betsey Gratuluji a přeji co nejrychlejší zotavení. Teď bude u vás veselo ![]()
Vše o těhotenství a dětech
betsey Gratuluju a držím palce!
betsey gratuluji!
betsey blahopreju
betsey Gratulujem! Zelam rychle zotavenie a dietatku krasny zivot!
betsey
hodně zdraví a pohody oběma!
To zní dobře - gratuluju, ať je miminko jenom pro radost!
Dakujem za gratulacie ![]()
A inak, fakt som netusila, ze kontrakcie bolia az tak moc. A epiduralka klasika - najprv je este prilis skoro a potom uz prilis neskoro :) Ale celkovo fajn a uz sa vytesujem z dcery
betsey Gratulujem :)
Zina No ja dúfam že to od viktorky bolo myslené ako vtip, prípadne že písala iba o sebe a nie všeobecne. Naozaj dúfam že to je tak.
paktofonika no já jsem psala o sobě a svých pocitech a vzpomínkách, nevím proč si to někdo vztahuje na sebe, popravdě moc netuším co k tomu říct. lidí je na světě jak sraček, fakt nemyslím že by měl každý mít dítě, když po tom netouží. já zas nevím, čím jiným bych se zabývala, nemít děti (vždycky jsem děti chtěla, i když ty cizí nemám moc ráda). a to fakt nejsem typ že bych se nudila, já se nudit neumím, jen bych si asi připadala nevyužitá:-) s dětmi musí člověk denně po mnoho let vystupovat ze své komfortní zóny, právě v době, kdy má na to dost sil. pro mě ideální:-)
betsey Gratuluju
.
betsey Gratuluji. Hodně štěstí a zdraví.
@betsey To je krásné, gratuluju. ![]()
viktorka_od splavu No tak myslela som si správne. Ja si napríklad neviem a nechcem predstavovať život s deťmi. Nevyužitá sa necítim, je toľko vecí čo chcem ešte urobiť a zatiaľ som z rôznych dôvodov toho veľa nestihla :) No každý vidí zmysel života niekde inde.
paktofonika je fajn že jsme tak rozdílní, my lidi![]()
betsey gratuluji k holcicce!![]()
betsey Gratuluju, hodne zdravi vam obema! A drz si prsa v teple! (To mi nikdo nerekl, ale je to dulezity:-))
Karja Hele, já to tu myslím zmiňovala, že všechny tyhle prsní problémy mi způsobila zima ;)
viktorka_od splavu no ale tos napsala krasne a presne.
Taky jsem deti vzdycky chtela a i kdyz me jako fakt kolikrat pekelne se.ou, pac je to nekomfortni obdobi delsi, nez clovek cekal,
tak se mi na tom svete zatim nic lepsiho nepovedlo.![]()
paktofonika nesmis to tak vztahovat, ja naprosto respektuju kazdeho, kdo deti mit nechce, vsak to neni povinnost. A vlastne i tomu rozumim. I ja mam pocit, ze jsem toho jeste spoustu nestihla, ale to bych ty deti nemohla mit nikdy...Je to nejvetsi zasah do zivota, jaky si umis predstavit, najednou jdes totalne stranou a pro me to byl sok, pac ja jsem zila jenom vystavama, koncertama, kamaradama...No a kdyz Viktorka pise, ze zas nebudu vedet, co s volnym casem, tak su v klidu, ja ji verim.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.