Pinot Noir já mám ty děti pro totálně slabé jedince, první třičtvrtě roku jen spali a od toho roku a půl je to fakt pohoda![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge tak to s chůzí asi nesouvisí, kluci si v 10m začali stoupat, chodili až od toho 16m. Ale jinak se chovali tak, jak popisuješ;)
Mladej pán se postavil v 10 měsících a již si nikdy více nesedl. (a to měl tehdy ještě řemínky kvůli kyčlím, normálně to rozšláp
) Víc jak dva roky jsem to sebevražedný nemehlo hlídala jak oko v hlavě - zejména na chalupě, kde jsem s ním trávila tak půl roku vždycky, byla spousta nástrah a nebezpečí - schody, stodola, bazén... až mi ruply nervy a předčasně jsem ho ve třech přihlásila (resp. uprosila trenéry) na judo, aby se naučil aspoň padat. No, naučil... i když mě to stálo další nervy, koukat jak s ním mlátěj o žíněnku (než jsem dostala rozum a přestala na trénink docházet
). Hrozný, jaký to jsou trdla.
U nás byl dost ostrej ten rozjezd, fakt ten 4.trimestr existuje, jak se tu občas popisujou ty mimina, co lezej, koukaj a pak usnou, tak to neznám, já ty první tři mesice pronosila a prochovala a pak se to úplně zázrakem změnilo, když byla najednou schopna koukat kolem sebe.
ona teda je na sebe strašně opatrná, zadnej bezhlavej pohyb to není, ale vzdycky se někde zasekne a ječí. Často. Pořád.
Aj pre mňa bolo najhoršie obdobie od tých 11 mesiacov do roka a pol. Pohyblivosť obrovská, rozum žiadny, náročné to bolo. Mam pocit, že odvtedy je to stále len lepšie a lepšie, momentálne úplná idyla. Dnes som bola bez Alice tri hodiny a normálne mi strašne chýbala. Nástup do škôlky bude krutý. Pre mňa ![]()
betsey s tou školkou mi to povídej. Kromě toho, že syn tam moc nechce, přestože pobyt mezi dětmi mu prospívá a líbí se mi, tak je to už super parťák a hlavně mladší se krásně zabaví, když ho pozoruje a napodobuje. Momentálně mám pocit, že mi tím akorát přibudou starosti.
Já vám závidím, že dokážete říct, že tehdy a tehdy to bylo nejhorší a od někdy se to zlepšilo. Mně připadají všechna období strašná, každé jinak, ale už skoro pět let je to hrůza, poslední dva roky dvojnásobná.
taky tak. Jen teda už delší dobu ![]()
Potrefenáhusa pekna holcicka.![]()
Tchibo má teď v nový kolekci pěkný věci s liškama, pokud by třeba někdo potřeboval...![]()
Tady to strašně jede, nestíhám odepisovat.
continuity To vypadá moc pěkně, píšu si na nějakou další dovolenou s tou částí rodiny, co má malé děti. Tady na tu dovolenou potřebujem, aby ta možnost plavání a wellness byla pod jednou střechou s ubytováním.
žluťásek Děkuju, to vypadá nadějně! A v jizerkách jsme ještě nebyli
Nadhodím to ostatním a uvidíme.
Potrefenáhusa male Housátko je krasna holčička
Pinot Noir :-D:-D Tak ty mě bavíš:-D
betsey
Přesně, to i pro mě bylo děsný období. Už jsem tady myslím líčila, jak přijel na návštěvu bratranec, pozoroval chvíli moji roční dceru a pak říká "to je děsný, tohle to-jak je to dítě už fyzicky strašně schopný, ale mentálně ještě úplně tupý". ![]()
Tak my nakonec přijít nemůžeme. Dítě dobrý, ale já mám moribundus, dneska budu venčit o samotě a v blízkosti domu. Snad bude brzy další sraz.
Já bych si jen chtěla postěžovat že jsem sestěhovala děti do společného pokoje a spím tam teď ze začátku s nima a vlastně nespím, protože kromě toho že krktovi lezou zuby, tak příšerka je z toho sestěhování nějaká rozhozená,takže si dáváme každou noc bdělou dvou až tříhodinovku.![]()
A ještě že nevím, jak si vyhradit společný čas jen s příšerkou, protože kdykoliv dám krtka nějaké kamarádce, nebo hlídačce, tak má příšerka pocit že oni jsou dělat něco strašně zábavného a nechce se mnou zůstat. Teď asi 5 minut visela na klice a brečela a pak se slovy že mě nemá ráda kolem mě proběhla a zavřela se v pokoji.![]()
Sairon takhle by to bylo i u nás. Podle mě musíš navrhnout nějakou aktivitu, která bude zajímavější, nebo jí budeš prezentovat jako něco, co krteček dělat nemůže. Přijde mi, že jak to popisuješ, je to hrozně na sílu nebo jak to říct.
Evaeva ale jo, ona to je zábavnější aktivita, včera jsme ji sestavili stojan s tabulí na kreslení,tak.jsme byly domluvený, že budeme malovat v klidu až budeme samy,jen v tom okamžiku kdy krtek odchází, ji to nějak přemohlo, ale už dobrý, bylo mi dovoleno vstoupit do pokoje ![]()
A takový blbý dotaz, ale řešíte u tříleťáků, jak drží tužku?
Saironresit bys to mela, resp aspon se snazit, protoze cim driv se to nauci, tim lip. A nejde o to, aby byla ucitelka spokojena, ale aby ji pak nebolela ruka, kdyz bude hodne kreslit a psat. Konec naucneho okenka:)
Sairon no jo, jenže když jí to tak v tu chvíli nepřipadá. Ale chápu, že je to těžké.
Já teda úchop tužky nijak zvlášť neřeším, akorát aby to nedržel pěstí jako mimino. My teda máme pastelky i fixy tlusté trojhranné, to by ten správný úchop mělo podporovat. Já ani pořádně nevím, jak by to správně mělo vypadat, snad ho to naučí ve školce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY