo, jak pri tom asi chudak musi trpet  Zase ale ho nemuzu porad drzet na lecich proti bolesti, ty zuby ho trapi uz od 4. mesice tak 5 dni v tydnu. Takova ta mazani na dasne nepomahaji, trosku ulevi leda neco studeneho na kousani.

(A jeste jsem u toho poslala nekam vlastniho otce, ktery zoufale brecici dite z bezpecne vzdalenosti kritizoval, jak je vzteklej a ze nema proc brecet. Tenhle pristup, ze dite ma byt zticha a nema si na nic stezovat a otravovat, me tentokrat vytocil uplne dobela.)

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 06:44

Myrtila  tohle je hrozny, plus ještě rada, ze si mas na to zvyknout (protože vedle breciciho mimina se asi relaxuje nejlíp)

no a pak ještě obviněni, ze za to můžeš ty, protože s' ho rozmazlila chováním 

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 06:47

A já jsem v soku, protože naše dite dneska spalo v kuse od půl 10 do půl 6 (teď pokračuje)

doufam, ze není nemocná

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 07:24

Myrtila akože fakt tí ľudia raziaci teóriu, že deti majú byť videt a ne slyset, sú otrasni. A hlavne chlapi s ich rymickami.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 07:56

Pinot Noir streda, Detsky ostrov:)

Online Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 08:10

711990 a v kolik zhruba?

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 08:14

Pinot Noir minule jsme se schazeli cca od 15h, nejvetsi opozdilci ale jeste dorazeli az po paty a nakonec jsme odchazeli skoro v sedm:)

Online Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 08:18

711990 ok, děkuju!

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 08:23

Potrefenáhusa Nastesti tentokrat zadna takovahle rada nepadla! Ale v tydnu jsem se dozvedela asi zatim top komentar, pry si za to, ze se nase dite cely den nezastavi, muzeme sami tim, ze se mu tolik venujeme. Kdybysme ho nechali nekde hrat si samotnyho, tak by porad nekde nelezl. Jesteze to ke mne doteklo pres manzela, ten se tomu teda smal, mne to spis prijde, jak kdyby to pribuzenstvo snad nikdy nevidelo zadny dite. 
letfenixa To jsi uplne trefila, tatova ryma byla vzdycky, kdyz jsem byla mala, konec sveta  zato my jsme museli prezit vsechno. 

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 08:24

Myrtila grrrrr, tyhle komentáře! To je na nakopnutí do patřičných míst a ještě s rozběhem

edit: to bylo původně na komentář k zubům. Ovšem nevšímat si dítěte a ono pak nikam nepoleze je taky hodně velkej úlet!

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 08:27

Malenge No, jako nejsem na sebe takhle zpetne moc pysna, jak jsem to vyresila, ale fakt v tu chvili se ve mne varila krev. 

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 08:30
Reakce na Malenge:

edit: to bylo původně na komentář k zubům. Ovšem nevšímat si dítěte a ono pak nikam nepoleze je taky hodně velkej úlet!

​Ehm, jenom mirne skodolibe zminim, ze den po tehle kritice nasi vychovy ten kritik hlidal male netere, no a behem chvilky nepozornosti jedna druhou paradne ostrihala  takze chvilku treba budem mit klid. 

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 08:35

Myrtila ajajaj, tak to je karma  nějak teorie o nevšímání si dítěte nemá zrovna zářné výsledky, koukám. Tak třeba se chytí za nos, aspoň na chvíli! A přeji, ať máte od zubů co nejdřív pokoj!

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. srpna 2021 08:48

Myrtila Neboj to nefunguje. Rano me muz nechal dospat a kdyz jsem prisla do sine, tak v klidu koukal do mobilu a dite mezitim udelalo z mistnosti smetiste . Ja se do jeho her taky extra moc nehrnu, kosticku mu podam trikrat a koncim. Takze vetsinou kolem me pobiha s kostkami, naklada a vyklada tatrovku, zaskodnici v kuchyni a vlastne jenom potrebuje, abych byla pobliz. Ale nikoho nektitizuju, nikdy. Vlastne diky tehle diskuzi vidim, jake je materstvi nekdy ucinene peklo. Muj muz to ma ted pekne zkreslene a nedavno glosoval rocni dite kolegyne se slovy, ze takove mrnave, hubene, nechodilo a prej v noci nespi. Nastesti ji nic nahlas nerekl, uz jsem ho jako Sheldona naucila, ze nektere veci nejsou vhodne . A to je sam po pul hodine hlidani maleho unavenej!

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 22. srpna 2021 08:48

Malenge Diky, ty zuby, to je fakt pohroma huby.