viktorka_od splavu vůbec nevím, co bych celou tu dobu dělala?
Cokoli bys chtěla![]()
Mutziputzi no to já vim přesně co. seděla doma s knížkou. potenciál vynaleznout lék na rakovinu nemám ani houslovej virtuoz by ze mě z hluchoty nebyl:D
hele a co ty tu vlastně? londáš v diskusi vo dětičkách, že chceš?![]()
viktorka_od splavu Jinde chcíp po kauze latentního rasizmu, nešvaru, co se nám tady rozmáhá, pes..víc za tim nehledej![]()
viktorka_od splavu Po kolika ze letech to mas ten volny cas?
Ja jsem na housle kdysi celkem i neco zahrala, tak jestli uz mam oprasovat?
Luna no ve fazi dospele deti z domu a nejmladsi na stredni skole - momentalne ovsem diky tomu ze na te stedni se jim libi a jde jim to. zde je jeste dostatek prostoru k panice;-) no a spravne bych uz mela byt babicka a mit zas nove starosti![]()
Mutziputzi nehledam, nemam kdy, musim naplanovat vikendovy program pro par bez deti![]()
viktorka_od splavu Doporučuju Dänemark mlýn tam nebudou ani cizí![]()
viktorka_od splavu Tak to nic, ale v zari vypadnou aspon do skolky.
To zmaknu treba soubor Lidove pisne cast 1.
Zase neni nutne panikarit, mimino je sice zmena, ale dulezite je se z toho neposrat:D me ted treba nic nechybi, sice spatne spi v noci, ale pres den mi to vynahrazuji ty ocividne pokroky:) neb zacala soucasne lezt a sedat si.
Díky všem za milá slova. No jasně, že to přežiju, jen někdy jsou ty nálady fakt uplně děsný, člověk sám sebe takovýho nezná.
No je to velká životní změna, do toho to rozhodnutí, že se budeme stěhovat, přítel to vzal hodně hopem a už jako na podzim chce být přestěhovaný, do toho musí následovat změna práce, a samozřejmě než se tak stane, tak nebude kvůli dojíždce tolik doma, co dřív a občas tu nebude spát, na což nejsem zvyklá. A co si budeme povídat, život na vsi je dobrej od jara do podzima, pak je to docela neutěšený:-D. Budoucí kámošky mám vyhlídnutý, už mě viděly s kočárem, což je krok č. 1, že o mně vědi. Jenom nevim, jestli se začíná přátelství tím, že se pozvu k nim na kafe:-D. Plavání pro miminka mi začně až v lednu, zkusim se podívat, zda nebude třeba od podzima nějaký cvičení s miminy nebo tak něco. Prostě abych viděla nějaký lidi a povídala si s nima!:-D.
Mutziputzi to vypadá moc hezky. a ještě bych prosila bez čoklů;-)
Jako ale ostatní neklesejte na mysli, jako je určitě % vysmátejch ženskejch hned od začátku, to rozhodně! Mně ten optimismus hodně zastavily ty problémy s kojenim a ty retence, prostě najednou má člověk sám dělat co se sebou a ještě tam má to škvrně a najednou nemůže ani spát pár hodin v kuse, což by se při horečce šiklo, tak to všechno dolehne. No a teď mi došly ještě zásoby v mlíkárně, takže malou už musím občas došudlat umělou výživou, s tim jsem jaksi taky nepočítala, já myslela, že prostě když se kojí, tak se kojí do té doby než maminka sama dle svýho uvážení zavře krám:-D:-D. No tak ne no.
Karja Horečka a nemoci, to je fakt blbý, ale z toho dokrmováni se nenervuj, to je zbytečný stres navíc...já si připadala blbě, když jsem kupovala první nutrilon, protože dcera málo přibírala, ale nakonec hlavní je, aby mělo mimino plné bříško a dokrmováni není žádná tragédie. Držím palce a přeju hodně zdraví.
Karja No hurá, tak v noci může dokrmovat tatínek a ty se můžeš vyspat!
(kdyby ses toho bála, jakože umělé je něco horšího, naše dva kusy byly na umělém už od narození a byly i jsou bez závad.
)
Dokrmování je dobrý, synovi se po něm skokově zlepšilo (prodloužilo) spaní, což nám možná i zachránilo život, co já vím, jestli by bez toho už někoho netrefil šlak.
Tak ještě že jste ty děti měla, a my bezdětný abysme teda přinejmenším vynalezly lék na rakovinu, abysme nějak vůbec odůvodnily svojí exsitenci...
Tak hlasim, ze uz to mam aj ja zdarne za sebou ![]()
betsey gratulujem!!! :)
betsey také gratuluji a zvědavě se těším na podrobnosti ![]()
betsey gratulujem
!!!!
betsey Gratuluju, ať se daří ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.